Glavni » alibaba-info » Kako optimizirati svoj Samsung Galaxy Ace 4, da lahko igram Pokémon Go in ne gre počasi

Kako optimizirati svoj Samsung Galaxy Ace 4, da lahko igram Pokémon Go in ne gre počasi

AliExpress WW

Pokémon Go je igra razširjene resničnosti, ki jo lahko igrate s svojega mobilnega telefona lociranje in zajemanje Pokémonov, ki jih lahko vidite skozi to, gre torej za igro, ki je imela od dneva lansiranja evidenco prenosov v Googlu Play.

A čeprav gre za igro, ki je izhajala že dolgo, pa na nekaterih mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android predstavlja veliko število težav, kot je npr., velikokrat se Pokémon Go zatakne Ko se nalaga, je še ena od situacij in morda ena najpogostejših ta, da obstajajo mobilni telefoni, ki niso združljivi v smislu operacijskega sistema.

Nedvomno je bilo veliko ljudi radovednih, veliko sprejetje te igre po vsem svetu in so želeli prenesti Pokémon Go, celo želeli so uporabiti Bota, ki ni nič drugega kot aplikacija, ki deluje kot robot in vam pomaga pri iskanju pokemon. Težava nastane pri uporabnikih Samsung Galaxy z modeli, kot je Ace 4

Samsung Galaxy Ace 4 privzeto prihaja z različico Android 4.4.2 KitKat, ki je na srečo združljiva z najnovejšo različico Pokémon Go, zahvaljujoč dejstvu, da izpolnjuje vaše minimalne zahteve za igranje.

Toda ena od pomanjkljivosti, ki lahko povzroči težave po namestitvi igre, je ta, da se aplikacija med igranjem samodejno zapre skupaj z logotipom Niantic. Torej, kako je to mogoče igrajte Pokémon Go na Samsung Galaxy Ace 4?

Pa tudi, Eden od možnih vzrokov za to je, da obstaja zelo malo prostora v notranjem pomnilniku telefona, Ker ima tovarna le 4 GB prostora v notranjem pomnilniku.

Tudi to moraš misliti morda gre za majhno število senzorjev, ki so na voljo na Galaxy Ace 4, ker ima komaj merilnik pospeška, ne pa tudi žiroskopa, zato bo Pokémon zelo težko vizualizirati s kamero za navidezno resničnost.

Kazalo ()

  Igrajte Pokémon Go na Samsung Galaxy Ace 4

  Če želite igrati Pokémon Go na Samsung Galaxy Ace 4 poskusite čim bolj optimizirati svoj mobilni telefon, saj njegova strojna oprema nima zelo dobre zmogljivosti za to igro. To je posledica dejstva, da ima njegov procesor le dve jedri s hitrostjo 1,0 GHz, kar je zelo malo in v igri boste trpeli veliko počasnosti, poleg tega pa ima komaj 512 MB pomnilnika RAM.

  Najboljša rešitev za igranje Pokémon Go na Samsung Galaxy Ace 4 je, da je v mobilnem telefonu zaprto največje število aplikacij, tudi če imate WhatsApp odprt, ga zaprite, saj vsebuje postopek, ki zahteva zasedbo procesorja vašega mobilnega telefona, tako da boste sprostili tudi nekaj pomnilnika RAM in lahko zaženite igro brez težav in ujemite čim več pokemonov.

  Zaprite aplikacije za predvajanje Pokémon Go na Galaxy Ace 4

  Dobra možnost bi bila namestitev upravitelja procesov in opravil za Android, tako da lahko sistem nekoliko olajšate in zaprete nekaj nepotrebnih aplikacij ter tako sprostite CPU in RAM. Za to lahko prenesete Napredni upravitelj opravil, ki je v Googlu Play na voljo popolnoma brezplačno

  Ko optimizirate svoj mobilni telefon in pravilno zaprete vse nepotrebne aplikacije v operacijskem sistemu Android KitKat lahko začnete igrati. Če pa ga še niste namestili, bi moral biti to prvi korak pred vsem, ne skrbite, saj ga lahko brezplačno prenesete tudi iz Googla Play.

  Po drugi strani pa, če se pri poskusu namestitve igre pokaže, da Pokémon Go ni na voljo s tem mobilnim telefonom, vam ni treba skrbeti, lahko igrajte Pokémon Go na Samsung Galaxy Ace 4 da ali da, saj tukaj imate vodnik za namestitev Pokémon Go na nepodprtih napravah, tako da boste lahko po korakih v kratkem ujeli Pokémone iz katerega koli mobilnega telefona in brez težav.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar