Glavni » amazon » Kako odstraniti ali odkleniti geslo iz datoteke PDF - enostavno odstraniti omejitve

Kako odstraniti ali odkleniti geslo iz datoteke PDF - enostavno odstraniti omejitve

AliExpress WW

Gesla so koristna za zaščito različnih datotek ali računov, to je nekaj, kar uporabljamo vsak dan, če gre za primer.

Imeti zaščitene datoteke PDF Z geslom je običajno zaščititi vašo vsebino, če pa želite odstraniti geslo, če želite uživati ​​v tej vsebini ali preprosto zato, ker veste, da bo PDF na varnem mestu in vam ni treba preveč zaščititi, potem gremo naprej da vas naučim, kako potem odkleniti zaščiten PDF.

Kazalo ()

  Odklenite zaščiten PDF brez Chroma

  V vsakem primeru lahko izkoristimo BeCyPDFMetaEdit kar je zelo zanimiv program za odstranjevanje gesel iz datotek PDF, ne da bi bilo treba očitno uporabljati Google Chrome. Spoznajte najboljše aplikacije in programe za pretvorbo datotek PDF v Word

  Kako odkleniti zaščiten PDF

  Obstaja pot od Windows, Mac in Linux če želite odstraniti geslo iz datotek PDF s pomočjo brskalnika Google Chrome, vam bomo spodaj povedali, kako ga doseči.

  Chrome ima Bralnik datotek PDF, Z njim bomo lahko brez kakršnih koli težav odstranili geslo iz datoteke PDF, da ga dosežemo, vas bomo vodili spodaj, sledili temu, kar govorimo korak za korakom, in hitro boste lahko odstranili geslo iz Datoteka PDF.

  Datoteko bomo najprej predali PDF v Brskalnik Google Chrome, ko ga vstavimo v brskalnik, nas bo vprašal za zadevno geslo, da ga bomo lahko odprli, dali geslo in ga odprli.

  Zdaj boste šli v Datoteka, po tem pritisku, kjer piše Natisni, nato pa pritisnite na cilj in nato kliknite na Shrani kot PDF, kliknite shrani.

  Google Chrome datoteko očitno shrani na namizje tokrat brez kakršne koli zaščite, brez gesla ali česar koli podobnega. PDF lahko hitro uporabimo brez težav ali ga damo v skupno rabo, če želimo.

  Zaščitene datoteke PDF

  Kot boste videli, ni tako zapleteno odklenite datoteko PDF z geslom, Na ta način, če ne želite razkriti svojega gesla in dati datoteko PDF v skupno rabo ali jo preprosto pustite nezaščiteno, da boste imeli bolj gibčen dostop do dokumenta, lahko to storite z dvema metodama, o katerih smo že govorili, ki so zelo enostavni za uporabo, če imate veliko datotek za odstranitev gesla, priporočamo uporabo prve metode, programa.

  Datoteke PDF fUporabniki so med najbolj uporabljenimi, ko gre za kakovostna besedila v računalniku. Ko poskušamo kopirati odstavek ali natisniti območje besedila, da ga preberemo zunaj računalnika, in nas ne zapusti, smo pred datoteko PDF z omejenimi dovoljenji. Brez skrbi, PDF datoteko lahko zaščitite in na enostaven način dostopate do vse vsebine.

  Obstajajo različna orodja, kot tudi odpiranje, pisanje, urejanje in shranjevanje datoteke PDF, da bi lahko obšli obrambo in izdali PDF. Eno najbolj razširjenih vam omogoča, da PDF zaščitite prek spleta, to je spletno mesto //pdfunlock.com iz katerega lahko odklenemo vsebino datoteke v formatu PDF.

  Izberite vir PDF-ja

  Če želite odkleniti PDF, morate izberite vir, kamor naložite datoteko. Pojavi se okno, kjer lahko za vir izberemo računalnik, spletno storitev Dropbox ali Google Drive. Ostalo je izbrati PDF, ga odpreti in počakati, da spletna storitev poskrbi za izdajo.

  Potrdite polje, kjer piše Za odklepanje in samodejno se začne postopek izdaje datotek PDF. Datoteka bo naložena na spletno storitev, odklenjen bo in nato prenesen nazaj v računalnik. Ko se odpre okno za prenos, kliknite gumb Shrani in izberite mapo, kamor želite shraniti datoteko, tako da bo že prosto dostopna.

  Zakaj odstraniti zaščito PDF?

  Glavni razlogi za preverite PDF Vključujejo možnost kopiranja vsebine za kopiranje v drugo vrsto datoteke ali spreminjanje besedil v primeru potrebe po urejanju podatkov. Velikokrat se datoteke PDF pretvorijo v druge bolj dostopne oblike, na primer DOC.

  Urejanje datotek je ena ključnih točk pri preverjanju PDF-ja. Uporabniki običajno dostopajo do storitev izdaje, da lahko uporabljajo besedila v besedilnih datotekah, ki jih uporabniki lažje urejajo in spreminjajo iz katere koli naprave..

  PDF je oblika, ki neposredno ne omogoča številnih sprememb, kar včasih postane težava. Za urejanje in spreminjanje vsebine je to potrebno odkleni PDF zaščitenih in ni različnih spletnih možnosti, kot je PDFUnlock, neposredno, hitro in zelo preprosto spletno mesto, ki vas bo samo zahtevalo, da naložite datoteko in počakate, da se postopek konča.

  Druge spletne alternative za odkleniti datoteke PDF je spletno mesto //ilovepdf.com. To je še ena spletna storitev, ki deluje avtomatizirano in odklepa vsebino datotek PDF, da jo lahko kopira in ureja iz drugih besedilnih datotek..

  Če želite zaščititi vsebino svojega Pdf v drugih dokumentih jih prenesite v Word in jih lahko urejajte, nato uporabite priporočene spletne storitve, ki so popolnoma brezplačne in so na voljo v spletu, tako da lahko v nekaj minutah dostopate do vse vsebine PDF-ja datotek iz katerega koli drugega programa za urejanje besedila. Obstajajo možnosti za urejanje dokumentov PDF, na primer pretvorba besedilnih sporočil v datoteke PDF,

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar