Glavni » alibaba-info » Kako skriti ali odstraniti stanje 'online ' ali 'tipkanje ' WhatsApp Ali je to mogoče?

Kako skriti ali odstraniti stanje 'online ' ali 'tipkanje ' WhatsApp Ali je to mogoče?

AliExpress WW

WhatsApp je ena od aplikacij za sporočanje z največ uporabniki in funkcijami na svetu. Med njimi najdemo nekatere, katerih pomena morda ne poznamo, na primer dvojni modri ček in kako ga odstraniti. Kar kaže, kdaj smo prebrali sporočilo. Druga od teh je lahko funkcija, ki kaže, kdaj se pojavimo v spletu, ki jo lahko kadar koli skrijemo.

Druga funkcija, ki je lahko koristna, a nadležna, je tista, ki označuje, kdaj pišemo. Čeprav je to lahko zelo koristno, je ob različnih priložnostih moteče. A brez skrbi, v naslednjih vrsticah vam bomo pokazali, kako lahko vse te funkcije konfigurirate po svojem okusu in slogu.

Kazalo ()

  Kaj je Whatsapp?

  WhatsApp je aplikacija za takojšnje sporočanje najpogosteje uporabljena v zadnjem času za vse. Kar nam daje priložnost za hitro in učinkovito komunikacijo z našimi stiki. Poleg tega brez potrebe po plačilu dragih stroškov. Če iz katerega koli razloga niste namestili te aplikacije, lahko vnesete naslednjo povezavo in jo prenesete v svojo mobilno napravo

  Ali ima ta aplikacija težave z zasebnostjo?

  Vzhod sistem neposrednih sporočil ima veliko prednosti. Toda pogosto so ga kritizirali zaradi prevelikega posega v našo zasebnost, prikazuje podatke, na primer čas zadnje povezave ali pa smo ali ne. Za tiste, ki želijo te težave z zasebnostjo rešiti na enostaven in hiter način ter svoje podatke deliti s tistimi, ki jih resnično želijo, bomo danes razložili kako enostavno skriti WhatsApp na spletu.

  Kako skriti spletno stanje WhatsApp?

  Ko svoj status skrijemo, na spletu pred WhatsAppom upoštevati moraš več stvari. Prvo je, da moramo za to dostopati do nastavitev WhatsApp. V tem primeru je drugo, da ne boste mogli videti, kdaj se stik WhatsApp zadnjič poveže, kar preprečuje, da bi se prikazal njihov čas, videli boste lahko le, če je nekdo v spletu, le ko sta oba na spletu..

  Nekaj ​​radovednega pri tej aplikaciji je, da obstaja neuradna aplikacija WhatsApp, znana kot WhatsApp plus. Zahvaljujoč tej aplikaciji lahko uporabniki bolj nadzorujejo svojo zasebnost glede na to, kaj lahko vidijo njihovi stiki. A vseeno je mogoče vedeti, kdo uporablja ali uporablja WhatsApp Plus.

  Podrobni koraki za odstranitev stanja iz spleta

  Če želite te spremembe in skriti spletno stanje WhatsApp je zelo preprost. Izvesti morate le naslednje korake:

  • Odprite nastavitve.
  • Nato izberite možnost, preštejte.
  • Pojdimo na možnost zasebnosti, možnost, kjer se jih pojavi več, vendar morate izbrati zadnjič, saj je možnost ta.
  • Zdaj ga morate samo spremeniti, ker je privzeto nastavljen tako, da lahko vsi vidijo naš zadnji čas povezave.

  Kakšna je prednost skrivanja statusa moje povezave?

  Enako lahko storimo le za ostale slika profila in možnosti stanja WhatsApp. Glede na to, koga si želite ogledati, ga lahko brez težav konfigurirate po svojih željah, kar koristi zasebnosti. V tej aplikaciji, ki je imela toliko varnostnih pomanjkljivosti, poleg zasebnosti pomaga pri prisotnosti glasov tisočem ljudi, ki nujno potrebujejo te spremembe v zasebnosti.

  Na ta način lahko skrij spletno stanje WhatsApp, tako da noben stik ne vidi naše zadnje ure povezane in na ta način. Nikoli ne bodite žrtev nikogar, ki pozna naš čas povezave. Idealno za vsakogar, ki mora te podatke skriti ali preprosto nekoliko bolj dvigniti raven zasebnosti v aplikaciji za tiste, ki vohunijo ali nenehno preverjajo.

  Katere druge spremembe lahko spremenim v svojem stanju WhatsApp?

  Če želite na WhatsApp še bolj neopazno, slediti isti poti, ki smo jo navedli, da drugi ne vidijo vašega zadnjega časa povezave, Prav tako lahko spremenite, kdo lahko vidi vaše stanje in vašo fotografijo. Na ta način lahko znatno izboljšate svojo varnost, ko uporabljate ta sistem neposrednih sporočil. Izberete lahko, ali bodo vsi videli vašo fotografijo in vaš status, ali jo bodo videli samo vaši stiki, ali je, nasprotno, ne bo videl nihče.

  Seveda ne pozabite, da tudi če ste postali nevidni v WhatsAppu, če vam stiki pošljejo sporočilo in ga preberete, bodo dobili dvojno preverjanje, ki kaže, da ste ga videli. Na enak način, možnost deaktiviranja stanja pisanja, lahko to storite v nastavitvah aplikacije. 

  Kako začasno onemogočiti WhatsApp?

  Če nenastopanje v spletu ni dovolj, da ne boste prejemali neželenih sporočil ali da drugi ne bodo nadzorovali vaše dejavnosti, in kar potrebujete, je začasno prekinitev povezave s to aplikacijo za neposredna sporočila. To lahko storite brez brisanja aplikacije iz naprave.

  Preprosto je kot iti nastavitve> aplikacije> vse> WhatsApp> prisilno zaustavitev. Tako ne boste prejeli nobenega obvestila. Toda sporočila bodo prispela normalno (tudi če niste obveščeni) in jih boste lahko znova prebrali, ko znova aktivirate aplikacijo, tako da ne boste ničesar pogrešali.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar