Glavni » alibaba-info » Kako lahko povečate notranji pomnilnik Huawei Y220

Kako lahko povečate notranji pomnilnik Huawei Y220

AliExpress WW

The Huawei Y220 Je eden izmed številnih mobilnih telefonov, ki jih je Huawei na trg predstavil leta 2013. Toda kljub temu, da je danes star nekaj let, se še vedno pogosto uporablja zaradi velikega števila uvedenih aplikacij in posodobitev. je znatno prizadet. A brez skrbi, tukaj vam bomo povedali, kako lahko povečati notranji pomnilnik Huawei Y220 in s tem izboljša njegovo delovanje.

Velika večina uporabnikov tega mobilnega telefona z Android ima zelo osnovne aplikacije, kot je Facebook Y. WhatsApp, da kljub temu, da so osnovni, porabijo največ prostora na mobilnem telefonu. Vendar obstaja lažjo različico Facebooka lahko dobite tukaj.

Kazalo ()

  Kako povečati notranji pomnilnik Huawei Y220

  Ta mobilni telefon ima samo 512 MB prostora v notranjem pomnilniku, zato je treba Facebook popolnoma odstraniti iz menija Nastavitve -> Aplikacije in ga nadomestite z zgoraj omenjeno različico.

  Facebook Lite

  Če želiš naložite Facebook Lite lahko to storite neposredno iz Google Play saj gre tudi za uradno in brezplačno različico, ki jo je začelo to izvrstno družabno omrežje. Poleg prihranka prostora pomaga tudi prihranite baterijo in mobilne podatke.

  Osvobodite prostor WhatsApp

  WhatsApp je še ena aplikacija, ki porabi veliko prostora v notranjem pomnilniku teh naprav. Čeprav Lite različice ni, je to mogoče sprostite prostor podvojenih datotek, ki niso v uporabi in jih najdete v mapi WhatsApp. Hitra rešitev za to je s te povezave prenesite aplikacijo WhatsApp Cleaner, kar naredi, je izbrisati te neželene datoteke.

  Prenesite Memory Optimizer

  Še ena odlična možnost, ki je na voljo za Android je prenesi Clean Master Lite, saj tudi ta aplikacija pomaga odstraniti vse neželene datoteke iz sistema, s tem sprostite znatno količino prostora na mobilnem telefonu.

  Namestite microSD

  Druga odlična možnost je dodajte 32 GB pomnilniške kartice microSD ki je najbolj združljiv s to napravo. Zelo priporočljivo je namestiti enega, še posebej, če želite na kartico premakniti čim več aplikacij in tako sprostiti prostor. Prav tako je pomembno nastavite kamero, da privzeto shrani videoposnetke in fotografije na microSD, tako bo na vašem mobilnem telefonu na voljo več prostora.

  Kot boste videli, obstaja več načinov za povečati notranji pomnilnik Huawey Y220, Samo potrpeti morate in uporabiti vsako od metod, ki vam bodo zagotovo ustrezale..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar