Glavni » android » Kako obnoviti potekle datoteke iz Wetransferja

Kako obnoviti potekle datoteke iz Wetransferja

Naložite datoteke v oblak Danes je to precej pogosto in na nek način je najbolj varna metoda, ki jo imamo danes, da se izognemo izgubi datotek. Ko datoteko naložimo v oblak, se za razliko od tega, da jo imamo na trdem disku, možnosti za njeno izgubo zmanjšajo, saj imajo trdi diski omejeno življenjsko dobo in sčasoma prenehajo delovati..

Kako obnoviti potekle datoteke iz WeTransferja
Oglejte si ta video na YouTubu

Ena izmed najboljših priporočil, ki vam jih lahko dam, je, da če želite naložiti v oblak, za vsak slučaj imejte brezplačen račun v različnih storitvah s kopijami datotek..

Danes se bomo pogovarjali o Wetransferju, zelo zmogljivi storitvi, ki ponuja do 2 GB prostega prostora, tako da lahko naložite kar koli želite. Bomo videli kako obnoviti potekle datoteke iz Wetransferja - na preprost način.

Kazalo ()

  Obnovite potekle datoteke iz Wetransferja

  Več uporabnikov je to opazilo čez nekaj časa, ne more najti starih datotek, ki so jih naložili. To se dejansko zgodi, ker datoteke nekaj časa ne uporabljate, tako da jih izbrišete iz računa. V tem članku bomo videli, kako čim bolj obnoviti te potekle datoteke.

  Ko nekaj časa ne dostopamo do storitve. Wetransfer se odloči, da bo zadevni račun izbrisal, da bo prostor za nove račune. To je nekaj običajnega, kar počne veliko podjetij, saj prostor ni zastonj in je bolje, da ga izkoristijo ljudje, ki uporabljajo storitev.

  Toda preden izbrišete te datoteke, se ustvari varnostna kopija in se pošljejo po e-pošti. Torej v teoriji bi morali imeti vse datoteke v varnostni kopiji, ki bi jo morali ljudje iz Wetransferja poslati na vaš e-poštni naslov.

  Datoteke Wetransfer so potekle

  Mnogi se pritožujejo, da od tega podjetja niso prejeli ničesar, nobenega e-poštnega sporočila s svojimi datotekami. Priporočamo, da v svojem e-poštnem sporočilu uporabite iskalnik z besedo "Wetransfer ”Da bi lahko našli zadevno e-poštno sporočilo. Ne pozabite, da se to e-poštno sporočilo ob več priložnostih konča na pladnju z neželeno pošto ali neželeno pošto, zato boste morali tukaj tudi pogledati.

  Kot zadnji ukrep se lahko pogovorite s podporo podjetja in jim razložite svojo situacijo, če vam lahko pomagajo..

  Prav tako je, kot sem že rekel na začetku, najbolje, da svoje datoteke naložite kot varnostne kopije ne samo enemu podjetju v oblaku, temveč več. Lahko uporabiš Wetransfer, Google Drive, One Box in MEGA med drugim, da imajo stvari varne in nikoli kamnite, še posebej, če gre za pomembne datoteke.

  Priporočena
  Pustite Komentar