Glavni » alibaba-info » Kako skriti kazalec ali kazalko miške v operacijskih sistemih Windows 7, 8, 10 korak za korakom

Kako skriti kazalec ali kazalko miške v operacijskih sistemih Windows 7, 8, 10 korak za korakom

AliExpress WW

Ko pomislimo glavni elementi strojne opreme ki sestavljajo naš računalnik, lahko hitro ugotovimo, da so nekatere najpomembnejše tipkovnica in miška, ki ga spremlja.

Kako skriti kazalec miške na računalniku z operacijskim sistemom Windows
Oglejte si ta video na YouTubu

Še posebej ob tej priložnosti nas zanima druga, tista, ki nam omogoča premikanje med vsebinami, ki se prikažejo na zaslonu, na drugačen način hitro in enostavno, brez zaostankov ali bližnjic na tipkovnici ima Windows neverjetne trike.

Kar se zgodi, je, da kot vemo, za premikanje med temi vsebinami moramo slediti puščica kazalca, tisti, ki nam natančno pokaže, kje smo v tistem trenutku na zaslonu. Seveda je puščica kurzorja vedno tam, saj je ideja, da s pogledom skorajda ne vemo, v katerem območju zaslona je, in tako lahko preidemo k drugi zanimivi vsebini.

Toda kaj se zgodi, ko želimo oglejte si slike ali video posnetke in puščica kazalca postane moteč element, ki nas ne pusti pri miru? No, potem moramo to enkrat za vselej skriti.

Zato vam v naslednjih vrsticah želimo pokazati kako skriti puščico kurzorja miške na zelo hiter in preprost način, s postopkom, ki velja za računalnike z operacijskim sistemom Windows.

Kazalo ()

  Kako odstraniti kurzor miške z zaslona?

  No, vse, kar potrebujete za izvedbo tega postopka, je imeti računalnik z operacijskim sistemom Windows, poleg tega pa ima stabilno internetno povezavo in dobro hitrost prenosa programa.

  In to rečemo, ker je, kot se večkrat zgodi, ko pomislimo na računalnike z operacijskimi sistemi Windows, najlažji način premagovanja neprijetnosti pri uporabi opraviti z prenesite neodvisno aplikacijo, odstranite lahko tudi obnovitev aktivnega namizja.

  In čeprav smo med našimi testi našli več programov, ki bi bili v teh primerih lahko zelo koristni, menimo, da se brez dvoma imenuje eden najboljših in najlažjih za uporabo AutoHideMouseCursor.

  Torej, koraki, ki jim je treba slediti skrij puščico kazalec v sistemu Windows so naslednji:

  • Zaženite računalnik na običajen način, ali če je že vklopljen, ga prenesite AutoHideMouseCursor, izogibanje neznanim ali nenavadnim krajem
  • Počakaj, da vem namestite, kar bo trajalo le nekaj sekund
  • Ko je prejšnji postopek končan, zaženite aplikacijo z dvojnim klikom na njeno ikono ali na Domači odsek
  • Videli boste, da lahko opazujete vrsto Sistemske nastavitve. Eden od njih v obliki palice kaže, da bo zaradi njegovega nedejavnosti v 5 minutah samodejno izginil z našega zaslona. Vendar lahko ta čakalni čas prilagodite temu, kar potrebujete

  Poleg tega, strTa program lahko nastavite tako, da se zažene z operacijskim sistemom Windows ali ga zaženete le ročno, kadar koli želite. To, od Začnite z operacijskim sistemom Windows. To izbiro lahko tudi razveljavite, če se vam zdi primerna, če se računalnik ne zažene, lahko to storite iz BIOS-a.

  Po drugi strani pa odsek Vedno začnite minimizirati nam omogoča, da izberemo, ali želimo, da se program v opravilni vrstici sistema Windows minimizira ali želimo, da je prikazan kot prikazano okno.

  Kot lahko vidite, je izjemno preprosta platforma, da nam pri njegovi uporabi ne povzroča preveč težav in zahvaljujoč temu bomo lahko nadležno puščico kazalca odstranili z zaslona našega računalnika, ko bo motil.

  Od takrat naprej, ko želite krmariti med svojo vsebino ali si ogledati filme ali slike, ne da bi vas puščica kazalca motila, morate le aktivirajte to aplikacijo.

  Na koncu nismo želeli omeniti, da lahko tudi, ko puščica kazalke izgine, še naprej uporabljate in kliknete na vsebino, ki se prikaže na zaslonu, saj takoj ko premaknete miško, se bo oblikovala.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar