Glavni » android » Kako pretvoriti video iz MP4 formata v AVI brez izgube kakovosti

Kako pretvoriti video iz MP4 formata v AVI brez izgube kakovosti

AliExpress WW

Čeprav jih je ogromno video formati, Ne moremo pozabiti, da ima vsak od njih posebne značilnosti, in to je več kot dovolj razloga, da se uporabniki počutijo zainteresirane za možnost prehoda z enega na drugega, kadar menijo, da je to potrebno..

In to je dejstvo, da lahko praktično vse pogovore, ki jih želimo, opraviti, ob tej posebni priložnosti želimo vse uporabnike naučiti, kako je postopek pretvorite videoposnetke iz MP4 v AVI, ob upoštevanju, da je druga med njimi ena najbolj združljivih s skoraj vsemi trenutnimi napravami.

Pomembno pri tej vadnici je, da boste lahko svoje videoposnetke v obliki MP4 pretvorili v AVI s to prednostjo, da sploh ne boste izgubili kakovosti, zato vas ne skrbi glede končnega rezultata, pridobljenega v teh primerih..

Kazalo ()

  Koraki za pretvorbo videoposnetkov iz MP4 v AVI s programom Movavi

  Čeprav obstajajo različne metode za pretvorbo naših videoposnetkov iz MP4 v AVI, ne smemo pozabiti dejstva, da je eden najbolj priporočljivih opravkov z z uporabo aplikacije, kot je Movavi, ki je eden najboljših v svojem segmentu.

  Zato morate najprej narediti korak za korakom prenos Movavija, pri čemer upoštevajte, da ga večina uporabnikov do zdaj verjetno ne bo imela. To je odlična aplikacija za pretvorbo videoposnetkov v formatu MP4 v format AVI.

  Če želite prenesti Movavi, morate najprej začeti z vnosom te povezave, ki vodi do uradne strani, od koder lahko dobite izdelek. Nato sledi postopek namestitve kot običajno v tej situaciji.

  Ko končate s temi začetnimi koraki in v računalnik prenesete in namestite Movavi, morate odpreti program in dati možnost "Dodajte medij", išče vaš video od "Dodajte video..."

  Seveda je v teh primerih pričakovati, da je izvirni video, ki ga posnamete, v računalniku v formatu MP4. Ko ga naložite v aplikacijo, morate klikniti na razdelek "Video ", ki se nahaja v spodnjem levem delu programa, in prikazal se bo meni, kjer bomo lahko izbrali obliko, ki nas zanima , ki je avi.

  Ko naredite vse konfiguracije kakovosti končnega videoposnetka, ki jih boste dobili kot rezultat, lahko izberete tudi ciljno mapo, ki vas zanima, tako da vam ni treba skrbeti za nič drugega.

  Dati morate samo možnost Pretvori, nato pa se bo postopek začel. V samo nekaj minutah boste dobili stari video, ki je bil v formatu MP4, vendar v formatu AVI, ki je tisti, ki nas zanima.

  Zakaj uporabljati Movavi za pretvorbo videoposnetkov?

  Čeprav vemo, da obstajajo druge možnosti v programih, ki nam omogočajo pretvorbo videoposnetkov, je le malo tistih, ki so imeli kakovost Movavija, tako da ga bomo priporočili drugim možnostim. Če imate pri roki tudi druge, boste videli, da delujejo podobno kot to.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar