Glavni » alibaba-info » Kako vstaviti ali vstaviti kartico SIM v Samsung Galaxy S7, S8, S9, S10 in S20

Kako vstaviti ali vstaviti kartico SIM v Samsung Galaxy S7, S8, S9, S10 in S20

Čeprav je res, da bomo verjetno do konca leta priča uvedbi nove generacije Mobilne naprave Google Pixel, Poleg Samsungovega Galaxy Note 8 se danes večina strokovnjakov strinja, da je Samsung Galaxy S8 najboljši pametni telefon Android danes.

To je premislek, ki velja tudi za Samsung Galaxy S8 Plus, in moramo reči, da zdaj veliko uporabnikov pridobiva te terminale.

Kaj se zgodi, ko kupimo Samsung Galaxy S8 ali kateri koli drug pametni telefon, ena od prvih stvari, ki jo moramo storiti, je postaviti kartico SIM, bodisi novo ali tisto, ki smo jo imeli prej, tako da bomo med drugim lahko dostopali do ugodnosti cene operaterja.

V tem smislu smo prejemali, vse vrste poizvedb naših bralcev, na primer naslednje: kako vstaviti SIM v Samsung Galaxy S8, postaviti SIM Samsung S8 ali kako odpreti S8 plus za SIM.

No, kot smo že rekli, Samsung Galaxy S8 je že na voljo v več državah po svetu, prav tako tudi Samsung Galaxy S8 Plus, in zato nas veliko uporabnikov sprašuje prvi korak za korakom, ki jih je treba upoštevati, ko imamo te terminale.

Medtem ko Samsung Galaxy S8 in Samsung Galaxy S8 Plus Dosegajo dobršen del Latinske Amerike in druge trge, poskusili vas bomo naučiti, kako vstaviti kartico SIM v svoj Samsung Galaxy S8.

Kazalo ()

  Kako vstaviti čip v Samsung Galaxy S8

  No, kot smo že rekli, dobra večina uporabnikov ima kupil Galaxy S8 dvomite, kako vstaviti kartico SIM v ta pametni telefon.

  Seveda lahko hitro preverite, da ne morete odstraniti zadnjega pokrova mobilnega telefona, še manj pa odstraniti baterije, saj gre za nepremočljiva mobilna naprava, unibody, posebej narejen na ta način. Zato moramo za uporabo kartice Galaxy S8 najprej odpreti majhen prostor zanjo.

  No s svojim Samsung Galaxy S8 V svoje roke boste najprej morali vzeti zgornji levi del mobilne naprave in videli boste, da je majhna luknja, ki jo morate odpreti s ključem, ki je ob nakupu v škatli pametnega telefona. in natančno s tem ciljem.

  Vstavljen je z malo pritiska, da odpre to majhno ploščo. Videli boste, da se nato prikaže reža, kjer moramo najti lokacijo Nano SIM Samsung Galaxy S8 in tudi SD kartico, če jo imate.

  Na sliki, ki spremlja ta članek, imate možnost opazovati nekatere podrobnosti, povezane z lokacijo režo za SIM na Samsung Galaxy S8, in na enak način moramo poudariti, da je skoraj nemogoče narediti napako, saj ni nobene druge reže, ki bi se ločevala od terminala.

  Ko vstavite kartico SIM, morate režo Samsung Galaxy S8 potisniti nazaj in nato znova zaženite napravo tako da se začne, zdaj pa glede na mobilno ceno morate plačati.

  Kako postaviti Sim na Galaxy S7. Hitro in enostavno

  Tema Sim kartic je vsaj nora in pravim nora, ker imamo vsake dve do tri različne vrste kartic, ki uporabljajo pametni telefon. Najstarejša, ki uporablja skupno in trenutno kartico SIM, tista vseh življenj in najnovejša, ki jo uporablja mikro SIM na nek način ali celo nano SIM kot v primeru Galaxy S7.

  Zdaj, če prihajate iz naprave, ki je uporabljala starejšo kartico SIM, morda ob nakupu Samsung Galaxy S7 ali S7 Edge, tudi Samsung Note 5 se boste nekoliko izgubili.

  Dobra stvar je, da v celoti ni preveč zapleteno vstaviti novo nano SIM v napravo, čeprav bi morali dobiti novo nano SIM kartico ali pa neposredno tvegate in zmanjšate svoje. Čeprav obstajajo naprave, ki ga natančno režejo in deluje brez težav.

  Kako vstaviti kartico SIM v Samsung Galaxy S7

  Precej enostavno, samo zatič moraš vzeti ki je vključen v škatlo našega Samsunga in ga poskusite spraviti skozi režo na dnu za S7 in zgoraj za opombo 5.

  Upoštevajte, da sta tukaj dve reži. Dvojni čip? Ne, sploh ne. Vprašanje je v tem, da imamo možnost uporabe microSD in ker je Samsung tokrat všeč ideja, da na isti kraj postavite microSD in nano SIM, zdaj jih imamo drug ob drugem. Predstavljamo si, da se nobeden od nas v tem hladnem pametnem telefonu ne počuti preveč osamljeno.

  No, kot boste videli znotraj vsega, ni preveč zapleteno, če je treba imeti kartico SIM takšne velikosti, kot sem že rekel, vendar ni preveč zapleteno, da bi dobili eno od teh.

  Če ne želite tvegati rezanja doma, preprosto pojdite na podjetje za mobilne telefone, tako da tam oz vam ponudim novo kartico SIM ali neposredno, da vam odrežejo tistega, ki ga že imate.

  Kako boste videli Samsung Galaxy S7 je popolna naprava, enostavna za uporabo, celo preveč enostavna za ukoreninjenje, na kratko pa jo v celoti uživajte.

  Ste se lahko postavili SIM kartica na vašem Samsung Galaxy S8 ali Samsung Galaxy S8 Plus s tem korakom po korakih?

  Priporočena
  Pustite Komentar