Glavni » alibaba-info » Kako odstraniti sporočilo ali obvestilo iz 'nedavnega dostopa do spletnega mesta WhatsApp '

Kako odstraniti sporočilo ali obvestilo iz 'nedavnega dostopa do spletnega mesta WhatsApp '

WhatsApp je nedvomno glavna aplikacija za neposredna sporočila na svetu in kljub temu ni tista, ki uporabnikom ponuja največ funkcij, na primer zaradi odsotnosti neodvisne platforme za računalnike.

Namesto tega imamo WhatsApp Web, platformo, ki jo, čeprav sploh ni slaba, moramo vzdrževati vedno povezan z našim pametnim telefonom, ker drugače ne gre. To na nek način naredi to aplikacijo veliko bolj varno in zanesljivo.

Kot vsak tak sistem ima lahko tudi nekaj operativnih težav. V tem smislu moramo reči, da nekateri uporabniki trdijo, da se sporočilo Nedavni dostop do spleta WhatsApp stalno pojavlja. Zato vam želimo pokazati, kako znebite se tega sporočila iz nedavnega dostopa do spleta WhatsApp čim prej, da vas ne bo več motilo. Ne pozabite, da aplikacija omogoča tudi nastavitev obvestil po vaših željah.

Kazalo ()

  Izbriši sporočilo Nedavni dostop do spleta WhatsApp

  No, začenši od tiste osnove, v kateri pravimo, da je WhatsApp eden izmed najpogosteje uporabljene aplikacije za neposredno sporočanje Na vseh mobilnih platformah smo prepričani, da bodo naslednje informacije pomembne za marsikoga.

  Največkrat sporočilo Nedavni dostop do WhatsApp Web pojaviti bi se moral, ko se povežemo z novim računalnikom. Se pravi, opozorilo bi se moralo prikazati točno v trenutku, ko se prek QR kode povežemo z novim računalnikom.

  Težava je v tem, da nekateri uporabniki poudarjajo, da se sporočilo dejansko prikaže, ko niso vzpostavili nobene povezave z novim računalnikom, kar seveda v tej vrsti primerov povzroča veliko zaskrbljenost. WhatsApp je na nek način razvil tudi to sporočilo, tako da vemo, da je nekdo odprl svojo spletno platformo. S klikom na Click to view si boste lahko ogledali vse računalnike, ki so so povezani s spletno sejo WhatsApp.

  Kako vedeti, kdo vstopi v moj splet WhatsApp

  Na tem seznamu boste videli tudi kaj različica operacijskega sistema ima računalnike v katerem imate odprt spletni račun WhatsApp, zato morate samo izbrisati tiste, za katere menite, da so neznani ali vas ne zanimajo več. Ideja je, da lahko ugotovite, katere seje so odprte, in analizirate, če obstajajo takšne, ki jih ne poznate ali se vam zdijo povsem nenavadne.

  Če želite preveriti, kdo vstopi v WhatsApp Web brez dovoljenja, moramo slediti naslednjim korakom: najprej, odprite aplikacijo za sporočila in ko enkrat v notranjosti odpremo meni z nastavitvami in gremo v spletni razdelek WhatsApp, bomo s tem videli vse pred kratkim vnesene seje, vendar bomo videli tudi, ali so trenutno aktivne.

  Najbolj smiselno je, da v teh primerih preverite delovni čas povezave, če so resnično tisti, v katere ste vstopili. Če je tako, ni neprijetnosti z varnostjo vašega računa in zato se ne smete bati, da vas vohunijo. Recimo, da ste dejansko našli odprto sejo, na kateri ste popolnoma prepričani, da niste vstopili vi. Kaj bi lahko storili v tem primeru??

  Tukaj uporabite možnost, da zaprete vse seje in takoj pogovorno okno takoj zaprete. Edini obstoječi način za odpiranje spletnega WhatsApp spet skenira QR kodo vloge. To bi bil edini način prijave v aplikacijo.

  Kot predlog je bolje uporabiti ta korak vsakič, ko se povežemo iz računalnika ki ni naša, saj je privzeto vedno odprta v brskalniku, medtem ko je mobilni telefon v bližini, čeprav se nam zdi, da lahko zapremo okno.

  V vsakem primeru vas običajno ne bi smelo skrbeti, saj skoraj vedno govorimo o varnostnem ukrepu, ki ne presega obvestila, zato, čeprav vam ni primerno, da si zaupate, vam ni treba sprejemati nadaljnjih ukrepov. Ali ste lahko odstranili Sporočilo nedavnega dostopa do spleta WhatsApp s tem korak za korakom?

  Priporočena
  Pustite Komentar