Glavni » alibaba-info » Kako prenesti glasbo na svoj Samsung Galaxy S6 / S6 edge iz osebnega računalnika ali MAC-a

Kako prenesti glasbo na svoj Samsung Galaxy S6 / S6 edge iz osebnega računalnika ali MAC-a

AliExpress WW

Čeprav je res, da si zdaj vsi želijo imeti Galaxy S7, v nobenem primeru ne moremo izgubiti pogleda, da mnogi izkoriščajo tudi, da domov odnesejo Galaxy S6 korejski Samsung, glede na to, da je bila njegova cena znatno znižana. V vsakem primeru moramo reči, da je Galaxy S6 ena najbolj znanih in priljubljenih mobilnih naprav azijskega podjetja in zato so vse vadnice v zvezi s tem v javnosti zelo iskane, lahko delite svoje glasba.

Na tem mestu moramo poudariti, da je med vsemi vajami in po korakih, ki so nas bralci spraševali o Galaxyju S6, verjetno eden glavnih povezan z možnostjo prenosa glasbe v te naprave, zato pojdimo neposredno z njim. Seveda morate vedeti, da z uporabo a Mac ali Windows računalnik, Ker vas bomo ob takih priložnostih naučili, kako korak za korakom izvajati nerazločno med možnostmi in možnostmi, lahko glasbo prenesete v svoj Android.

Prenesite glasbo v Samsung Galaxy S6 z računalnika Mac

Začnemo pri uporabnikih Maca in tudi če pomislimo, da bodo verjetno mnogi med njimi imeli iPhone pred Galaxyjem S6, morate najprej vedeti, da lahko s preprosto aplikacijo hitro prenesete vso svojo najljubšo glasbo. Dejansko morate prenesti aplikacijo Android File Transfer, ki deluje preprosto in brezplačno ter vam omogoča neposredno sinhronizacijo vse glasbe, ki jo želite. med pametnim telefonom in računalnikom Mac.

Najprej morate nato prenesti aplikacijo Android File Transfer in ko boste to storili, jo boste morali zagnati, tako da boste mobilno napravo z računalnikom Mac povezali s kablom USB, če je to mogoče z uradnim kablom Galaxy S6. Ko računalnik prepozna terminal, boste od tam videli vse mape in vsebino vsake od njih, vse kar morate storiti je, da glasbene datoteke MP3 ali katero koli drugo vrsto prenesete neposredno v to mapo, da se nato prikaže na mobilnem telefonu.

Prenesite glasbo Samsung Galaxy S6 iz sistema Windows

Vendar je možno, da vaš računalnik dejansko poganja operacijski sistem Windows, in v tem primeru morate vedeti, da je sistem veliko preprostejši, saj ni treba prenesti dodatne programske opreme za kopiranje glasbe iz tega računalnika v naš Galaxy S6 . V tem smislu morate vedeti, da morate obe napravi povezati samo prek kabel, ki smo ga že omenili, Čeprav bodo morali imeti nameščeni vsi gonilniki, ki so potrebni za telefone Samsung Galaxy S6, lahko glasbo iz glasbe Google Play prenesete v iTunes..

V tem primeru mora računalnik takoj prepoznati pametni telefon in v tem primeru moramo znova poiskati določeno mapo, ki je tako imenovana ekipa, ker bi se v njej Galaxy S6 moral pojaviti kot ena od vsebin. Če je tako, bomo ugotovili, da se v njem prikaže mapa Glasba, o kateri smo že govorili, in v tem primeru bomo lahko kopirali vso želeno glasbo in jo prilepili v to mapo..

Kazalo ()

  S to aplikacijo poslušajte glasbo v telefonu Samsung Galaxy S6, ne da bi vam zmanjkalo podatkov

  Pojasnili smo vam, kako lahko prenesete vso glasbo, ki jo želite Windows ali Mac; Na voljo imamo tudi popolno možnost, da lahko poslušate vso glasbo, ki jo želite v YouTubu, ne da bi porabili vse svoje podatke.

  Aplikacija, ki jo priporočamo v Ymusic; S to aplikacijo boste lahko uživali v vseh vsebinah YouTube, vendar z neverjetnimi ugodnostmi. Najprej vam moramo povedati, da je poleg drugih ugodnosti popolnoma brezplačen.

  Med temi prednostmi je možnost prenesite vsebino v video ali zvočni obliki na vaši napravi; Poleg tega, da lahko zaprete aplikacijo in se bo vsebina še naprej predvajala, priporočamo, da jo preizkusite in uživate v vsem, kar ponuja.

  Ste lahko po zaslugi tega koraka vso svojo glasbo prenesli v Galaxy S6?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar