Glavni » alibaba-info » Kako plačati na AliExpress s svojim računom RUT? - Popoln in posodobljen vodnik

Kako plačati na AliExpress s svojim računom RUT? - Popoln in posodobljen vodnik

AliExpress WW

CuentaRUT banke BancoEstado je eden najlažjih načinov plačevanja na AliExpressu. V današnjem članku vam bomo razložili, kako z njim plačati na AliExpressu, spletnem nakupovalnem mestu kitajskega porekla, kjer lahko najdete na tisoče zelo poceni in kakovostnih izdelkov.

Kaj je račun RUT?

Predstavljam si, da če ste tukaj, že veste, kaj je, vendar se ne boli spomniti tega. Zelo enostavno je dobiti račun za ogled, ki vam omogoča enostavno in varno upravljanje denarja. Ta račun vam omogoča polog, prenos ali dvig denarja, po zaslugi magnetne kartice pa imate celo možnost plačevanja pri povezanih podjetjih. Njegova glavna prednost je v tem, da ga je zelo enostavno dobiti, saj nima stroškov odpiranja ali vzdrževanja, prav tako vam ni treba izpolnjevati zahtev glede dohodka ali poslovnih evidenc, da bi ga odprli, skratka, vsak lahko ima račun RUT.

Velika pomanjkljivost pa je v tem, da gre za zelo omejen račun: ne omogoča vam, da bi imeli kreditne ali debetne kartice, v glavnem služi za polog denarja in zmožnost nakazil ali plačil. Kot veste, je najboljši način plačevanja na AliExpressu s kreditno ali debetno kartico, z računom RUT pa lahko plačujete na AliExpressu, vendar ne neposredno.

Kako plačati na AliExpress s svojim računom RUT

Skratka, vse, kar morate kupiti na AliExpressu, je kreditna ali debetna kartica Visa, MasterCard, Maestro ali American Express. Idealno bi bilo dobiti bančni račun, ki ponuja kreditno kartico, vendar je včasih postopek zelo zapleten, zlasti zaradi dohodka ali delovne dobe. Rešitev je, da dobite navidezno kartico, ta vrsta kartice ponuja enake prednosti kot običajne kartice, vendar ne zahtevajo toliko zahtev, saj delajo s predplačniki: za nakup moramo pred plačilom nakazati denar z računa.

Do zdaj je bila Neteller najboljša rešitev za ustvarjanje navideznih kart z našim računom RUT, toda pred nekaj meseci je bila storitev navidezne kartice odpravljena za vso Latinsko Ameriko, vključno s Čilom, tako da jo lahko uporabljajo samo uporabniki, ki imajo aktivno kartico, še huje, da nove stranke ne morejo ustvariti nove kartice. Ne skrbite, v Čilu obstajajo tudi druga podjetja, ki ponujajo virtualne kartice. Eno najlažje je dobiti in uporabiti novo kartico Finciero, čeprav obstajajo tudi druge, kot sta ecopayz ali payeer.

Finančne: prednosti in slabosti

Finciero je čilsko podjetje, ki ponuja virtualne predplačniške kreditne kartice, ki jih je mogoče polniti z elektronskim prenosom prek našega računa RUT. Pridobivanje je zelo preprosto (čeprav lahko zaradi velikega povpraševanja ob dostopu do njegove spletne strani ugotovite, da začasno ni na zalogi). Kot boste videli na njeni spletni strani, je ta kartica posebej zasnovana za nakup v spletnih trgovinah, kot je AliExpress.

Proti njihovih kartic so, da tako kot v vseh vrstah kart zaračunajo 1 USD za mesečno vzdrževanje, 1400 USD za pesos ali 4,5% obremenitve in 2,9% za pretvorbo valut.

Vendar pa je pred kratkim Mastercard poročal, da Finciera ne priznavajo, SBIF in BC pa ga preiskujeta, ker nima ustreznih dovoljenj za delovanje na nacionalnem finančnem trgu. Trenutno slike MasterCard na spletnem mestu finciero ne vidimo več, bomo pa morali videti, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Trenutno vemo, da je marsikdo po zaslugi svoje kartice lahko brez težav kupoval.

Še vedno imam aktivno kartico Neteller, kako jo naložim?

Če imate še vedno aktivno kartico Neteller in jo želite kupiti na AliExpressu, je dobra možnost, da jo napolnite prek dolardolar.com. Z njim lahko kupite dolarje in jih nakažete na svoj račun Neteller. Preprosto morate opraviti prenos prek njihove strani, to lahko storite s svojim računom RUT brezplačno.

Druge možnosti: maloprodajne kartice

Kot lahko vidite, lahko s svojim računom RUT plačujete na AliExpressu, čeprav trenutno ni preveč možnosti. Najboljše je še vedno imeti bančno kartico, če pa je ne morete imeti, obstaja tudi druga možnost: kartice za prodajo na drobno, kartice, povezane z družbami, kot sta Visa in Mastercard, ki omogočajo njihovo uporabo po vsem svetu, ki omogočajo nakup v tujini brez provizij . Najbolj priljubljeni sta Falabella Visa CMR in Ripley Mastercard. Še vedno pa imajo kar nekaj zahtev, veliko več kot tiste za račun RUT..

Machova kartica: najboljša alternativa CuentaRutu

V zadnjih letih je Mach-ova kartica postala najboljša alternativa CuentaRutu, je navidezna kartica, ki deluje kot debetna kartica in ni povezana z nobeno banko. Če ne želite kravate ali plačati denarja za kreditno kartico, priporočamo to možnost. V našem vodniku imate več informacij o tem, kako plačati s kartico Mach na AliExpressu.

Naše mnenje o plačilu z računom za rute na AliExpressu

Skratka, če začenjate kupovati navidezne kartice v AliExpressu, vam je lahko v veliko pomoč, čeprav bomo morali plačati več provizij kot z bančnimi karticami, vendar jih je težje dobiti. Tako so jim lahko dobra alternativa. Če želite več informacij o vrstah plačil, ki jih sprejema AliExpress, boste tukaj našli informacije, ki jih ponuja sama stran, čeprav priporočamo tudi naš dokončni vodnik o plačilih v AliExpressu..

Drugi nasveti za varno nakupovanje na AliExpressu

Ne pozabite, da boste v našem blogu našli tudi druge tako koristne članke v razdelku z navodili, kot je naš dokončni vodnik za nakup na AliExpressu iz Čila, ki vam ga priporočam, da ga preberete, če razmišljate o nakupu na tej spletni strani.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar