Glavni » android » Kako odstraniti ali utišati zvok in vibracije tipkovnice na kateri koli mobilni napravi Android

Kako odstraniti ali utišati zvok in vibracije tipkovnice na kateri koli mobilni napravi Android

AliExpress WW

Ali imate mobilno napravo z operacijskim sistemom Android in ste naveličani vibriranja vsakič, ko uporabite tipkovnico? Ali vnaprej vemo, kako nadležno je to lahko glede na hrup in da se ves čas premika iz enega dela v drugega na mizi ali kateri koli drugi površini? No, vedeti morate, da gre za težavo, ki prizadene ogromno uporabnikov.

Ena izmed aplikacij, ki jo mobilni telefon uporabljamo največ, je tipkovnica. Očitno mora to delovati na najboljši možen način, kajti vse, kar počnemo, tako ali drugače na koncu uporabimo. Toda ena izmed stvari, ki lahko postane najbolj moteča bodisi zase bodisi za tiste okoli nas, je ravno ta zvok tipk na tipkovnici v Androidu.

Ker je pritisk na tipke tolikokrat in vsakič, ko zaslišimo zvok, nedvomno nekaj, kar lahko sčasoma postane precej dolgočasno in celo konča potrpljenje več kot enega. Iz tega razloga vas želim v tem članku naučiti kako odstraniti zvok s tipkovnice Android - na zelo preprost način. Je lažje, kot si mislite.

Če torej želite onemogočiti vibracije, ki obstajajo pri pošiljanju sporočil v skupinah WhatsApp, če imate obvestilo na Facebooku in drugih, vam ni treba skrbeti, ker spodaj imamo rešitev za vaše zahteve.

Kazalo ()

  Kako izklopiti zvok tipkovnice v Androidu?

  Najprej morate iti v Nastavitve. Ko pridete tja, pojdite na del naprave. Na tem mestu greš tja, kjer piše "zvok ali obvestilo ”In morate izključiti možnost, ki pravi Toni dotika.

  Kaj ta proces dejansko počne odpravite popolnoma vse zvoke na dotik mobilne naprave. Kar očitno odvzame zvok tipkovnice Android. Tudi vibracije so popolnoma odpravljene. To ne pomeni samo pisanja na veliko bolj udoben način in ne da bi koga motili, ampak prihranite tudi veliko baterije in seveda, manj kot imate aktivnih funkcij, manj baterije porabite in večjo avtonomijo imate..

  Vibracije in zvoki porabite veliko baterije. V primeru tipkovnice, ker je jasno, da na dan pritiskamo precejšnje število krat. Kar se zlahka prevede v nesmiselno praznjenje baterije. Če ga želite preveriti sami, lahko odprete nastavitve telefona, kjer je prikazan odstotek napolnjenosti baterije. tam lahko vidite, koliko baterije porabi tipkovnica ali aplikacija, ki jo uporabljate.

  Podobno lahko, odvisno od aplikacije za tipkovnico, ki jo uporabljate, to nastavite celo ločeno, da izključite njen zvok posebej, ne da bi morali ki onemogočajo vse zvoke Android na splošno.

  V drugi vrsti vas vabimo, da preberete ta zanimiv članek, ki govori o najboljših aplikacijah za izdelavo foto montaž iz vaše naprave Android.

  Koraki za odstranjevanje vibracij tipkovnice na telefonih Android

  Dejansko so koraki, ki jih morate upoštevati, da boste za vedno odpravili vibriranje tipkovnice na pametnih telefonih z Googlovim mobilnim operacijskim sistemom, precej preprosti, zato vam jih bomo hitro prikazali spodaj:

  • Najprej vzemite pametni telefon in pojdite v Nastavitve
  • Nato pojdite na Jezik in vnos besedila
  • Nato se odpre nov meni, v katerem imate možnost Tipkovnice in načini vnosa
  • Tam morate izbrati tipkovnico, ki je nameščena na vašem pametnem telefonu, ki je lahko Gboard ali katera koli druga, ki vam je ljubša
  • Videli boste, da se prikaže nekakšen meni tipkovnice, nato pa lahko vnesete Nastavitve
  • V tem razdelku boste ob pritisku na tipko videli Vibriranje
  • Ko pritisnete tipko, morate poiskati možnost Sonarja in jo izključiti

  Zanimiv podatek za tiste, ki imajo naprave Android ali IOS, je, da lahko zdaj svoj mobilni telefon konfigurirajo tako, da ima boljši zvok in ga sliši z boljšo jasnostjo..

  Nekaj ​​podobnega lahko dosežemo z napravami znamke Samsung. Obstajajo naprave, ki lahko, ne da bi bili korenski uporabnik, spreminjajo nivo glasnosti, kot želite. Preprosto morate vnesti to povezavo in izvedeti vse informacije o njej.

  Na katerih mobilnih telefonih lahko spremenim to nastavitev?

  Na srečo nam vse mobilne naprave z operacijskim sistemom Android omogočajo izvedbo te prilagoditve, ki smo vam jo pravkar prikazali. Torej je vseeno, ali imate Samsung, Huawei, Motorola, Xiaomi, SonY. ali kateri koli drug pametni telefon, lahko vedno izključite zvok tipkovnice, ko jo uporabljate za pisanje v svojih najljubših aplikacijah.

  Po drugi strani pa vedno ne pozabite, da se lahko vrnete na vklopite zvok tipkovnice na terminalu Android po istih korakih, kot smo vas že učili. Čeprav z edino razliko, da morate, ko pride čas, to možnost aktivirati in je ne deaktivirati, kot smo vam pokazali.

  Preden se poslovite, pa vas želimo obvestiti, da lahko z gumbi za glasnost katere koli mobilne naprave vstopite v način za obnovitev in opravite potrebne prilagoditve. To vam povemo kot zanimivost in če ste slučajno dvomili o tem.

  Čeprav je to že odvisno od aplikacije, za katero se odločite, da imate lahko tipkovnico v mobilnem telefonu. V vsakem primeru, če želite vedeti kako izklopiti zvok tipkovnice - z uporabo določene aplikacije jo pustite v komentarjih in z veseljem vam bom pomagal, da boste v njeni konfiguraciji našli možnost izključitve zvoka tipk.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar