Glavni » google » Kako skriti in zasebiti foto album na Facebooku iz mobilnega telefona ali računalnika

Kako skriti in zasebiti foto album na Facebooku iz mobilnega telefona ali računalnika

AliExpress WW

Facebook je socialno omrežje po vsem svetu priznana po svoji vsestranskosti in dostopnosti v trenutku, ko delimo vse tiste pomembne trenutke za nas ali pa se preprosto zavedamo dogodkov, ki se zgodijo v današnjem svetu.

Vendar v načinu, v katerem lahko dodate fotografije in video posnetke. Lahko rečemo, da ta platforma temelji na slike in fotografije, ki jih je mogoče objaviti. Na ta način ima veliko orodij za njihovo spreminjanje in upravljanje.

Tudi če delate iz računalnika ali ker morate iz naprave Android namestiti Facebook, se ta platforma prilagodi kateremu koli od njih in vam omogoča nadaljnje interakcije znotraj nje, vendar je toliko konfiguracij in funkcij, da je skoraj nemogoče poznati vse.

Zato smo ustvarili ta članek, tako da odslej še naprej bolje delite svojo vsebino in skrbite za svojo zasebnost, če pa že, jo lahko optimizirate, saj ta platforma se nenehno posodablja in to nas lahko nekoliko zmede.

Kako skriti foto album na Facebooku
Oglejte si ta video na YouTubu

Poleg tega, da svojim uporabnikom na zelo enostaven način nudi vse potrebne dodatke za urejanje in okrasitev vaših fotografij s filtri, risbami, besedili, ikonami ali nalepkami, pa tudi Facebook vam omogoča tudi upravljanje lastne publikacije.

Z drugimi besedami, Facebook vam ponuja različne možnosti, da določite, kdo lahko ali kdo ne, si ogleda vaše slike ali albume v vašem računu, da ne omenjam, da nas včasih lahko celo najdejo s slavnimi in včasih nadležnimi oznakami fotografij in videov iz profila drugih prijateljev.

Če pa jih pravilno izbrišete, lahko prepreči, da bi ga odkril profil nekoga drugega Upoštevajte, da vam lahko Facebook v skladu s svojimi standardi zasebnosti in varnosti pomaga nadzirati, kdo lahko vidi, kaj delite in s kom to počnete, saj lahko večino teh informacij objavi in ​​vidi vsak.

Torej, če je to vaš primer in se želite naučiti, kako skriti svoje Facebook slike ali albume, ste prišli na pravo mesto. Z upoštevanjem spodnjih navodil lahko svoje fotografije skrijete pred drugimi. Torej to zagotovili boste svojo zasebnost izvedba postopka, ki vam ne bo vzel niti 5 minut.

Kazalo ()

  Kako skriti foto album na Facebooku

  Prvi korak, da lahko začnite skrivati ​​svoje fotoalbume znotraj platforme Facebook je sestavljen iz prijave. Če želite to narediti, pojdite na glavno stran v Facebooku in vnesite svoje uporabniško ime, e-poštni naslov ali telefonsko številko (kar želite) ter geslo.

  Druga stvar, ki jo boste morali storiti, je dostop do vašega Facebook profila. Za to lahko preprosto kliknete sliko profila v modri vrstici na vrhu zaslona. To bi vas moralo takoj preusmeriti na vašo Facebook stran ali tako imenovani profil..

  Zdaj boste morali raziskovati svoj profil, dokler ne najdete razdelka, v katerem piše: "Fotografije"In zato boste pritisnili na ta gumb. V svoji fotogaleriji boste morali določite, kateri album želite skriti javnosti. Če želite skriti več, boste morali to operacijo uporabiti večkrat.

  Kako korak za korakom konfigurirati nastavitve zasebnosti za foto album na Facebooku

  Nato na dnu albumov poiščite ikono, ki jo predstavlja kolo zobnika. Na njem se bo prikazal majhen seznam možnosti, pred katerimi lahko izberemo stopnjo zasebnosti omenjenega albuma. Če damo "Samo jaz ”Nihče ne bo mogel videti, kaj vsebuje, le mi si bomo lahko ogledali te slike.

  V primeru, da izberemo "Prijatelji ”Do tega albuma bodo lahko dostopali samo ljudje, ki smo jih sprejeli s prijatelji, hkrati pa bi lahko izbrali tiste, ki jih ne želimo, da bi bili prikazani, če bi ga že dodali kot prijatelja.

  Toda "Poosebljeno"Menimo, da je veliko bolj poseben, saj nam omogoča, da posebej izberemo ljudi, ki si lahko ogledajo vsebino albuma, ne glede na to, ali ste jih dodali ali ne, nikoli ne bodo mogli videti vsebine, ki jo delite, dokler ne deaktivirate to možnost.

  Poleg tega vam omogoča tudi, da posebej izberete, katero drugi uporabniki Facebooka ne morejo videti teh fotografij. Omogoča vam veliko boljše filtriranje vsebine, ki jo objavite v tem družabnem omrežju. Samo poiskati jih morate po uporabniškem imenu in označiti vsakega, ki ga želite dodati na črni seznam.

  In pripravljen!, zdaj veste, kako lahko svoje fotoalbume skrijete pred drugimi v Facebooku. Če želite razveljaviti ta postopek, so koraki enaki. Znova boste morali spremeniti zasebnost, ki ste jo dali temu albumu.

  To lahko storite iz katere koli naprave kjer imate aplikacijo nameščeno ali dostopate neposredno z njene uradne strani. Pustite nam svoj komentar, če želite vedeti, kako koristni so bili ti nasveti za zaščito in izboljšanje vaše zasebnosti na fotografijah in drugi vsebini, ki jo delite z vsem priljubljenim družabnim omrežjem.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar