Glavni » alibaba-info » Kako prejemati obvestila Pokémon Go - vsa obvestila za Android in iOS

Kako prejemati obvestila Pokémon Go - vsa obvestila za Android in iOS

AliExpress WW

Če ste igralec Pokémon Go, bi zagotovo želeli prejeti Obvestila Pokémon Go v telefonu, saj bi bilo zelo koristno vedeti, ali je v bližini pokemon, da ga lahko ujamete. To je lažje, kot si predstavljate, in zelo koristno, če se ne želite ves čas hoditi z odprto aplikacijo, poleg tega pa je zelo dober način, da prihranite nekaj baterije, saj boste ob prejemu obvestila na mobilni telefon vedeli, da v bližini je pokémon, ki ga lahko ujamete in s tem olajšate stvari v tej igri, ne da bi morali imeti ves čas telefon v roki.

Pokemon go Gre za igro, ki ima že milijone prenosov po vsem svetu, najboljše pa je, da jo lahko brezplačno prenesete iz Googla Play in vam omogoča, da s pomočjo mobilnega telefona sproti zajemate pokemone v Pokeparadasu. To je mogoče zahvaljujoč tehnologiji razširjene resničnosti, ki lahko s pomočjo kamere vašega mobilnega telefona in GPS-a vsako od teh bitij najde v resničnem svetu..

Kazalo ()

  Kako prejemati obvestila Pokémon Go na svoj mobilni telefon?

  Kaj nam omogoča prejemajte obvestila od Pokémon Go on mobile je aplikacija, ki je namenjena napravam Android. To je PokeNotify, aplikacija, ki nam omogoča, da vemo, kdaj je v bližini Pokemon, in ga tako ujamemo, ne da bi morali biti v igri več ur. Kot sem že omenil, je to dober način za optimizacijo življenjske dobe telefona..

  To orodje je zelo dobro za igranje Pokémon Go, saj poleg tega, da vas obvesti, ko je Pokémon blizu vas, navaja tudi ime omenjenega bitja, natančno in natančno lokacijo, kjer ga lahko najdete, in približen čas, v katerem ga lahko najdete. bo izginila. Za to je razlog, zakaj PokeNotify igranje te igre bistveno olajša, s čimer pomaga vsakemu uporabniku ujeti vsa bitja pokémonov, ki jih želi.

  Druga pomembna značilnost tega orodja je, da vam omogoča konfiguriranje nekaterih filtrov, to vam omogoča, da prilagodite obvestila tako, da aplikacija opozori samo na pokemone, ki bi jih radi ujeli, na ta način boste prihranili znatno količino baterije.

  Prenesite PokeNotify za Android

  Ta aplikacija je bila dolgo časa brezplačno aktivna v trgovini Google Play za Android, vendar trenutno ni na voljo. A brez skrbi, zagotovo boste z malo brskanja po internetu našli APK tega orodja, Če ste uporabnik sistema iOS, ga ne boste našli ker ni bil nikoli razvit za ta operacijski sistem.

  Zdaj, ko poznate ta novi trik, kakšen izgovor imate, ker niste zajeli vseh obstoječih pokémonov? Že veste kako prejemajte obvestila od Pokémon Go na mobilnem telefonu, medtem ko lahko prihranite nekaj baterije, je čas, da greste ven in dopolnite svojo zbirko. Lahko pa tudi deluje, če veste, kako odstraniti obvestila Pokemon Go v vašem Androidu, in tukaj vam tudi povemo.

  Kako odstraniti obvestila Pokemon Go iz mojega Androida

  • Poiščite in vklopite opremo, kjer je namestili to aplikacijo.
  • Prikažite glavni meni telefona.
  • Udari to ikono naslova.
  • Na glavnem zaslonu istega izberite sliko, ki se prikaže v zgornjem desnem kotu.
  • Kliknite na opcije.
  • Nato navedite razdelek ´´Poke Ball Plus´´
  • A okno z različnimi možnostmi.
  • Izberite obvestila.
  • Odpre se zavihek, v katerem bodo prikazane vse funkcije, ki pošiljajo obvestila in posodobitve ekip.
  • Počistite možnost možnosti PokeStops v bližini in možnosti za Pokemon v bližini.

  S tem bo postopek prenehanja prejemanja obvestil o tej zabavni aplikaciji za vse starosti končan; v primeru, da ta postopek ne bo deloval, vam priporočamo, da se po e-pošti z osebnim računom obrnete na skrbnike aplikacije. na uradni strani igre, v kateri morate razjasniti razlog pošiljanja.

  Zgoraj omenjeno vam omogoča, da veste, kakšen postopek lahko uporabite za odstranitev obvestil, ki jih ta naslov franšize Pokemon pošlje na vaš pametni telefon, vendar, če poznate na drug način v oddelku za komentarje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar