Glavni » android » Kako prilagoditi način letala in način ne moti na nobenem mobilnem telefonu Android

Kako prilagoditi način letala in način ne moti na nobenem mobilnem telefonu Android

AliExpress WW

Ste se kdaj vprašali, kako prilagodite način letala na mobilnem telefonu Android? Takrat morate vedeti, da vas bomo naslednji korak po korakih naučili vseh podrobnosti, ki so neposredno povezane s tem.

Dejansko vam želimo pokazati, kako z uporabo programov in drugih potrebnih vsebin imamo možnost kar najbolje izkoristite letalski način na mobilnem telefonu Android.

Kazalo ()

  Funkcija letalskega načina na katerem koli mobilnem telefonu

  Najprej moramo razrešiti nekaj dvoma, za kaj deluje letalski način? In to je, da je med drugim treba pojasniti, da "Letalski način " prekinite povezave naprave, tako da deluje, kot da je izključeno.

  To pomeni, da klicev ali sporočil ni mogoče sprejemati ali pošiljati to ne pomeni, da ne moremo uporabljati telefona, pravzaprav lahko igramo najboljše igre RPG, ki ne zahtevajo internetne povezave, ali aplikacije, ki ne zahtevajo podatkov GPS, mobilnih podatkov ali Wi-Fi.

  In seveda je eden od ključev, s katerim verjamemo, da se morate naučiti prilagajati način letala na mobilnem telefonu Android, povezan s tem na ta način, lahko izkoristite nekatere njegove funkcije, ampak spreminjanje drugih.

  Za primer vas bomo naučili kako aktivirati letalski način, ne da bi morali izključiti glavne povezave, na primer WiFi ali Bluetooth.

  Kako prilagoditi letalski način v mobilnem telefonu Android

  No, če želite prilagoditi način letala na mobilnem telefonu Android, morate najprej upoštevati, da bomo potrebujete poseben program, kot je ADB da to lahko stori, saj ima večkratno uporabo.

  Preden računaš nanj, moraš namestite ekskluzivne gonilnike blagovne znamke pametni telefon, ker v nasprotnem primeru ne bo sinhroniziral naprave z računalnikom.

  Ko dosežete to točko, morate vzeti svoj mobilni telefon in vklopi način odpravljanja napak, ki se aktivira iz razvojnih možnosti.

  Če želite aktivirati razvojne možnosti, do katerih ste že imeli dostop O telefonu in pritisnite 7 krat na številki zbirke, dokler se ne prikaže ta meni. Ko končate vse to, je čas, da nadaljujete.

  Pozneje, za prilagoditev letalskega načina v mobilnem telefonu Android sledite tem korakom:

  • Priključite pametni telefon Način MTP v računalnik
  • V računalniku se pomaknete do mape, ki vsebuje Datoteke ADB in pritisnite sranje + desni gumb in nato tukaj odprite ukazno okno
  • Nato kliknite na naprave adb, sprejmite dovoljenja za mobilni telefon in ponovite naprave adb
  • Pozneje, zaženi lupino adb
  • Napišite: nastavitve postavijo global airplane_mode_radios cell, nfc, wimax
  • Ko je vklopljen letalski način, WiFi in Bluetooth bosta še naprej aktivna, saj gre za eno od sprememb, ki smo jo uvedli
  • Da bi jasne vrednosti ki ste jo pravkar vnesli, morate napisati nastavitve za brisanje globalnih letalskih_modov_radios
  • Seveda se lahko s temi spremenljivkami igrate vse, kar želite

  Prilagodite Letalski način vodi do več prednosti za katere si lahko predstavljate, da so na primer igralci navdušeni nad tem načinom "ne moti ", saj omogoča najboljšo pretočnost nekaterih iger.

  Poleg tega omogoča uporaba letalskega načina odstranite oglase iz google chrome -, ki običajno spremlja igre in celo druge dejavnosti, ki jih razvijamo s tem brskalnikom.

  Z drugimi besedami, aktiviranje in prilagajanje letalskega načina v veliki meri omogoča, odpraviti nezaželeno in nadležno oglaševanje, ki nas prekine v najmanj pričakovanem trenutku.

  Na koncu koraki, ki smo vam jih podali zgoraj, niso zelo zapleteni in, kot ste morda že videli, je prilagajanje letalskega načina na mobilnem telefonu Android precej preprosto, čeprav moramo imeti nekaj osnovno znanje, neposredno povezano z ADB in ukazi tega programa.

  Če pa niste sledili težavam, ko ste sledili korakom, ste zagotovo dosegli svoj cilj In kar je še pomembneje, to znanje lahko zdaj uporabite v prihodnjih priložnostih; bodisi za pomoč prijatelju, za uporabo v praksi ali za osebno uporabo.

  V vsakem primeru, kot vam vedno povemo, vsa vprašanja, ki jih imate o tem, preprosto morate pustite nam svoja vprašanja, tako da vam lahko z veseljem pomagamo.

  Ali ste s tem korakom lahko prilagodili letalski način na mobilnem telefonu Android?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar