Glavni » alibaba-info » Kako postaviti emoji ali fotografijo španske zastave na moj spletni profil WhatsApp ali WhatsApp

Kako postaviti emoji ali fotografijo španske zastave na moj spletni profil WhatsApp ali WhatsApp

AliExpress WW

Danes je WhatsApp eno najpogosteje uporabljanih družabnih omrežij na svetu, je hitra in enostavna storitev sporočanja in lahko pošiljanje sporočil prost svojim prijateljem in družini.

WhatsApp uporablja internetno povezavo vašega mobilnega telefona za pošiljanje sporočil in se tako izogne ​​plačilu SMS-ov. In je zelo dobre funkcije, o čemer vam bomo pustili majhen povzetek.

Kazalo ()

  Skupinski klepet: Skupine za ohranjanje stikov

  Ostanite v stiku s skupino ljudi, ki so za vas najpomembnejši, na primer z družino ali sodelavci. S skupinskimi klepeti lahko hkrati delite sporočila, fotografije in videoposnetke z največ 256 osebami. Prav tako lahko skupini daste ime, ga izključite, prilagodite obvestila in veliko več.

  Poznavanje in uporaba spletnih strani WhatsApp in WhatsApp za namizje

  Naj bo pogovor nadaljevan

  S spletoma WhatsApp in WhatsApp za namizje lahko sinhronizirate vse svoje klepete z računalnikom, tako da lahko pošiljate sporočila z izbrano napravo. Za začetek prenesite namizno aplikacijo ali obiščite web.whatsapp.com.

  Uporabite klice WhatsApp in video klice

  Govorite svobodno

  S klici se lahko brezplačno pogovorite s prijatelji in družino, tudi če so v drugi državi. Z brezplačnimi video klici pa lahko osebni pogovori kadar glas ali besedilo nista dovolj.

  Klici WhatsApp in video klici uporabljajo internetno povezavo vašega telefona, namesto glasovnih minut vašega naročniškega paketa vam ni treba skrbeti za stroške dragih klicev.

  Samodejna varnost, vam ni treba skrbeti

  Nekatere vaše najbolj osebne trenutke delite prek WhatsApp; Zato smo razvili celovito šifriranje v novejše različice naše prijave.

  S šifriranjem od konca do konca vaša sporočila in klici Zaščiteni so tako da jih lahko berejo ali poslušajo samo ljudje, s katerimi komunicirate, ne da bi to lahko storili nihče drug, niti WhatsApp.

  Izrazite svoje mnenje in delite svoje pomembne trenutke s fotografijami, videoposnetki, statusi, glasovnimi zapiski.

  Takoj pošljite fotografije in videoposnetke s WhatsAppom. Z našo vgrajeno kamero lahko zajamete tudi svoje najpomembnejše trenutke. S programom WhatsApp, fotografije in videoposnetki se pošljejo hitro; tudi če imate počasno internetno povezavo

  Včasih tvoj glas pove vse. Preprosto s pritiskom na gumb, lahko posnamete ali uredite glasovno sporočilo za pozdrav ali pripovedovanje zgodbe.

  Zaradi vseh teh funkcij in prednosti imamo vedno radi naš posodobljeni profil Tokrat vas bomo naučili, kako postaviti zastavo Španije kot prilagoditev.

  Ali želite vedeti, kako postaviti zastavo Španije v profil WhatsApp? Potem ste dosegli popoln izdelek zanj, saj vas tokrat želimo naučiti tega koraka po korakih na najpreprostejši in najhitrejši možen način.

  Vse, kar morate storiti, je, da v profil WhatsApp postavite zastavo Španije, da sledite korakom po korakih o tem vas bomo naučili.

  Če nameravate zastavo Španije postaviti v profil WhatsApp, morate to vedeti res je enostavno, in zato vam bomo pokazali, kako to storiti v samo petih korakih, kar pa nikomur ne traja več kot minuto.

  Na ta način lahko zastavo Španije postavite v profil WhatsApp ali katero koli drugo sliko, ki vam je všeč v svojem profilu tega socialnega omrežja.

  Kako na enostaven način postaviti zastavo Španije na WhatsApp?

  Prva stvar, ki jo morate imeti v mislih, če nameravate dal zastavo Španije V profilu WhatsApp morate odpreti Google Images in prenesti katero koli sliko o njem, za katero menite, da je tista, ki vam je všeč.

  Resnica je, da jih je veliko in verjetno bo vsak uporabnik našel takšnega, ki je prilagodite se temu, kar vam je ljubše, zato morate kasneje slediti tem korakom.

  • Odpre se aplikacijo WhatsApp
  • Pojdite na tri majhne točke meni
  • Vstopite v Nastavitve
  • Kliknite sliko WhatsApp in izberite svinčnik izdaja
  • Izberite katero koli drugo sliko na svojem mobilnem telefonu zamenjati prejšnji

  Za vsa druga vprašanja v zvezi s tem se obrnite na nas, da vam lahko pomagamo v zvezi s tem.

  Ali ste s tem trikom lahko postavili zastavo Španije v profil WhatsApp?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar