Glavni » google » Kako skriti svoj seznam prijateljev in skupnih prijateljev na Facebooku pred mojim mobilnikom ali osebnim računalnikom

Kako skriti svoj seznam prijateljev in skupnih prijateljev na Facebooku pred mojim mobilnikom ali osebnim računalnikom

AliExpress WW

Če pomislimo na glavna družbena omrežja na svetu, tista, ki hranijo ogromno osebnih podatkov, ki nam pripadajo, ustaviti se moramo predvsem v primeru Facebooka pred katero koli drugo, saj je tista z največjim številom uporabnikov in vsebin.

Resnica je, da čeprav je večina naših sledilcev verjetno ustvarila osebni račun ali račun podjetja v Facebooku na tem družbenem omrežju, smo prepričani, da mnogi med njimi ne bodo vedeli nekaj glavnih skrivnosti kaj storijo s to socialno platformo.

Količina funkcij in orodij, ki jih imamo v aplikaciji, je precej velika in ena izmed tistih možnosti, ki jo imamo, je ta biti sposoben skriti prijatelje, tako da jih nihče ne vidi, tako da nihče ne ve, koliko ali koga imamo za prijatelje.

Prisotna je vadnica, ki jo lahko štejemo za eno najpreprostejših, ki jih imamo danes v roki. V bistvu lahko greš skozi korak za korakom toliko iz računalnika ali prek mobilnega telefona pametno. Če to počnete s svojega mobilnega telefona, ne pozabite, da morate Facebook stran odpreti iz brskalnika in ne iz aplikacije, saj ta možnost, ki smo jo omenili, še ni na voljo..

Najbolje bi bilo, če bi to storili iz računalnika, ki ima očitno internet, tako da je veliko lažje, čeprav je to mogoče iz mobilnega telefona, vendar je treba opozoriti, da najboljše in najbolj udobno je iz računalnika.

Ko vstopite na Facebook stran, morate najprej na svoj tradicionalni način prijaviti svoj račun s svojim uporabniškim imenom. uporabnik in geslo.

Nato morate iti neposredno v svoj profil in videli boste, da se na strani prikaže več različnih plošč. Natančneje, te plošče morajo storiti z informacijami, zaradi katerih je račun oseben, na primer seznam nedavnih fotografij, nekaj informacij v besedilu in seveda seznam ali seznam prijateljev.

Kazalo ()

  Kako skriti prijatelje na Facebooku, da jih nihče ne vidi?

  • Najprej, Vpiši se iz brskalnika.
  • Po tem gremo k našemu profil, delu prijateljev.
  • Zraven mesta, kjer piše Friends, se prikaže ikona v obliki svinčnika, ki nam ob pritisku da nekaj možnosti za urejanje zasebnosti naših prijateljev.
  • Možnosti, ki nam jih ponuja ob kliku na urejanje zasebnosti, so: Javno, samo jaz, po meri.

  V tem primeru je očitno priporočljivo, da ga pustite v "Samo jaz"Ker sploh ne vpliva na to, da drugi vidijo, koliko prijateljev imamo ali kaj podobnega, imamo poleg tega tudi večji nadzor nad zasebnostjo našega računa.

  Če to storite v brskalniku osebnega računalnika, morate samo klikniti puščico, ki se prikaže, ko s kazalcem pomaknemo skozi ploščo prijateljev in s tem omogočimo Zasebnost. Videli boste vprašanje "Kdo lahko vidi vaš seznam prijateljev? ", in potem morate izbrati "Samo jaz".

  Kako pred mobilnim telefonom skriti prijatelje na Facebooku?

  Če pa korak za korakom izvajate iz brskalnika svojega mobilnega telefona, morate najprej se prijavi v Friends, in videli boste seznam vseh. Na desni strani zaslona boste videli možnost, na kateri piše tudi Prijatelji, tako da kliknete nanjo, lahko uredite zasebnost seznama.

  Na ta način, če nekdo posebej gleda vaš profil in vaše prijatelje, videli boste lahko le skupne prijatelje, ki jih imajo, vendar ne bo mogel videti ostalih prijateljev, ki jih ima on, ki jih nima. To je odličen način za izboljšanje zasebnosti vašega računa.

  Zasebnost našega računa bi morala biti ena prvih stvari, ki jo bomo videli, ko bomo ustvarili ali začeli izvedeti nekaj več o računu Facebook, čemur žal veliko ljudi ne daje ničesar pomembnega. Zdaj bo s temi koraki vaš račun bolj varen in zaseben ter vaš seznam prijateljev bo skrit.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar