Glavni » alibaba-info » Kako v PowerPoint vstaviti ali vstaviti sliko ozadja ali vodni žig

Kako v PowerPoint vstaviti ali vstaviti sliko ozadja ali vodni žig

AliExpress WW

Eden najbolj simboličnih programov, ki ga je na tisoče uporabnikov po vsem svetu odobravalo, je PowerPoint. To je posledica njegove velike vsestranskosti, ko gre za ponudbo najboljših orodij za opravljati vse vrste nalog, ki segajo od realizacije privlačnih konceptnih zemljevidov do predstavitev v komercialne ali izobraževalne namene.

Zato smo danes prinesli to vadnico, da se lahko naučite postavljati slike ozadja ali vodne žige na vsaka diapozitiva, ki jih naredite, da ustvarite veliko privlačnejši videz njih na najpreprostejši način, ki si ga lahko predstavljate.

Vse to prek istih orodij, ki jih je program že integriral, zato morate le slediti tem korakom izstopajte s svojimi predstavitvami.

Kazalo ()

  Navodila po korakih za vstavljanje slike ozadja v PowerPoint

  Če želite to doseči, morate ustvariti nov dokument v programu, Bodisi iz računalnika ali pa ga imate tudi možnost prenesti na svoj mobilni telefon Samsung Galaxy. Druga stvar, ki jo morate storiti, je, da odprete zavihek Vstavi, ki se nahaja znotraj plošče z orodji na vrhu programa.

  Nato boste izbrali možnost, ki pravi Image, in od tam boste poiskali svojo knjižnico datoteke ozadje, ki ga želite vstaviti. Upoštevati je treba, da če nimate slik, ki so dovolj privlačne za dodajanje, lahko s tipkovnico kopirate in prilepite slike iz interneta v program..

  Zdaj, ko ste v dokument že vstavili ustrezno sliko, morate njeno velikost spremeniti tako, da ustreza merilom, ki jih želite doseči. Prav tako morate z desno miškino tipko klikniti sliko in poiskati možnost, ki pravi Pošlji na dno, saj je to najboljši način lahko besedilo napišete na vrh, ne da bi bilo zamegljeno.

  Način za postavitev slike ozadja ali vodnega žiga v meniju Oblikovanje

  To je še ena alternativa, ki vam jo predstavljamo danes, zato se morate postaviti v meni Design, ki se nahaja v orodni vrstici, nato pa izberete Slogi ozadja in oblika ozadja tako lahko izbirate med vsemi vrstami polnil, ki jih ima program. Nato boste zavihek Izpolni označili s sliko ali teksturo in tam boste nadaljevali z izbiro slike, ki jo želite vstaviti.

  Ko končate te korake, morate pošlji sliko na dno in da spremenite njegovo motnost. Na ta način bo vsa vsebina, ki jo napišete, jasno in čitljivo prikazana za gledalce, ki vidijo vašo predstavitev. Enako ozadje lahko uporabite tudi za vse diapozitive, tako da kliknete možnost, ki pravi Uporabi za vse..

  Kako postaviti vodni žig v PowerPoint

  Če želite poudariti ime svojega podjetja ali osebne blagovne znamke, lahko to storite brez težav prek orodja WordArt. Na ta način bo vodni žig izstopal na vseh straneh diapozitivov in dobili boste prefinjen in profesionalen pečat pri predstavitvi svojih predstavitev javnosti..

  Če želite to narediti, pojdite v orodno vrstico in izberite možnost Vstavi in ​​nato WordArt, tukaj se prikaže okno, v katerem lahko izbirate med različnimi možnostmi. Ko ste že izbrali možnost, ki vam je najbolj všeč in ki najbolj ustreza tistemu, kar iščete, videli boste besedilno polje, kamor morate v ozadje zapisati besedo, ki jo želite prikazati.

  Zdaj boste videli, kako se WordArt prikaže v dokumentu, in kliknite z desno miškino tipko, da nadaljujete s pošiljanjem v ozadje. Podobno vam program ponuja tudi možnost spremenite preglednost ali motnost vodnega žiga, tako da je vsebina, zajeta na vsakem diapozitivu, precej cenjena pred bralci. Če sledite vsem tem korakom, lahko v vsaki predstavitvi, ki jo naredite, dosežete prilagojen slog..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar