Glavni » alibaba-info » Kako postaviti zunanjo SD kartico na MotoG5 in G5 plus Kateri pomnilnik podpira in kakšna je največja zmogljivost?

Kako postaviti zunanjo SD kartico na MotoG5 in G5 plus Kateri pomnilnik podpira in kakšna je največja zmogljivost?

AliExpress WW

Nedvomno, če bi v tem času že morali priporočam dober mobilni telefon srednjega razreda za večino uporabnikov bi bil Moto G5 ena od dveh ali treh najboljših možnosti, ki bi jih lahko upoštevali, če ne celo najboljši.

Resnica je, da v tem primeru, če upoštevamo, da verjetno mnogi od tistih, ki nas berejo, že imajo svoj Moto G5, želimo pojdi malo naprej.

Kazalo ()

  Katere so najboljše lastnosti Moto G5 in Moto G5 Plus?

  Če niste kupili nobene od teh naprav, se boste zagotovo vprašali, katere funkcije ima vsaka in kako jih najbolje izkoristiti? No, ne skrbite več, tukaj bomo šli povejte vse informacije, ki jih potrebujete.

  Moto G5 in Moto G5 Plus imata obliko, ki je bolj podobna Moto G4, veliko presenečenje pa je, da celo Moto G5 ima bralnik prstnih odtisov.

  Tudi ta čitalnik prstnih odtisov zdaj ne bi bil kvadrat, kot njegov predhodnik, temveč precej bolj ovalni, kar je tudi dobro. Ni pa jasno, ali bo tokrat deloval tudi kot gumb Start ali bi nadaljeval z uporabo navideznih gumbov, na zaslonu.

  Na zadnji strani je modul kamere zelo podoben tistemu, ki ga je podjetje integriralo v Moto Z, z modelom krožno oblikovanje ki ne vključuje samo fotoaparata, temveč tudi bliskavico.

  Čeprav bi imel Moto G5 Plus zadaj poševen rob, Moto G5 ne bi, zato je videti kot malo bolj ukrivljen, ampak debelejši.

  Kako izbrati kartico Micro SD?

  Pomnilniške kartice Micro SD so zelo dobre enostavno dobiti kjer koli se prodajajo dodatki za mobilne telefone. Preden ga pridobite, pa morate vedeti, katere so najboljše možnosti kartic SD, in tako ne izgubljajte denarja.

  V tem članku se želimo pogovoriti z vami o tem, katere so po našem mnenju najboljše kartice microSD za Moto G5, tiste, ki najbolj lahko izkoristijo ko jih vstavimo v to napravo.

  Torej, pokazali vam bomo 3 kartice microSD kot nalašč za Motorola Moto G5 in Moto G5 Plus, za katere smo prepričani, da vam bodo pomagali razširiti prostor za shranjevanje.

  Medtem ko so kartice SD znane kot možnost za imajo dodaten pomnilnik v naših napravah, zato je zelo dobra možnost prihraniti zmogljivost mobilnega telefona za aplikacije in uporabiti pomnilnik SD za shranjevanje fotografij in video posnetkov. To vam bo pomagalo preprečiti upočasnitev delovanja mobilnega telefona.

  V tem smislu ne pozabite, da ima Moto G5 dve različici notranji pomnilnik, 16 GB oziroma 32 GB, zato boste čez nekaj časa potrebovali malo več prostora.

  Vse kar morate storiti je, da izkoristite njegovo režo za microSD., kupite dobro kartico, in začnite uživati ​​v največ 128 GB prostora, ki vam ga ponuja ta oprema.

  Katere so najboljše kartice microSD za Moto G5?

  Prva možnost je, da kartica SanDisk Ultra 128 GB pozna svoje značilnosti.

  SanDisk je eno najbolj znanih podjetij na svetu, ko govorimo o karticah microSD, in zlasti v tem primeru moramo poudariti predvsem SanDisk Ultra 128 GB, razred 10 microSD.

  Kdo je lastnik a garancija do 10 let, in ponuja nadpovprečne hitrosti prenosa datotek. Njegov strošek je okoli 55 evrov.

  Druga možnost Samsung EVO 128 GB in njegove najboljše fizične lastnosti

  Podobna alternativa tako po zmogljivosti kot po ceni, saj znaša približno 50 evrov, je kartica Samsung EVO 128 GB, tako da, če ne dobite prejšnjega, se lahko odločite tudi za tega.

  Najdemo kartico microSD, razred 10, kot prejšnja. Če želiš imajo dobre izkušnje Kot uporabnik smo prepričani, da vam bo ta možnost ustrezala.

  Druga možnost je kartica SanDisk Extreme 64 GB, preizkusite njeno zmogljivost

  Če ne želite toliko zapraviti in tudi verjamete, da ne potrebujete toliko prostora za shranjevanje notranje, bi morali poiskati neko drugo rešitev, med njimi pa verjamemo, da je SanDisk Extreme 64GB microSD odlična možnost.

  Je kartica kategorije U3 in za razliko od prejšnjih dveh stane veliko cenejši, samo 35 evrov.

  Če imate kakršna koli druga vprašanja v zvezi s tem, se obrnite na nas, da vam bomo lahko pomagali v zvezi s tem..

  Katere druge dobre kartice microSD za Moto G5 bi lahko omenili?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar