Glavni » alibaba-info » Kako izboljšati zmogljivost, pospešiti in pospešiti igre v Androidu ali iOS-u

Kako izboljšati zmogljivost, pospešiti in pospešiti igre v Androidu ali iOS-u

AliExpress WW

To ni dvoma najboljše mobilne naprave za igranje so Android in to je posledica moči, ki jo imajo, pravzaprav so celo postali idealna platforma za razvijalce, da lahko uvedejo določene igre.

Čeprav moramo razjasniti, dejstvo, da je Android najboljši za igranje tega, noče recimo vsi mobilni telefoni so dovolj zmogljivi, da podpirajo katero koli igro, ki je na voljo za ta operacijski sistem.

Eden najboljših primerov je FIFA 16, ta igra deluje zelo počasi na večini mobilnih naprav Android, Če imate srečo, da imate mobilni telefon, ki ima veliko moči, da igra spektakularno deluje, vam bomo povedali, da obstaja način za izboljšanje njenega delovanja, nato pa vam bomo povedali, kako.

Kazalo ()

  Dokončna rešitev za pospešitev mobilnega telefona Android, iOS, Ipad ali tabličnega računalnika

  Zagotovo se sprašujete, ali to lahko resnično deluje, saj vam moramo povedati, da ima vsaka znamka svoj pospeševalnik za Android in da je veliko njih v Trgovini Play, kakršna je Game Booster.

  Ta pospeševalnik lahko na najlažji način izboljša delovanje vašega mobilnika, poveča zmogljivost pri modelih s 512 MB na 1 GB RAM-a pri zagonu iger z zelo visoka ali 3D grafika in mislimo veliko bolj zahtevni kot minolovec ali drugi.

  S tem lahko igrate igre, ki jih želite, brez interneta kot vaš mobilni telefon bo tekel tiho katero koli igro, ki ustreza tehničnim značilnostim vaše naprave

  Kako Game Booster deluje v napravi Android korak za korakom

  Tako kot pri večini stvari, morate najprej začeti uporabljati Game Booster prenesite iz Googla Play, na ta način zmanjša porabo pomnilnika aplikacij, ki se uporabljajo, in pomnilnika RAM.

  Če pa želite, lahko prilagodite delovanje procesorja in celo Moč GPU saj je na ta način optimalen, poleg tega pa ponuja največje možne prednosti.

  Ta aplikacija deluje na približno štirih ravneh, toda zanje mora biti vaš terminal zakoreninjen. Lahko izberete možnost Light za zmanjšanje porabe baterije, ima pa tudi možnost Ultra, ki služi za čim večjo uporabo strojne opreme naprave.

  Vse, kar morate storiti, je, da izberete igro ali aplikacijo, ki jo želite spremenite in izberite način, ki ga želite uporabiti, še boljše je, da je popolnoma brezplačen.

  Ko rečemo, da mobilna naprava Android deluje počasneje, kot bi morala, ne mislimo samo do tistih nadležnih trenutkov, ko lahko vidimo, da vam je težko zagnati aplikacije za produktivnost.

  Je tudi to, da nas tisto, kar nas zanima, dobro obnese za igre, če je sistem nekoliko upočasnjen, Nekaj ​​časa na dan se niti ne boste mogli zabavati, kot je predvidel Bog.

  Seveda se je praktično vsem nam zgodilo, da je naš mobilni telefon prepočasen, kar pomeni, da bolj ko je zahtevna aplikacija, ki jo želimo zagnati, slabšo uporabniško izkušnjo lahko dobimo. Da bi to končali, bi morali nekatere aplikacije za optimizacijo iger Android, o čemer danes govori natančno ta članek.

  Ideja je v bistvu povezana z učenjem vseh naših uporabnikov, kako pospešiti ali povečati hitrost iger Android, izogniti se klasičnemu zamiku, da bi lahko igre uživali na veliko bolj zanimiv način. dve brezplačni aplikaciji za Android za optimizacijo iger, zato raje nadaljujte z branjem o njih, ker vam bodo zagotovo koristili.

  Najboljše aplikacije za optimizacijo iger Android

  Čisti mojster

  Da, res je, da gre za aplikacijo, ki bo za številne uporabnike že znana v v kolikšni meri, ko govorimo o aplikacijah optimizacija in čiščenje v okoljih Android, je ena najboljših alternativ v segmentu.

  Na voljo tudi za računalnike, le malokdo ve, da je to Čisti mojster Idealno je optimizirati delovanje iger, saj vas bomo naučili zdaj.

  Ta aplikacija je še posebej dobra v napravah Samsung srednjega razreda, kot je Samsung Galaxy J2, ki ima odlične igre, ki jih lahko preizkusite. ko je aplikacija nameščena

  Ko prenesemo in zaženemo Clean Master, boste videli možnost Neželene datoteke, ki so bistvenega pomena za naše zanimanje, kolikor prikazuje količino preostalih elementov, ki jih ima naprava.

  Ideja je uporabiti sistem odstranjevanja vseh teh odpadkov, zaradi česar bo mobilno delo veliko boljše, in zato katero koli igro, ki jo v njej tudi igramo.

  Tudi če nadaljujemo poking znotraj Clean Master, lahko najdemo razdelek za optimizacijo, povezan z igrami, ki dosledno izbriše preostale datoteke in jih tako hitreje zažene.

  Seveda ga lahko ločimo, ker ima krmilnik za video igre, resnica pa je, da je Clean Master zasnovan za to, tako da boste takoj ugotovili, kako deluje.

  BOSS sprejemnik

  In poleg zgoraj omenjenega, če imate zakoreninjeno napravo Android, vedeti morate, da obstaja še eno orodje toplo priporočamo razmišljanje o optimizaciji delovanja iger na mobilnih napravah.

  Gre za BOSS Tuner, ki nam ponuja vse vrste informacij glede delovanja mobilnega telefona, največje hitrosti, ki jih lahko doseže, zahtev igre itd..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar