Glavni » alibaba-info » Kako korak za korakom skriti fotografije, videoposnetke, datoteke ali datoteke na mobilnem telefonu Samsung Galaxy J, A in S

Kako korak za korakom skriti fotografije, videoposnetke, datoteke ali datoteke na mobilnem telefonu Samsung Galaxy J, A in S

AliExpress WW

Če ste v zadnjih mesecih spremljali naše članke, ste to videli že večkrat izjemno to poleg Samsung Galaxy S.

Prav tako ne moremo nehati razmišljati o nakupu Samsung Galaxy J, drugih korejskih naprav uporabniki visoko ocenili in zato vam v zvezi s tem poskušamo ponuditi vse vadnice.

V tem primeru korak za korakom, ki smo ga že omenili za različne ekipe, vendar verjamemo vredno razložiti kako se tega lotiti, ko gre za Samsung Galaxy J.

Ob upoštevanju, da je zagotovo veliko uporabnikov, ki trdijo izkoristite enako.

Ideja je, da vam natančno pokažem, kako je mogoče na Samsung Galaxy J skriti datoteke ali fotografije, torej če ste že dolgo ali želite to storiti, moraš še naprej brati, da veš, kako to narediti.

Mobilni telefoni Samsung Galaxy vključujejo aplikacijo galerija povsem popolna. Naučimo vas, da izkoristite eno od njegovih funkcij, skrijete fotografije.

Fotografije v galeriji Samsung lahko skrijete na dva načina, ki sta lahko bolj ali manj uporabna odvisno od tega, kaj iščete v vsakem trenutku.

Na nek način se lahko skrijete pred očmi okolice ali ga zaščitite pred krajo, s tem pa tudi najbolj zasebne albume bodo nezaščiteni če ima kdo dostop do naprave. Drug trik vam bo omogočil, da jih hranite v tajnosti in za dostop potrebujete geslo ali prstni odtis.

Kazalo ()

  Tako se skrivajo datoteke na Samsung Galaxy J

  No, kot smo že rekli, skrijete datoteke ali fotografije na Samsung Galaxy J ali kateri koli drugi napravi tega podjetja to je popolnoma mogoče.

  In preprosto moramo upoštevati naslednji korak za korakom te bomo naučili tako da so primerno izven dosega drugih.

  Prva stvar, ki jo moramo potem narediti, je seveda, da imamo svoj Samsung Galaxy J, kakršen koli že je, v roke in vstopimo v meni aplikacij, kjer se pojavijo vse ikone, ki jih vedno vidimo v predalu. nameščene aplikacije v našem terminalu.

  Ko enkrat vstopite, je čas, da vstopite Galerija ali Multimedija, kjer boste našli fotografije, ki ste jih prejeli, posneli, prenesli itd..

  Ustvariti morate nov album in ga poimenovati, kot želite, kaj boš skrij z vso vsebino.

  Ko ga ustvarite, izberete še posebej ta album in pritisnete meni z možnostmi, ki ga vsi poznamo iz tri znane točke.

  In to običajno najdemo na vrhu naprava desno, da enkrat izberemo možnost Skrij elemente, ki je tista, ki nas zanima.

  Na dnu se prikaže sporočilo, ki potrjuje, da je bila vsa vsebina že shranjena ustrezno prikriti, zato smo prepričani, da nihče drug ne bo mogel videti.

  To moraš vedeti od tistega trenutka, datotek ali fotografij vašega Samsung Galaxy J, ki ste jih skrili, ne bo mogel videti nihče, niti vi sami.

  Razen spet se spremeniš konfiguracijo, tako da se znova pojavijo na zaslonu, ko se vam zdi primerna.

  Nato morate znova vstopiti v galerijo, znova kliknite meni z možnostmi in v tem primeru izberite možnost Pokaži skrite predmete, tako da se prikažejo vse slike v napravi, ki so bile skrite.

  Kako skriti fotografije s prstnim odtisom, šarenico, žebljičkom, vzorcem ali geslom

  Skrij fotografije v Samsung galeriji

  Kot danes dobro vemo normalno je, da zaščitimo svoje naprave prstni odtis, ne glede na to, ali ga pametni telefon vnese v nastavitve, ali morate za zaščito mobilnega telefona s prstnim odtisom uporabiti aplikacijo. In tako kot lahko zaščitimo domači zaslon s prstnim odtisom, lahko to storimo tudi s skritimi datotekami, tukaj vam pokažemo, kako.

  Če želite dodatno varnost, boste morali uporabiti varno mapo, funkcijo, ki ni na voljo na vseh mobilnih telefonih Samsung.

  Zaščitena mapa vam omogoča, da ne samo skrijete fotografij v Samsungovi galeriji, temveč tudi skrijete programe, v njih so dvojni računi (enega v mapi in enega zunaj). Vse to zaščitena z biometrično varnostjo (prstni odtis ali iris) ali varna metoda po vaši izbiri.

  V tem primeru je operacija nasprotna prejšnji. Ne morete skriti celotne mape, vendar morate skrije posamezne fotografije, čeprav lahko hkrati izberete več, ki jih želite skriti.

  Vse skrite fotografije bodo shranjene tudi v mapah z istim imenom, iz katerega so prišle, torej se ne bodo mešali znotraj galerije iz mape

  Ali ste na ta način lahko skrivali in skrivali svoje slike in fotografije iz galerije Samsung Galaxy J?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar