Glavni » android » Kako obnoviti izbrisane datoteke iz notranjega pomnilnika naprave Android brez korena

Kako obnoviti izbrisane datoteke iz notranjega pomnilnika naprave Android brez korena

AliExpress WW

Ali se želite naučiti, kako obnoviti izbrisane datoteke Android brez root? Takrat morate vedeti, da vam bomo spodaj prikazali dve aplikaciji in kako delujeta, ko imate te težave. V bistvu boste kmalu vedeli, kaj menimo, da dve najboljši platformi razmišljata o obnovitvi datotek, ki so bile pomotoma izbrisane v sistemu Android, ne da bi bile root.

Resnica je, da čeprav vemo, da obstaja veliko aplikacij, ki jih lahko razmislimo v tem segmentu, nas zanima predvsem dve: EaseUS Data Recovery in Recuva, slednja, se boste lahko naučili, kako obnoviti vse izbrisane ali izbrisane datoteke iz računalnika. V tem smislu moramo poudariti, da vas bomo naučili teh dveh možnosti, ker verjamemo, da sta trenutno tisti, ki imata največ možnosti za obnovitev datotek..

Kazalo ()

  Obnovite izbrisane datoteke Android brez korena

  Da vas začnem učiti, kako obnoviti izbrisane datoteke v Android brez korena, najprej morate upoštevati, da morate katero koli od teh aplikacij uporabiti takoj, ko je vsebina izločena. Resnica je, da se vsebina ne izbriše samodejno in zato prej, ko ukrepate, večje so možnosti, da lahko obnovite te fotografije, videoposnetke, dokumente itd..

  Koraki za obnovitev izbrisanih datotek iz Androida brez korena

  • Prenesite Recuva s te povezave ali EaseUS Data Recovery s povezave v računalniku.
  • Upoštevajte, da oboje aplikacij delo v računalnikih, ne v mobilnih napravah
  • Povežite telefon z računalnikom s pomočjo originalni USB kabel
  • Odprite Program ki ste ga prenesli in počakajte, da zazna napravo
  • Pritisnite gumb Začni da se začne obnovitev vsebine
  • Ko se postopek konča, se bodo pojavili datotek izbrisane, ki so bile obnovljene
  • Izberite možnost Izbrisan samo prikaz predmetov
  • Ko ste tam, izberite datoteka kaj želite obnoviti
  • daj Okrevanje
  • Kar zadeva ciljno pot, izberite drugo, ki ni mobilni, Seveda
  • Končno, Kopiraj in prilepi ali izrežite in prilepite to vsebino na mobilni telefon

  Naši mobilni telefoni nas spremljajo v vsakdanjem življenju in v njih nosimo veliko število datotek, ki so za nas pomembne. Glasba, ki jo radi poslušamo, ko smo na poti v službo ali na pouk, fotografije zadnjih počitnic itd..

  Če ste eden tistih, ki na vašem mobilnem telefonu nabere veliko število datotek, kar najbolje lahko storite varnostno kopijo, Na ta način, če izgubite svoj mobilni telefon ali vam ga ukradejo, ne boste izgubili vse njegove vsebine.

  Vendar obstajajo primeri, ko izgubimo informacije pomotoma. Vsem nam se je že večkrat zgodilo, da smo zaradi neke napake ali napake na koncu izbrisali to fotografijo, pesem itd. da nam je bilo tako všeč. Na srečo, če uporabljamo napravo z operacijskim sistemom Android obstaja več načinov za obnovitev izgubljenih informacij.

  Obnovite izbrisane podatke iz naprave Android z Dr. Fone

  Eden najpreprostejših mehanizmov za pridobite informacije izguba je uporaba aplikacije Dr. Fone, ki nam omogoča obnovitev stikov, fotografij, zvočnih datotek, video posnetkov, dokumentov, besedilnih sporočil, sporočil WhatsApp in drugih.

  Deluje z telefoni in tablični računalniki Samsung, Huawei, ZET, LG, Sony in dolga itd. Podpira tudi večino različic operacijskih sistemov Android.

  Če ste pomotoma izgubili podatke, morate najprej odklopiti telefon.v omrežje Wi-Fi in mobilne podatke, na ta način pomnilnik naprave nima časa za ponovno pisanje in datoteke niso popolnoma izbrisane.

  Nato v računalnik namestite Dr. Fone (združljiv je s PC in Mac) in nanj priključite telefon prek USB-ja.

  Aplikacija bo poskrbela za izdelavo a pregledovanje pomnilnika naprave in prikazal bo datoteke, ki so bile izbrisane. Vse, kar morate storiti, je, da izberete datoteke, ki jih želite obnoviti.

  Obnovite podatke v Androidu z Dumpsterjem

  Smetnjak je še ena aplikacija, s katero lahko obnovimo podatke, ki smo jih izbrisali iz telefona. Ta aplikacija je na voljo v Googlu Play brezplačno in je specializirana za obnovitev fotografij, dokumentov, video posnetkov itd. dela na zelo podoben način kot smetnjak. recikliranje računalnikov.

  V tem primeru morate imeti nameščeno aplikacijo prej fotografijo ali datoteko izbrišite pomotoma. Na ta način bo vse, kar izbrišete, najprej šlo v to smetnjak in ga lahko obnovite..

  Aplikacije za zakoreninjene naprave

  Če je vaš mobilni telefon zakoreninjen, ga lahko uporabljate DiskDigger ali Undeleter. Obe aplikaciji omogočata obnovitev datotek, ki ste jih izbrisali iz notranjega pomnilnika naprave, čeprav nam v primeru Undeleter brezplačna različica pomaga le pri obnovitvi fotografij..

  Fotografije v skupni rabi

  Včasih izgubimo kakšno fotografijo, ki nam je pomembna, in zaidemo v krizo, toda preden izgubimo živce, je bolje premisliti. Če ste fotografijo dali v skupno rabo prek WhatsApp ali Telegram, obnovitev ne bo potrebna, fotografijo boste našli v Mapa WhatsApp Media, skupaj z ostalimi datotekami, ki ste jih dali v skupno rabo.

  Ste si lahko opomogli izbrisane datoteke brez root s tem korak za korakom? Danes vam predstavljamo več možnosti za obnovitev izbrisanih podatkov iz naprave Android. Vedeti morate, da obstaja veliko število aplikacij, s katerimi lahko obnovite izbrisane fotografije iz mobilnega telefona in druge datoteke.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar