Glavni » alibaba-info » Kako izvajati tretmaje s skodelicami ali skodelicami doma z AliExpressom

Kako izvajati tretmaje s skodelicami ali skodelicami doma z AliExpressom

AliExpress WW

Zdi se, da vse več tretmajev izboljša in sprosti naše telo. Ena najnovejših tehnik je cupping, ki nam omogoča sprostitev telesa in izboljšanje krvnega pretoka. To je zdravljenje, ki ga športniki pogosto uporabljajo za izboljšanje naše kože, njegovo poreklo je azijsko, zato smo v AliExpressu našli veliko kompletov za izvajanje teh tretmajev doma. Pojasnjujemo, kako najti najboljše in vse njihove aplikacije.

Prednosti in prednosti terapije s skodelicami

Prednosti tega zdravljenja so tako dobre, da ga številni fizioterapevti že uporabljajo pri svojih pacientih in vedno več lepotnih centrov uporablja to tehniko za izboljšanje videza kože. Če povzamemo, to je tisto, kar povzroča skodelico ali skodelico:

  • Sprošča mišice, pomirja poškodbe in kontrakture.
  • Izboljša pretok krvi in ​​aktivira cirkulacijo.
  • Zmanjšuje edeme in spodbuja presnovo.
  • Boj proti celulitu in zastajanju tekočine.
  • Zmanjšuje stres in uravnava živčni sistem.
  • Izboljša videz kože s sproščanjem toksinov.

Kako deluje cupping ali cupping terapija

Ta postopek je zelo enostaven za uporabo. Vključuje namestitev priseskov na kožo in odstranjevanje notranjega zraka, tako da se vpije. Obstaja več načinov uporabe, jih je mogoče hitro odstraniti in nanesti, podrgniti po koži, pritrditi

...

Nanesejo se na določene točke na hrbtu, stegnih, trebuhu ali zadnjici in ostanejo približno 10 minut, dokler koža ne spremeni barve.

Najboljše priseske za pokali so na AliExpressu

Tradicionalno so to obdelavo uporabljali s steklenimi priseski, na katere so z vato nanosili vroč alkohol, tako da je bil zrak v notranjosti odstranjen. Obstaja pa tudi veliko drugih vrst priseskov, ki jih je veliko lažje uporabljati doma. Pokažemo vam naše priljubljene, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Silikonske priseske je enostavno nanesti

Najbolje prodajajo te silikonske priseske, saj so zelo poceni in se zelo enostavno nanašajo, le prisesko morate stisniti, da odstranite zrak in ga nataknete na kožo. Obstaja več modelov silikona, vendar priporočamo tiste, ki so te vrste, z nekakšnim "gumbom", ki omogoča odvzem zraka in pravilno obdelavo, saj tisti, ki tega mehanizma ne uporabljajo, ne omogočajo tako enostavno sesanja.

Sesalniki z vakuumsko pištolo

Če želite zdravljenje s pokalno terapijo enostavno izvesti doma, je najbolje, da kupite komplet za zdravljenje z vakuumsko pištolo, kakršno vidite spodaj, saj vam omogoča, da to terapijo izvedete enostavno in preprosto: preprosto morate uporabiti priseska na kožo in naj pištola izprazni zrak. Na voljo sta z dvema različnima skodelicama, ki ustrezata vsakemu predelu telesa. Te tretmaje za pištolo najdete tako, da kliknete tukaj.

Plastične priseske z ročnim praznjenjem

Najboljše pri teh priseskih z ročnim praznjenjem je, da so na voljo v 4 različnih velikostih, zato lahko izberemo tisto, ki najbolj ustreza vsakemu delu telesa. Uporabljajo se zelo enostavno, prisesati morate le prisesko na površino, ki jo je treba obdelati, in zrak izvleči z obračanjem zgornjega ročaja. Njegov rob preprečuje poškodbe kože. Odzivi kupcev so odlični, saj poleg tega, da so poceni, delujejo zelo dobro.

Komplet za sesalnik s sesalno črpalko

Če pa boste zdravljenje izvajali z več sesalnimi posodami, so prejšnje lahko zelo okorne, saj se boste naveličali obračati ročaj za odstranjevanje zraka, zato priporočamo tudi te komplete za priseske z ročno sesalno črpalko. Priloženi so z več priseski različnih velikosti, da se prilagodijo vsakemu predelu telesa, le črpalko morate pritrditi in zrak odstraniti od znotraj. Najdete jih s klikom tukaj.

Zdravljenje z električno skodelico

Drug način za enostavno in enostavno izvedbo tega postopka s skodelicami ali skodelicami je s tovrstnimi stimulacijskimi stroji. Čeprav nima priseskov, ima naprava enak učinek na vaše telo. Uporabite lahko različne hitrosti, pri nekaterih pa tudi toploto. Je naprava 3 v 1, saj omogoča uporabo terapije s skodelico, magnetoterapijo ali tretmajem za strganje telesa z eno samo napravo..

Profesionalni pokalni stroj

Nazadnje, če razmišljate o pridobitvi katerega koli od teh načinov zdravljenja za profesionalno uporabo, priporočamo, da si ogledate profesionalne komplete za terapijo s pokrovi, ki jih najdete tukaj. Na voljo so z visokokakovostnimi sesalci za težko uporabo in močnejšimi sesalnimi črpalkami za enostavno uporabo. Ne pozabite, da je Kitajska država izvora tega zdravljenja, zato je zelo enostavno najti kakovostne in poceni profesionalne komplete na spletnih mestih, kot je AliExpress.

Nasveti in triki za varno nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, je v AliExpressu najti domače ali profesionalne komplete in naprave za terapijo s pokrovi, saj smo na tej strani že povedali, da lahko kupujemo neposredno pri kitajskih prodajalcih, natančno to zdravljenje pa prihaja iz priljubljene azijske države, zato bomo izogibajte se posrednikom, če kupujete neposredno iz vaše države izvora.

Če želite vedeti, kako lahko na tej spletni prodajni platformi kupujete profesionalno, priporočamo, da si ogledate naše vadnice, kjer boste našli najboljše nasvete in trike o AliExpressu: kako vedeti, ali je prodajalec zanesljiv, katere so najboljše način plačila, kakšen način, kako dobiti najboljše kupone in ponudbe za popust

...

Če ne veste, kje začeti, je naš dokončni vodnik po AliExpressu obvezen za varno nakupovanje..

In ti? Ste že poskusili to slavno zdravljenje? Radi bi vedeli vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašimi izkušnjami pri nakupu na tej spletni strani.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar