Glavni » alibaba-info » Kako odstraniti ali izbrisati spletna obvestila WhatsApp v Androidu ali iPhoneu

Kako odstraniti ali izbrisati spletna obvestila WhatsApp v Androidu ali iPhoneu

AliExpress WW

WhatsApp Web je uporabno orodje za sinhronizirajte aplikacijo z računalniki Windows in OS X, lahko ga zaženemo v praktično katerem koli računalniku, tako da lahko tam nadaljujemo pogovore, ne da bi morali izgubljati čas z preverjanjem mobilnega telefona, v situacijah, ko delamo, izvajamo osebne projekte v računalniku ali da smo iz kakršnega koli drugega razloga na računalniku.

Kako odstraniti ali izbrisati spletna obvestila WhatsApp v sistemu Android ali iPhone
Oglejte si ta video na YouTubu

Kar je zelo ugodno, ker lahko mobilnik vzame dragocen čas če pri njegovi uporabi nismo previdni, in kako dovolimo, da to vpliva na nas, ker lahko najprej pregledamo WhatsApp. Ko pa opazimo obvestila iz drugih družbenih omrežij, nas je zelo enostavno zamotiti.

Zdaj moramo reči, da ima WhatsApp Web omejeno število funkcij, vendar ni ločeno orodje od WhatsApp, kot je to v primeru računalniških različic drugih aplikacij za sporočanje. To sili absolutna sinhronizacija med mobilnim telefonom in računalnikom, in nam lahko prinesejo več sitnosti kot neprijetnosti sami po sebi, zanimivo pa je, da se jih lahko po malem tudi znebimo.

Marsikdo se počuti zgroženo zaradi pojava obvestila na mobilnem telefonu, ki ga ne moremo odpraviti. To obvestilo pripada spletnemu mestu WhatsApp, se pa na telefonu pojavlja nenehno, kar je nevzdržno, kot da obvestila iz drugih aplikacij ne bi bila dovolj.

Kazalo ()

  Kakšno je obvestilo WhatsApp Web Client?

  Spletni odjemalec WhatsApp. Spletni odjemalec WhatsApp je trenutno aktiven, je edino, kar govori o tem nadležnem obvestilu, o katerem govorimo, ki očitno ne preneha motiti niti po zaprtju WhatsApp Web. Običajno je, da se uporabnik, ko se ga naveliča, odloči, da bo znova zagnal mobilni telefon, da bi ugotovil, ali je izginil, čeprav nekaterim deluje, drugi nimajo te sreče..

  Na splošno moramo reči, da gre za nekakšno napako ali napako Da bodo zagotovo razvijalci, ki delajo na WhatsAppu, to v določenem trenutku rešili, a za zdaj moramo za to poskrbeti sami. Kakorkoli že, vedno nenehno priporočamo pravilno namestitev najnovejše različice WhatsApp na vaš mobilni sistem Android..

  Nasveti za odstranjevanje spletnih obvestil WhatsApp

  Čeprav je res, da mnogi verjetno menijo, da to ni idealna rešitev, v nobenem primeru ne moremo izgubiti pogleda ali pa to lahko storimo v samo sekundi. Čeprav vas ne bi smelo skrbeti ničesar, ker vam bomo tukaj dali nekaj nasvetov za rešitev te težave.

  • Če želite to narediti, moramo odpreti aplikacijo.
  • Ko je v njej, poiščite v zgornji vrstici tri pike, ki se nahajajo tik ob iskalni lupi.
  • Če jih pritisnete, se vam prikaže meni.
  • Poiščite možnost, na kateri piše nastavitve.
  • V njem nadaljujte z izbiro možnosti za obvestila.
  • Končno onemogočite možnost, v kateri pišejo visoko prioritetna obvestila.

  Ko ti pišejo obvestil o sporočilih ne boste prejeli ali kakršno koli obvestilo WhatsApp. Brisanje obvestil s spletnega mesta WhatsApp bi bilo treba onemogočiti tudi s samo izbiro te možnosti, čeprav se morate zavedati, da bodo ostala obvestila prenehala izhajati..

  Posodobite WhatsApp

  Kot smo že rekli, redno posodabljanje WhatsAppa je zelo pomembno, Predvsem naj bo posodobljen z namestitveno datoteko APK, ki vam bo omogočila, da se vedno izogibate vsem tovrstnim težavam, preden kdorkoli drug.

  Ne glede na vrsto obvestila WhatsApp ki doseže vaš mobilni telefon, Nikomur ni skrivnost, da nas lahko v nekem trenutku zamoti do te mere, da moramo zapustiti to, kar počnemo, iti in pregledati, kaj je prišlo do nas, še bolj, če to zamenjamo s pomembnim sporočilom, da čakajo, je zelo dražilno, ko se to zgodi.

  Prav zaradi tega nikoli ni preveč narediti tovrstnih postopkov in prilagoditve aplikacij našega mobilnika, ne samo WhatsApp, da ne bi bilo treba odklopiti podatkov ali Wi-Fi, niti mobilnih podatkov, še manj pa zmanjšati glasnost tona naprave, saj bomo pogrešali vrste opomnikov, ki so za nas pomembni.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar