Glavni » alibaba-info » Kako najdem in ujamem Snorlax v Pokémon Go - koristni nasveti in triki

Kako najdem in ujamem Snorlax v Pokémon Go - koristni nasveti in triki

AliExpress WW

Pokémon Go za Android je igra trenutka, saj je revolucioniral vse igre Android, ki so bile izdane v zadnjih letih. Številni uporabniki te igre iščejo najboljše trike, da bi bili najboljši igralec in imeli čim več Pokémonov. Danes vas bomo posebej naučili kako najti snorlax, eden redkejših.

Čeprav se mnogi uporabniki za izboljšanje svoje igre osredotočajo le na pridobivanje redkih Pokémonov, in ne na običajne, ki jih najdemo po domu. Tu pa je nekaj nasvetov, kako ujeti Snorlax v Pokémon Go, eden najredkejših pokemonov od vseh in kaj lahko najdete na ulicah.

Pokémon Go je danes ena izmed najbolj priljubljenih iger, ne samo zaradi tega, kako preprosto je igrati, ampak tudi zaradi prvotnega izhodišča. Vsi so si kdaj želeli biti trener Pokémonov in zdaj imajo to možnost medtem ko so bolj aktivni in izboljšujejo svoje zdravje.

Seveda je ideja ljubiteljev te igre, da so ujeli veliko število Pokémonov, da bi razširili svojo Pokémon telovadnico. Čeprav seveda; veliko bolj pomembno je, da smo ujeli najredkejše in najmočnejše, kar jih je mogoče najti. Prav zaradi tega se osredotočajo na njihovo iskanje. So tudi pokemon, ki se lahko najbolj bori, tako da bi lahko rekli, da so pravzaprav najpomembnejši v igri.

Kazalo ()

  Kako ujeti Snorlax v Pokémon Go

  Vsekakor, ni zelo natančnega načina najti pokemone, razen če gre za programsko opremo drugih proizvajalcev, to zato, ker jo je Niantic želel pri oblikovanju igre. Preprosto bi bilo vedeti točno določen kraj in datum, kjer je vsako bitje mogoče najti..

  Vsekakor, bistvo in vsa čustva igre bi bila izgubljena, tako kot bi nehali hoditi po ulicah in jih iskati. Ob upoštevanju tega lahko na nek način spoznamo nekatera mesta, kjer bi jih bilo lažje najti. Ker je vse to odvisno od naravnega habitata Snorlax.

  Če ste ljubitelj Pokémonov, Že zdaj bi morali vedeti, da ima Snorlax jasen naravni habitat, zato ga zelo verjetno najdemo v krajih z veliko svetlobe. Trgi, griči itd .; bi bilo očitno mesto za začetek iskanja.

  Po mnenju večine strokovnjakov v tej igri, ki dneve in mesece v misijah iščejo določene vzorce, da bi nam kasneje posredovali informacije. Trdili so, da je Snorlax mogoče najti tudi v zelo prostorna mesta z veliko naravne svetlobe.

  Še en nasvet za uspešno in hitrejše iskanje Snorlaxa bi lahko bil valjenje jajc Pokémon, dolgih 10 km. Tako boste verjetno bolj verjetni najdite Snorlax v naravnem okolju, ker je tako redek, je najbolj varno, da pri zajemanju ponuja boj.

  Kako lahko na preprost način najdem Snorlax v Pokémon Go

  Po drugi strani pa, če mislite, da ne bi izgubil čustev, uporabite nekaj trikov olajšati napredek v tej igri, Ker želite trenirati Pokemone s prijateljem, imate v bližini več orodij za iskanje Pokemonov. Te majhne skupine je treba uporabljati pod vašo odgovornostjo in skrbnostjo, saj lahko Niantic za vedno blokira vaš račun Pokémon Go in izgubili boste ves napredek, ki ste ga imeli ves čas igranja..

  Vendar z uporabo katerega koli načina izberete, vedno ne pozabite imeti dovolj pokebal ujeti tega redkega Pokémona. Čeprav je Snorlax precej len Pokémon, bi lahko rekli, in da bi nam njegov videz lahko povzročil celo nežnost, resnica je, da nas bo, če ga motimo, lovil, dokler se spet ne utrudi.

  Za zdaj so to najboljši namigi za ulov Snorlaxa v Pokémon Go, enem od Pokémonov najbolj čuden in najbolj zanimiv od vseh. Brez dvoma je tudi Snorlax zelo zmogljiv in poseben, kar je nedvomno treba dodati v vašo zbirko redkih pokemonov in v vašo zbirko. Pazite torej na odprta in svetla mesta, morda jih boste našli!!

  Se vam zdijo te informacije koristne? Če je tako, in imate kakršna koli vprašanja ali predloge, jih pustite v komentarjih. Radi bi ga prebrali!

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar