Glavni » amazon » Kako zaščititi PDF, da nihče ne bo kopiral besedila v internetu z geslom ali brez njega

Kako zaščititi PDF, da nihče ne bo kopiral besedila v internetu z geslom ali brez njega

AliExpress WW

Varnost interneta je bistvenega pomena in pri zaščiti vsebin, ki smo jih ustvarili sami, še veliko več. Lahko bi rekli, da je zagotovo bolj zapleteno vzdrževati varnost našega gradiva. Bodisi zaradi pomanjkanja znanja je to vprašanje ali kaj drugega. Iz tega razloga je nujno vedeti, kako zaščititi PDF, da ga nihče drug ne more kopirati..

Vsi vemo, da se na internetu dejansko ne spoštuje ničesar. Če nekdo želi brez dovoljenja nekaj kopirati ali podvojiti določeno vsebino in celo urediti podatke, lahko to stori tako rekoč brez posledic. Toda idealno je, da poskušate stvari nekoliko zakomplicirati, pravzaprav kolikor je le mogoče. Torej se to ne dogaja nenehno ali pogosto. Da bi se temu maksimalno izognili, je bistvenega pomena za vsakega ustvarjalca vsebine in veliko več znanja o tem, kako zaščititi PDF.

Na ta način lahko svoje datoteke zaščitite pred veliko večino ljudi, v tem primeru PDF. Kako lahko svoje datoteke PDF zaščitite pred spletnim kopiranjem? Spodaj vas bom naučil dveh metod, ki jih morate uporabiti v vsaki datoteki, da bodo popolnoma varne pred ljudmi, ki želijo kopirati njihovo vsebino..

Kazalo ()

  Kako zaščititi svoj PDF z geslom

  Zadevni priročnik temelji na uporabi programa Adobe Reader, enega najbolj priljubljenih in enostavnih orodij s to vrsto datotek. Če torej uporabljate katero koli drugo orodje, ta vadnica očitno ne velja, saj bomo z njim delali..

  Če se vrnemo na temo, je datoteko PDF najbolje zaščititi z uporabo gesla, tako da drugim uporabnikom interneta preprečite kopiranje vašega PDF-ja. To je varen in učinkovit način, ne 100%, ampak večinoma. Ker bo sogovornik izgubil čas, da bi se izognil veliko več takim stvarem.

  ZdajKako lahko dodam geslo v svoj PDF in ga naredim učinkovitega in varnega?. No, kar morate storiti, je, da očitno odprete datoteko in nato kliknete njen meni. poiskati morate lastnost in po tem se boste morali prijaviti z Adobe ID.

  Potem pojdi na "Možnost lastnosti " in po tem boste videli, da boste v novem oknu, v katerem piše "Lastnosti dokumenta ". Na tem mestu morate poiskati zavihek z napisom "Varnost ", ko ste že na njem, izbrati morate varnost gesla in nato napišite a.

  Poskusite narediti geslo, ki je nekoliko zapleteno za dešifriranje, ker je neuporabno postavljati "123456 ". Priporočljivo je, da imate velike in male črke, številke in celo znake vmesne. Torej bo popolnoma zapleteno geslo in posledično edinstveno, zato je veliko težje razbiti.

  Kako zaščititi datoteko PDF

  Če želite datoteko zaščititi tako, da je nihče ne more urejati, lahko to storite tudi tako, da jo blokirate v lastnostih. Nato v območju dovoljenj in enkrat del "Dovoljene spremembe ", izbirate lahko med štirimi možnostmi, ki so jasno podrobne. Ko bo to končano, bo vaša datoteka popolnoma zaščitena in daleč stran od takšnih groženj, kot je bila brez zaščite ali brez gesla..

  Ni preveč zapleteno zaščitite katero koli datoteko PDF proti tistim, ki želijo od njih kopirati podatke. Očitno je, da če nekdo želi tako ali drugače kopirati podatke, bo prej ali slej uspel. Vendar je ideja tukaj enaka kot vedno in tako zapleta stvari, da velika večina na noben način ne bo želela izgubljati preveč časa s kopiranjem vsebine zadevne datoteke.

  Ne škodi, če si zavarovamo svoje stvari na internetu. Katera koli od teh možnosti boste izbrali ali pa vam bosta malo olajšali življenje, po možnosti bi se morali odločiti, da boste to storili za veliko večjo varnost, saj gresta obe roki..

  Kaj ste mislili o tej vadnici? Dober način za zaščito naših datotek PDF pred tujimi kopijami in izdajami.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar