Glavni » android » Kako namestiti, namestiti ali odstraniti in odstraniti pripomočke v napravah Android

Kako namestiti, namestiti ali odstraniti in odstraniti pripomočke v napravah Android

AliExpress WW

Če vedno poudarjamo, da je Android najbolj priljubljen operacijski sistem na svetu, ki je prisoten v 8 od 10 mobilnih naprav, ki jih tržijo po svetu, je jasno, da so njegovi triki tudi najbolj iskani med uporabniki. Eden od ključev telefonov Android je sposobnost popolne prilagoditve uporabniške izkušnje in pripomočkov različnih aplikacije so v celoti v tem oddelku.

Glede gradnikov moramo najprej poudariti, da imajo dve funkciji ali dve uporabi skupna za večino uporabnikov: prvi se je nanašal na veliko bolj neposreden dostop do glavnih aplikacij, in sicer v različnih oblikah, odvisno od tiste, razvite na domači strani naprave; in drugi, samo polepšajte ta domači zaslon, tako da pustite klasične ikone, obstajajo neverjetni pripomočki.

Zdaj sta ti dve vprašanji tisto, kar bi lahko obravnavali kot pozitivni del pripomočkov, ki ima, tako kot skoraj vse, tudi negativni del, ki temelji na različnih vidikih, ki jih moramo upoštevati. Če na primer postavite pripomočke na začetni zaslon našega terminala, porabite več baterije in če se jih nabere preveč, lahko na koncu postanejo res moteči.

Na srečo, ne glede na to, kakšen mobilni sistem Android imate, je to lahko Samsung, LG, Motorola, HTC, Sony, Nexus, Huawei, Alcatel ali Motorola, vendar lahko pripomočki izginejo iz naše naprave. Možnosti, ki jih imamo na voljo, sta natančno dve: najprej skrijemo pripomočke in nato, če nas aplikacija ne zanima več, odstranite jih skupaj z njim.

Kazalo ()

  Brisanje pripomočkov v napravah Android

  Če želite gradnik odstraniti z zaslona Android, moramo najprej priti do točno tega zaslona, ​​kjer je, in ga pritisniti še sekundo, dokler naprava začne vibrirati. Takrat boste videli, da lahko povlečete vsebino pripomočka, in če jo ponesete na vrh zaslona, ​​jo boste lahko odstranili z zaslona, ​​kot se to zgodi z ikono katere koli aplikacije.

  Nekatere naprave z operacijskimi sistemi Android po meri, ki temeljijo na proizvajalčevih slojih, vas bodo lahko, ko bo čas, vprašale "Ali želite odstraniti ta gradnik? ", In seveda boste potrdile, če ste prepričani. Takrat odstranimo prst tako, da sprostimo pripomoček nad možnostjo, da ga izbrišemo, in bomo videli, kako bo izginil samodejno z zaslona, ​​brez nadaljnjega obračanja.

  Zdaj, če nameravate ne le odstraniti pripomoček z začetnega zaslona, ​​temveč tudi odstraniti aplikacijo, ki je nastala, morate le odpreti Nastavitve, Aplikacije in videli boste seznam vseh. Pojdimo na skrbništvo nad aplikacijami, poiščemo zadevno aplikacijo in damo jo odstraniti, s katero bo aplikacija in posledično pripomoček popolnoma izginila. Pripomočki so pomembni, dajejo vam precej udobja pri različnih aplikacijah, pri katerih morate vsake toliko časa preverjati, ker dajejo koristne in potrebne informacije, na primer vreme / podnebje, na primer.

  Nato vam želim pokazati, kako postaviti pripomoček na androidu, Očitno bo to koristno za katero koli aplikacijo, ki ste jo namestili in ki očitno omogoča uporabo pripomočka..

  Ta vodnik ali vadnica se uporablja za vse vrste mobilnih naprav, ki imajo operacijski sistem Android, zato vam ni treba skrbeti.

  Kako lahko postavite pripomoček na Android

  Ni preveč zapleteno postaviti pripomoček na Android in znotraj vsega naj bo zaganjalnik Karkoli že je, tudi mobilni je, niti različica operacijskega sistema ni pomembna. V notranjosti je vedno vse enako, zato tudi na tej strani ne boste imeli zapletov.

  Vse kar morate storiti je, da greste na začetni zaslon vaše mobilne naprave in v praznem prostoru pritisnite in držite nekaj sekund, dokler na zaslonu ne vidite novega menija. Ko se prikaže ta novi meni, poiščite v njem možnost, v kateri piše Widgets.

  Izberite to možnost in za vas se mora odpreti novo okno, V njem si boste lahko ogledali vse pripomočke, ki jih lahko dodate na namizje, vsi ti pripomočki pa so iz aplikacij, ki ste jih trenutno namestili v svojo mobilno napravo. Izbrati morate zadevni pripomoček, v nekaterih primerih je dodan samo na začetni zaslon, v drugih pa ga morate povleči, da ga dodate tja, kamor želite, da se nahaja. In voila, ni vam treba storiti nič drugega kot zgolj tisto, kar sem omenil zgoraj, tako preprosto je postaviti pripomoček na Android.

  Uporabnost pripomočka

  Pravzaprav na splošno Pripomočki so preveč uporabni, saj vam daje raznolike informacije o tem, kaj vas v resnici zanima. Če imate vremensko aplikacijo in želite hitro dostopati do informacij, povezanih z vremenom, dodajte pripomoček na namizje in vam ni treba iskati aplikacije vsakič, ko želite preveriti, kakšno bo vreme na vašem območju. In to je zgolj primer, v resnici obstajajo gradniki skoraj vseh aplikacij, pregledajte tiste, ki jih imate, in možnosti, ki jih imajo, tako kot vedno, če dvomite, mi lahko pustite komentar malo spodaj.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar