Glavni » amazon » Kako prenesti misijo za rušenje mesta GTA Vice City

Kako prenesti misijo za rušenje mesta GTA Vice City

AliExpress WW

Če moramo na hitro omeniti nekatere najboljše franšize ali sage v zadnjem času, ni nobenega dvoma, da je Grand Theft Auto, znan tudi kot GTA, med priljubljenimi uporabniki, kar vse to pomeni. Dejansko je bilo veliko obrokov v tej zgodbi med najbolje prodajanimi po vsem svetu, poleg tega pa ponavadi vodijo vse najbolj iskane sezname. V tem primeru se bomo ustavili pri GTA Vice City, da bi se nato pogovorili o eni najbolj znanih misij.

Kako prenesti misijo rušenja GTA Vice City
Oglejte si ta video na YouTubu

No, ker govorimo o Vice Cityju, moramo poudariti, da je ena najbolj zapletenih misij v tej igri znana pod imenom "Demolisher", pri katerem moramo v bistvu voziti helikopter in bombo odložiti v stavbo, tako da eksplodira na tisoč kosov. Seveda ni tako preprosto, kot se sliši, če tako rečemo, in mnogi uporabniki imajo pri tej misiji resne težave. Težava je v tem, da ima igra vse vrste ovir, ki jih moramo v teh primerih premagati.

Vsi tisti, ki so kdaj poskusili premagati to misijo, bodo vedeli, da obstajajo stražarji in gradbeniki, ki nas napadajo, da bi za vsako ceno preprečili deponiranje teh bomb znotraj stavbe, in imamo tudi omejen čas, kar je tudi druga težava. Seveda lahko v teh primerih priporočamo vse vrste trikov, saj morate helikopter poskušati nadzorovati s tipkami W A S D za predvajanje in številsko tipkovnico z 9 in 6 za nadzor in premikanje gor in dol.. Ampak obstaja še več, zato berite naprej.

Kazalo ()

  Izpolnite misijo rušenja mesta GTA Vice City

  No, kot smo že rekli, obstaja nekaj priporočil, ki jih lahko ponudimo vsem igralcem GTA Vice City, ko gre za premagovanje te naloge. Med njimi poskuša zapomniti vsa nadstropja in kam naj sodijo bombe, saj bodo s tem prihranili čas. Tudi to morate vedeti, ko se vam približajo gradbeniki ali stražarji, helikopter lahko nekoliko nagnete, da povzročite vse vrste škode neposredno s propelerji vašega vozila.

  Zdaj bomo tudi razumeli, da so se številni uporabniki končno odrekli možnosti, da bi GTA Vice City sami reševali misije, in da v nekaterih primerih raje nato stavijo na trik, ki jim ponuja možnost, da preskočijo težave. No, v tem primeru moramo reči, da lahko to nalogo prenesete, ne da bi jo morali igrati, s prenosom igre Savegame, kar vam želimo pokazati v nadaljevanju, čeprav je zaradi tega trik uporaben samo v računalnikih in ne v konzolah.

  Najprej morate nato vstopiti na to povezavo, kjer boste našli zadevno Savegame drugega uporabnika, ki bo to nalogo lahko premagal, ne da bi to moral storiti sam. Tako lahko to nalogo enostavno izvedete na preprost način, ne da bi vam bilo treba zapravljati preveč časa. Ko ste zadevno datoteko razpakirali, je vse, kar morate storiti prilepite v Pot: C: Dokumenti in nastavitveYourUserUserMy DocumentsGTA Vice City Uporabniške datoteke, tako da deluje brez težav.

  Nekateri glavni dvomi uporabnikov, ki smo jih s tem korakom želeli razjasniti, so naslednji: ključ za prenos rušilne naloge, ne da bi jo igral v gta vay city, kako prenesti rušenje v vice city, kako prenesti rušilno misijo v gta vice city pc brez igranja, kako prenesti rušilno misijo, kako prenesti rušilno misijo v gta vice city ali kot opravi misijo, ne da bi igral vice city. Če smo vam pomagali, ne oklevajte in nam o tem pustite komentar, da ga upoštevamo.

  Ali ste s tem korakom opravili misijo Demolisher GTA Vice City?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar