Glavni » amazon » Kako brez težav obnoviti ukradene datoteke, fotografije ali videoposnetke iz mobilnega telefona Android

Kako brez težav obnoviti ukradene datoteke, fotografije ali videoposnetke iz mobilnega telefona Android

AliExpress WW

Če imate izgubil datoteke, fotografije ali video posnetke zaradi kraje, Morate vedeti, kako frustrirajoče je, vendar vam povemo, da ob teh priložnostih še ni konec sveta. Med novostmi, ki se pojavljajo vsak dan, so se pojavile aplikacije, ki vam lahko pomagajo obnoviti ukradene datoteke.

Res je, da če jih pred krajo ne boste namestili, ne bodo opravljali funkcije, ki jo potrebujete, vendar brez dvoma so pomembni za pripravo. Nikoli ne škodi, če ste pripravljeni obnoviti ukradene datoteke, zato so te aplikacije vse, kar potrebujete v primeru težav.

Očitno vsi ljudje ne delujejo enako, a kljub temu je precej razočaranje izgubiti vse, kar je že dolgo tam, na primer fotografije, ki so pogosto zapisi pomembnih trenutkov. Zaradi takšnih razlogov bomo razložili, kako obnoviti datoteke.

Kazalo ()

  Kako obnoviti ukradene fotografije ali datoteke?

  Danes se je tehnološki napredek povečal, vendar to še ne pomeni, da je vse rešeno. Na žalost obnovite vse svoje ukradene datoteke Malo je zapleteno če niste prenesli ene od aplikacij, ki vam jo bomo pokazali.

  Obstajajo načini za obnovitev datotek, ko imate pokvarjen zaslon, toda ko vam ukradejo mobilni telefon, se vaši neshranjeni podatki morda ne bodo več videli.

  Izbrisane fotografije lahko celo obnovite, ko pa govorimo o izgubi mobilnega telefona, je to drugo vprašanje. Vendar še ni konec sveta, še vedno lahko obnovite nekatere datoteke. Natančneje lahko obnovite fotografije ali videoposnetke, ne glede na to, ali ste Android ali iOS, bomo razložili metode.

  Obnovite fotografije in videoposnetke, če uporabljate Android

  V našo korist je Google pred dostopom do našega mobilnega telefona nas ponavadi prosi za račun za prijavo. Zahvaljujoč temu računu so vse naše fotografije in videoposnetki sinhronizirani z Googlovimi aplikacijami, kot je Google Photos. Vse, kar morate storiti, je, da dostopate do storitve Google Photos z istim e-poštnim naslovom, ki ste ga imeli v mobilnem telefonu, in vse ali večina vaših fotografij naj se prikaže.

  Kako obnoviti fotografije in videoposnetke, če uporabljate iOS?

  Tako za Android kot za iOS je preprostejše kot obnavljanje datotek s poškodovane kartice SD. Vse, kar morate storiti, je iskanje v kateri koli napravi z internetom in dostop do iCloud, ki je oblak, v katerem so vse vaše fotografije in videoposnetki privzeto shranjeni.

  Katere so najboljše aplikacije za obnovitev ukradenih datotek?

  Na srečo obstaja več aplikacij vam lahko pomaga pri okrevanju vseh ali vsaj večine ukradenih fotografij, spodaj vam bomo povedali, katere najboljše aplikacije lahko uporabljate.

  Dumpster Restore Photos & Video

  Aplikacija, ki jo najdete v Trgovini Play, z Dumpsterjem lahko opravljate enako funkcijo kot pri koš za računalnik. Tudi v mobilnem telefonu vsebina, ko izbrišete, ni popolnoma izbrisana, shranjena je v smetnjaku, zato lahko z aplikacijo to datoteko brez težav obnovite. 

  DiskDigger

  Če samo izgubite ali izbrišete fotografijo tik pred uporabo Dumpsterja, lahko s temi programi namestite DiskDigger lahko ga boste obnovili, čeprav ga boste morali uporabljati, morate imeti svoj mobilni telefon zakoreninjen. 

  Undeleter

  To je še ena aplikacija, ki jo lahko uporabljate za povrnitev ukradenih fotografij, Z njim lahko vsako datoteko obnovite iz notranjega pomnilnika mobilnega telefona in drugih notranjih pomnilniških naprav. Imate dve različici, ena je brezplačna, s katero lahko obnovite samo fotografije, vendar imate tudi plačilo, da lahko z njo obnovite vse vrste datotek. 

  Izterjava Hexamob

  Zelo dobra aplikacija, s katero lahko obnovite datoteke tudi po formatiranju naprave. Hexamob išče vse izbrisane podatke na nižjih ravneh, vendar bo to obnovitev odvisno od tega, kako najdejo bloke podatkov izbrisanih datotek. 

  Obnovi sliko

  Najboljše pri tem je, da lahko obnoviti vse datoteke Na zelo preprost način morate samo prenesti aplikacijo in ustvariti mapo, da najdete vse, kar želite obnoviti. Restore Image je v trgovini brezplačno, tako da ga lahko hitro prenesete.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar