Glavni » amazon » Kako izmeriti utrip ali srčni utrip z mojim Androidom Katere so najboljše aplikacije?

Kako izmeriti utrip ali srčni utrip z mojim Androidom Katere so najboljše aplikacije?

AliExpress WW

Leta 2020 smo se iz prve roke naučili, kako pomembno je biti zdrav in s tem tudi aplikacije, da ostanemo v formi, in tudi potrebo po spodbujati oskrbo na domu. Zato je tudi zdravje danes lahko povezano s tehnologijo; zahvaljujoč svoji enostavnosti, da pomaga ohranjati lastno počutje s preprostim klikom na "download ".

Vloge na zdravstvenem področju so leta 2021 še vedno bolj aktualne; Y. nega srca in ožilja ki ne prenehajo biti pomembni, so tudi del tehnološkega razcveta. Zato želimo, da poznate najboljše načine za zagotovitev lastnega zdravja in zdravja svojih družinskih članov; ni treba iti ven in kupiti dragih merilnikov srčnega utripa, ko lahko s svojo napravo Android odkrijete svoj srčni utrip.

Kazalo ()

  ¿Katere so aplikacije za merjenje utripa ali srčnega utripa z Androidom?

  Mobilne aplikacije so programi ali programska oprema, zasnovana za poenostavite življenje svojih uporabnikov, vsakdanje naloge iz mobilnega telefona. Pri napravah Android lahko te aplikacije poiščete tako, da v iskalnik Google Play vnesete besedo "srčni utrip ", "merilnik pulza " ali izpeljanke..

  To so mobilne aplikacije, enostavne za uporabo, ki lahko spremljajo samo utrip ali srčni utrip ljudi položite prst na kamero pametnega telefona. Upoštevajo najnovejšo tehnologijo na trgu, dosegajo zaznavanje barv in podrobno preučujejo podobo prstov, odvisno od primera; vam omogoča, da veste svoj srčni utrip, kjer koli že ste.

  Delovanje aplikacij za merjenje pulza ali srčnega utripa z Androidom

  Ena njegovih največjih prednosti je ta, da je to narejeno povsem enostavno in zahteva le uporabo intuitivnih navodil: načeloma morate zagotoviti, da je naložen na vaš mobilni telefon; potem boste morali postaviti prst na zunanjem senzorju fotoaparata iz vašega mobilnega telefona... ¡In pripravljen!

  Na splošno ti programi uporabljajo led bliskavico mobilnega telefona poiščite spremembe barv na prstih. To je mogoče zaradi prvovrstne tehnologije in naprednega algoritma, ki zazna srčni utrip na minuto brez potrebe po zunanjih senzorjih..

  Najboljše aplikacije za merjenje utripa ali srčnega utripa z Androidom

  Vemo, da nimate časa na pretek, zato smo na tej spletni strani poskrbeli, da smo vam prihranili izčrpno iskanje, da bi našli aplikacijo, ki vam ustreza. Zbrali smo se za vas, del Najbolj priljubljene aplikacije za merjenje srčnega utripa glede na trgovino Google Play.

  1. Merilnik srčnega utripa

  Ta dragulj v zdravstvenih aplikacijah ima več kot 1+ prenosov v Googlu Play, poleg tega, da je vedno dosegel nad 4 zvezdice. Kot da to ne bi zadoščalo, zaradi majhne teže 5,2 MB ne zajema veliko prostora za shranjevanje v pomnilniku vašega mobilnega telefona..

  Vodite postopek s preprostimi možnostmi, tako da njegova uporaba ne vključuje večjih zapletov: položite prst na kamero mobilnega telefona, medtem ko aplikacija zazna vaš srčni utrip. Po drugi strani pa je velika prednost, saj je brezplačna in uporabna za telesne dejavnosti: zazna, kdaj počivate; z izgubo kalorij ali najvišjimi točkami.

  2. Posnetek srčnega utripa

  Ta aplikacija s področja zdravja, ki prikazuje več kot 10 prenosov v Trgovini Play, je eden prvih rezultatov, ki jih da iskalnik; z ocenami, ki presegajo 4 zvezdice. Ima precejšnjo težo 69 MB za shranjevanje vašega mobilnega telefona, vendar v zameno vam ponuja natančnost.

  ¿Kdo potrebuje posebno opremo ali drage pulzarje? Deluje enako kot njegovi kolegi, tako da s prstom vstavite zunanji gumb kamere. To se zgodi, medtem ko čakate na indeks srčnega utripa in vaše glavno orožje: Grafika z osebna pozornost s spremljanjem.

  3. Edinstven merilnik srčnega utripa

  Je odlična možnost, saj je trenutno brezplačna, saj v vašem prostoru zaseda le 4,5 MB in ima ugledno oceno s 4 zvezdicami. Tako kot njegovi predhodniki uporablja tudi branje bliskavice fotoaparata, zaznavanje pulziranja s prstom.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar