Glavni » alibaba-info » Kako skriti ali narediti nevidne hashtagove v opisu objave ali v zgodbah, tako da jih ne vidite

Kako skriti ali narediti nevidne hashtagove v opisu objave ali v zgodbah, tako da jih ne vidite

AliExpress WW

Instagram je mogoče, socialno omrežje, ki trenutno premika največ uporabnikov (Če pustimo ob strani njegovega starejšega brata Facebook) Resnica je, da se milijoni uporabnikov odločajo za uporabo tega družbenega omrežja za veliko stvari, od osebnih do komercialnih profilov.

Najpomembnejše program, ki nam omogoča skupno rabo katere koli vsebine Predvsem s fotografijami in videoposnetki vsebuje nekaj skritih trikov, ki nam ob pravilni uporabi lahko pomagajo zvišati oceno ali sledilce v naših računih..

Nekaj, kar se uporablja v kakršnem koli profilu, je Lojtra ki so dodani v vsaki publikaciji, ki so dodani na vsaki fotografiji, enako se dodajo s simbolom # drugi pa lahko poiščejo omenjeno publikacijo z obiskom zadevnega hashtaga.

Nekaj, o čemer se naši uporabniki zelo pogosto sprašujejo, je, kako organizirati hashtagove, ki so vedno postavljeni na noga opisa v vsaki objavi kar počnemo, tako da jih naši sledilci ne vidijo.

Očitno ni značilno samo za Instagram, hashtagi, ki jim sledimo, obstajajo že kar nekaj časa in jih je mogoče uporabiti v skoraj vseh najbolj priljubljena družbena omrežja, kot sta Facebook in Twitter predvsem.

Tudi če želite vedeti ki so najbolj priljubljene hashtags Dovolj je, da se obrnete na imenik hashtagov, ki nam ga zagotavlja isto socialno omrežje, in kliknete številke, da nas usmerijo na zadevno vsebino.

Kazalo ()

  Kako uporabljati hashtagove, ne da bi bili vidni

  Eno največjih vprašanj, ki si ga mnogi zastavijo, je:Hashtag je mogoče uporabiti, ne da bi jih kdo videl? Hashtagov ni mogoče uporabiti, ne da bi jih kdo videl, v publikacijah jih ni mogoče narediti nevidnih ali kakor koli skritih, čeprav obstaja trik, da jih v publikaciji ne bi videli "preveč ".

  Prva možnost je, da dodate besedilo pred Hashtags, veliko besedila ali dodate nekaj pik, čemur sledi neprekinjeno vnašanje, tako da bodo te ostale čim nižje, potem pa bodo ljudje lahko kliknite na preberi več, da si ogledate hashtagove.

  Če sploh ne želite, da bi jih videli, lahko preprosto uporabite najbolj priljubljene hashtage tega trenutka, pridobite veliko količino všečkov in komentarjev in ko enkrat dobite vse tiste, ki jih želite imeti, preprosto hashtago boste morali odstraniti z urejanjem zadevne publikacije. Tako jih v objavi ne bo mogel nihče več videti.

  Na Instagramu je mogoče skriti hashtagove

  Tega žal ni možnost vstavitve skritega hashtaga neposredno v objavah na Instagramu ali v drugem družbenem omrežju, je edini način, da jih na nek način skrijete, kot smo že omenili.

  Morda jih je s časom in nenehnimi posodobitvami, ki jih aplikacija obravnava, mogoče ob določenem času skriti, a za zdaj obstajajo samo načini za improvizacijo in kar naprej izkoristite naše socialno omrežje.

  Treba je opozoriti, da ni nekaj preveč "grdega " estetsko gledano, cmesto hashtag v objavah je stvar okusov in preferenc ali preprosto izbira tistih, ki so najprimernejši za zadevno občinstvo.

  Ker te vedno na skrit način rečejo nekatere naše želje kot da bi dali hashtag s koncem #LoveChocolate, bomo razumeli, da ste verjetno ljubitelj čokolade ali da želite doseči občinstvo z enako stopnjo zanimanja v zvezi s to temo.

  Vendar jih lahko na ta način dobro vidite na fotografijah in dosežete tudi javnost, ki jo potrebujete od takrat hashtagi se pogosto uporabljajo v tej socialni mreži Za razliko od Facebooka, kjer je njegova uporaba v primerjavi z drugimi socialnimi omrežji, od katerih Twitter običajno izstopa, precej zmerna..

  Upamo, da je bila ta objava koristna za vas in da se bo nadaljevala delite svojo vsebino na bolj estetski način in naročeno v tem socialnem omrežju. Pustite nam komentar in nam sporočite, kakšna je bila vaša izkušnja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar