Glavni » alibaba-info » Kako odstraniti ali onemogočiti toast obvestila, ki jih ni mogoče počistiti

Kako odstraniti ali onemogočiti toast obvestila, ki jih ni mogoče počistiti

AliExpress WW

Če o težavi z operacijskim sistemom Android ne veste vsega, vam povemo, da je svet revolucioniral in se vedno več milijonov uporabnikov raje odloči za ta sistem, ko nakup mobilne naprave. Kljub temu je ena najpogostejših težav, ki jih predstavlja ta platforma, ta, da obstajajo aplikacije, ki jih ni mogoče normalno odstraniti, zato jih je najbolje zapreti v ozadju.

Ker so v primeru obvestil, ki se nahajajo v vrstici stanja mobilnega telefona, ta lahko brez težav izbrišete, samo tako, da jih povlečete s prstom ali uporabite gumb za brisanje. Kar zadeva trajna obvestila, so ta običajno pritrjena na vrstico, tako da pri njihovem delovanju ne pride do napak.

Zato vam danes ponujamo to vadnico, da se boste naučili pravilnega načina odstranite ali onemogočite nadležna obvestila ki jih ni mogoče tako enostavno odstraniti tako, da jih povlečete vstran, za katere je značilno, da so v sistemu Android vztrajni.

Kazalo ()

  Navodila za odstranitev ali onemogočanje trajnih obvestil

  Poleg tega, kako je mogoče odstraniti ali izbrisati dovoljenja, ki jih ustvarijo aplikacije v sistemu Android, so lahko tudi popolnoma izkoreniniti nadležna stalna obvestila, in za to morate upoštevati navodila, ki smo vam jih dali v tej vadnici.

  Torej, prva stvar, ki jo morate storiti, je, da dostopite do nastavitev mobilne naprave in poiščete možnost, na kateri piše Applications. Nato boste šli neposredno v nastavitve aplikacije, ki povzroča težavo, ki lahko omogoči, da se vaša obvestila skrijejo ali odstranijo iz sistema. Zato morate zdaj odpreti možnost Zaženi v ospredju ali tudi Obvestilo v vrstici stanja in možnost takoj deaktivirati.

  Če želite odstraniti tudi ikono obvestila, poiščite v nastavitvah možnost, ki pravi Ikona obvestila in jo nadaljujte z deaktiviranjem na enak način. Treba je opozoriti, da ta postopek ne velja za vse aplikacije, še posebej za tiste, kot so Tasker, APP Lockers in Google Home.

  Kako odstraniti obvestila o uporabi podatkov

  V tem primeru morate odpreti nastavitve Androida in izbrati možnost, ki pravi Brezžično in omrežja, nato Uporaba podatkov in onemogočite vse. V primeru drugih trajnih obvestil jih lahko tudi prisilno deaktivirate, če ustavite aplikacijo ali izbrišete vse njihove podatke, tako da se ne prikažejo več v vrstici stanja.

  Ko gre za sistemske posodobitve, morate vedeti, da so pomembne in jih zato ni mogoče odstraniti, razen če dokončati postopek, ki ga izvajajo do zdaj. To se pogosto zgodi, ko nam sistem sporoči, da je v primerjavi z notranjim pomnilnikom mobilnega telefona ostalo malo prostora za shranjevanje..

  ¿Ikono aplikacij lahko odstranite iz vrstice stanja?

  To je mogoče storiti glede na vrsto aplikacije, nameščene na telefonu, na primer v primeru Adblock Plus, ki se uporablja za blokiranje oglasov in pojavnih oken Na spletnih mestih, kot sta YouTube ali Facebook, je to mogoče. Tako so na ta način vsa obvestila skrita, pa tudi ustrezna ikona in na ta način lahko sprostite več prostora za ogled najpomembnejših aplikacij.

  Za programe, ki se izvajajo v ospredju, je najbolje, da jih pustite takšne, kot so, saj so lahko trajna obvestila v pomoč, kadar sistem lahko ima določene napake, zato ni priročno izbrisati njegovih značilnih ikon.

  Pomembno je, da veste, da lahko poskusite odstraniti ikono nekaterih programov, pa tudi njihova obvestila, in to ne bo predstavljalo nobene težave, vendar morate biti pozorni glede delovanja istega, da se izognete težavam zaradi nepričakovanih zapiranj ali napak.

  Seveda se to ne bo zgodilo pri vseh aplikacijah v ozadju, ki jih želite izkoreniniti, vendar je vseeno pomembno, da to storite previdni pri kakršni koli težavi ki se lahko pojavijo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar