Glavni » alibaba-info » Kako izboljšati povezavo in zakasnitev Chromecasta - optimizirajte prenos Chromecasta

Kako izboljšati povezavo in zakasnitev Chromecasta - optimizirajte prenos Chromecasta

AliExpress WW

Kdor pogosto uporablja svojo televizijo, dobro ve, da je eden najboljših dodatkov, ki jih lahko to je ravno Chromecast. Ima številne zanimive možnosti za izboljšanje vaše izkušnje, ko gre za neko uživanje ob televiziji, ob upoštevanju, da je njegova cena za veliko večino žepov precej dostopna, zato je nedvomno dodatna oprema, ki jo morate imeti v vašem domu da ali da.

Kazalo ()

  Težave s povezavo Chromecast

  A očitno, odvisno od a WiFi povezava Lahko imate številne neprijetne težave. Da ne omenjamo, da bi radi uživali v kakšni vsebini in ostali na nakladalnem zaslonu ali da se reže vsaki dve sekundi, kar bo nedvomno zelo nadležno..

  Rešitev za to je pravzaprav precej preprosta in nekaj jih je, prva med njimi je, da usmerjevalnik poskušate prilagoditi čim bližje Chromecastu, očitno je bližje, hitreje bo internet deloval, saj imeli boste boljši signal.

  Prav tako se moramo zavedati, da obstaja še ena veliko boljša možnost, to je, da lahko to storite zaženite Chromecast prek ethernetnega kabla, Vsi vemo, da je internet prek etherneta precej hitrejši kot prek Wi-Fi, zato je to verjetno najboljša rešitev za to težavo, obstaja več modelov Chromecast, s katerimi lahko ocenite, kateri je boljši..

  Da bi to dosegli, morate kupiti a Ethernetni adapter za Chromecast kar sploh ni drago, saj lahko za samo 17 evrov dobite enako.

  Izboljšanje hitrosti žičnega Chromecasta

  Na ta način lahko znatno izboljšate hitrost nalaganja, nalaganja in hkrati zakasnitev chromecast, na izredno preprost in predvsem dokaj ekonomičen način. Prav tako internet vedno deluje bolje prek etherneta kot prek Wi-Fi, hitrost je precej večja, saj lahko pri uporabi žične povezave izkoristite največjo hitrost lastne povezave, kar je za Wifi trenutno nemogoče.

  To je dober način za izboljšanje internetne hitrosti Chromecasta, na ta način uživajte v zelo raznoliki vsebini brez kakršnih koli na preprost način.

  Zdaj torej veste, vsekakor se poslovite od nalaganja pavz in podobnega, čas je, da se osredotočite le na uživanje v vsebini in nič več kot to, vse zahvaljujoč preprosti ethernet adapter za Chromecast.

  Triki za izboljšanje povezave Chromecast

  Izboljšajte povezavo in delovanje Chromecasta je pomembno za vse uporabnike, še posebej, če želite prek njega uživati ​​v filmih ali drugih storitvah, zato je dobro upoštevati naslednje trike:

  • Obdrži tako Chromecast kot mobilni telefon, povezan z istim WiFi omrežjem, se bo na ta način izognil težavam s signalom med njima.
  • Pomembno je imeti Chromecast na razdalji, ki ni večja od 4 metrov od usmerjevalnika, tako bo povezava veliko bolje delovala za prenos.
  • Če je to napravo mogoče povezati prek ethernetnega kabla, lahko to stori za pomoč pri težavah.
  • Latenca usmerjevalnikov s povezavo 5 GHz je najboljša, zato, če jo imate, izkoristite to omrežje. 
  • V primeru, da želite povečati glasnost se reši z dostopom do Googla Home, in gre do ikone naprave Chromecast, ki je v lasti, da jo prilagodi uporabnikovim željam.

  S temi preprostimi triki ne boste le najbolje izkoristili naprave v primeru slabih povezav ali glasnosti, ampak jo lahko brez težav uporabljate v času, ko je to potrebno, ne da bi se morali posluževati druge vrste trikov.

  Pomembno je omeniti, da je najboljši trik, ki vam ga lahko dam večja povezava je internetno omrežje, Če imate počasno omrežje, ti triki morda ne bodo uspeli. Če želite preveriti, katera povezava je, morate iti do računalnika in poiskati podatke svojega usmerjevalnika. Če to ni težava, pri svojem internetnem operaterju preverite načrt. 

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar