Glavni » google » Kako odstraniti oglase v uTorrent za vedno

Kako odstraniti oglase v uTorrent za vedno

AliExpress WW

Trenutno, uTorrent Postal je eden najbolj znanih programov za prenos datotek s precej visoko hitrostjo. Glede na to so razvijalci prišli na idejo, da bi za ustvarjanje dohodka vključili tudi oglaševanje. Vendar je to očitno lahko precej moteče. Tokrat vam predstavljamo a vodnik za odstranjevanje oglasov v uTorrentu.

Kako odstraniti oglase v uTorrentu
Oglejte si ta video na YouTubu

Ta program se v glavnem uporablja za prenos datotek vseh vrst, na primer filmov, video posnetkov, iger, knjig, programov. Predvsem pa, uporablja za prenos zelo velikih datotek v kratkem času. Če bi te datoteke prenesli iz brskalnika, bi trajalo veliko ur, kar sploh ni donosno.

Oglasi so v program vključeni v najnovejši posodobitvi, Torej, ko ga prenesete, boste videli, kako oglaševanje preskoči med prenosom datotek. Vendar ti oglasi zasedajo le majhen del okna uTorrent in ne motijo ​​prenosov. Toda stalna vprašanja o tem, kako odstraniti oglase v uTorrentu, ostajajo

Lahko jih preprosto prezremo in se lotimo svojih poslov kot običajno. Preden pa se trudite z oglasi, ne pozabite, da imajo več razvijalcev na ta način koristi. Kot zahvaljujoč temu lahko promovirajo svoje programe in se uporabniki poznajo ki so prenesli uTorrent. Vendar preberite in videli boste, kako odstraniti te oglase..

Kazalo ()

  UTorrent funkcije

  Hkrati prenesite

  Program uTorrent nam daje možnost, da prenesite več datotek hkrati. Kar je lahko zelo koristno, če se nam nekoliko mudi in moramo imeti pri roki več datotek..

  Jasen in zelo pogost primer je, ko prenesete celotno sezono serije. V tem primeru, vsaka epizoda serije se prenese posebej, ne da bi čakal, da se še eno poglavje najprej konča s prenosom. Celo vsa poglavja lahko prenesete hkrati, s čimer nam prihranite dragocene minute..

  Prenesite zelo težke datoteke

  Zahvaljujoč prihodu uTorrenta, lahko varno prenesemo datoteke, ki zavzamejo veliko prostora na trdem disku našega računalnika. Ne skrbite zaradi hitrosti prenosa, saj je kljub veliki velikosti datotek precej hitra.

  Običajno se uTorrent pogosto uporablja za prenesi torrente za video igre -, ki večinoma presegajo 5 GB. Če ste razmišljali o prenosu videoigre iz brskalnika, na to raje pozabite, saj bo trajalo ure in ure. Namesto tega, z uporabo uTorrenta se zgodba popolnoma spremeni.

  Nadaljujte postopek prenosa

  Ko uporabljamo uTorrent za naše prenose, imamo možnost zaustavitve in nadaljevanja postopka prenosa iz našega arhiva. To lahko storimo brez strahu, da se bodo podatki izgubili in se bo prenos moral znova začeti iz nič.

  Ta možnost je nujna za nadaljevanje postopka prenosa. v primeru izpada električne energije ali če se naš računalnik iz kakršnega koli razloga izklopi brez predhodnega obvestila. Po drugi strani pa, če uporabimo brskalnik za prenos, ga ne bomo mogli nadaljevati, če smo ga že zaustavili.

  Za nadaljevanje prenosa moramo samo odpreti program in to samodejno se bo nadaljeval od prejšnje točke. Toda v nekaterih primerih bomo morali prenos nadaljevati ročno.

  Navodila za odstranjevanje oglasov v uTorrentu

  Če vas moti, ko vidite oglaševanje, ko odprete uTorrent, ko začnete prenašati datoteke, ste prišli do prave objave. Nato vam bomo pokazali postopek za odstrani oglase v uTorrent - u

  • Po odprtju uTorrent, pojdite na ikono, ki je v obliki podložke, ki se nahaja zgoraj desno.
  • Zdaj se odpre meni, v katerem morate izbrati možnost "Napredno ".
  • Potem moraš napiši besedo "Sponzorirano ", v polju na desni, ki se imenuje "filter ".
  • Na koncu izberite možnost "Ponudbe " in kliknite možnost "Fake " odstrani oglase na uTorrent - u. In pripravljen!

  Če želite vedeti, kako prenesite uTorrent varno in brezplačno, V poglavju Poglej, kako to storiti, vam pokažemo, kako.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar