Glavni » alibaba-info » Kako odstraniti ali izbrisati Google Račun iz Sony Xperia XA, XA Ultra, XA1, XA1 Ultra

Kako odstraniti ali izbrisati Google Račun iz Sony Xperia XA, XA Ultra, XA1, XA1 Ultra

AliExpress WW

Če pomislimo vodilni proizvajalci pametnih telefonov po vsem svetu, Hitro lahko ugotovimo, da je japonsko podjetje Sony ena najpomembnejših referenc, ki je del tega segmenta. V nadaljevanju vas bomo naučili, kako odstraniti ali izbrisati Google Račun v Sony Xperia.

V bistvu gre za vadnico, ki veliko uporabnikov nas je izrecno prosilo za Sony Xperia XA, vendar to deluje v popolnoma vseh terminalih, ki jih je izdelalo to podjetje.

V bistvu moramo pred nadaljevanjem najprej poudariti, da je naslednji korak za korakom povezan z možnostjo brisanja Google Računa iz Sony Xperia XA. Ob upoštevanju primera ljudi, ki iz nekega razloga ga želijo prodati ali ponastavitev na tovarniške nastavitve.

Kako izbrisati Google Račun iz Sony Xperia XA?
Oglejte si ta video na YouTubu

V zvezi s tem morate najprej vedeti, da ko imate nastavitve Google Računa v napravi Android. Z njo bo vse sinhronizirano, tudi stiki, koledar, e-poštna sporočila, aplikacije in drugo.

Če ste se kdaj vprašali kako izbrisati google račun brez ponastavitve na tovarniške. Vedeti morate, da je to ena najpogostejših prošenj, ki nam jo postavljajo uporabniki. Poskušali vam bomo ponuditi vse informacije, ki so pomembne v tovrstnih situacijah..

V tem članku boste našli podrobnosti o tem, da Sony Xperia XA izbriše Google Račun, skozi nekaj korakov po korakih ki so resnično enostavni za vse uporabnike.

Kazalo ()

  Odstranite ali izbrišite račun Google XA Ultra

  No, najlažji način za dodajanje ali odstranjevanje Googlovega računa z XA Ultra ali katere koli druge mobilne naprave je priročnik. Resnica je vse naprave Android imajo v zvezi s tem možnost, in to smo posebej želeli najprej priporočiti.

  Kar morate storiti, je, da odprete ikono Nastavitve / Konfiguracija vašega Sony Xperia XA, nato pa Osebni in računi. Nato morate izbrati račun, ki ga želite izbrisati, in ko ga vnesete, kliknite Odstrani račun. Če imate več Google Računov, bo sistem zahteval kodo PIN ali geslo.

  V drugem primeru je možno tudi izbrisati račun Sony Xperia XA Gmail prek datoteke Accounts, čeprav je v tem primeru predhodno boste morali prenesti raziskovalec datotek. Priporočamo, da Es File Explorer prenesete neposredno iz trgovine Google Play.

  Ko je aplikacija nameščena, morate odpreti Es File Explorer in odpreti mapo s podatki / sistemom ter izbrisati "accounts.db ", ki v bistvu izbrisal bo tudi Google Račun, ki ga ne želite več uporabljati.

  Vredno Sony Xperia XA1 Ultra

  Sony Xperia XA1, ki je posodobitev za model japonsko podjetje, ki je preseglo svoje predhodnike modelih v običajni in ultra različici. Za popoln pametni telefon, njegovo zasnovo, kamero in delovanje vemo, da ima vedno visoke stroške.

  Leta 2017 je Sony predstavil izdelke srednjega razreda, znane kot modeli Xperia XA1 in Xperia XA1 Ultra..

  Terminali so posodobljeni, da zagotavljajo vrhunsko zasnovo. Gre za dve napravi, ki hočeta pokazati, da spadata v srednji razred in prihajata iz Sonyja.

  Sony Xperia XA1 Ultra Specifikacije in zmogljivost

  Zdaj je to naprava, katere specifikacije nekoliko presegajo srednji razred in ne dosegajo vrhunskega ali vrhunskega razreda. Kot proti temu imamo zaslon z visoko ločljivostjo in procesor MediaTek Helio P20. In ima 3 GB RAM-a za standard, ki danes resnično ostaja v nizkem razponu. Ima kamero z 23 milijoni slikovnih pik, tako kot Xperia Z5.

  Na splošno lahko rečemo, da je ta mobilni telefon v celoti združljiv za redno uporabo že za različico Android 7 je izven konkurence. Njegova največja vrlina je dobra kamera in ima zaslon z dobrimi barvami in ločljivostjo HD, čeprav nima tehnologije X-Reality..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar