Glavni » android » Kako očistiti telefon in izbrisati vse osebne podatke iz Androida pred prodajo ali oddajo

Kako očistiti telefon in izbrisati vse osebne podatke iz Androida pred prodajo ali oddajo

AliExpress WW

Številni uporabniki Androida se lahko zaradi različnih razlogov, eden glavnih je povezan z odstranjevanjem naprave, bodisi posojanjem nekomu ali prodajo, pretvarjajo, da čistijo svoje terminale. Resnica je, da vam bomo spodaj prikazali vse informacije, za katere menimo, da bi jih morali upoštevati v tej vrsti primerov, da bi očistite svoj Android, da ga boste lahko prodali.

Ko se želite naučiti, kako očistiti Android, da ga lahko prodate, morate vedeti, da moramo v bistvu upoštevati dva trika, enega za vsebino same naprave in drugega za microSD. Poleg tega, kar smo navedli, morate vedeti, da je to korak za korakom nujno izvesti previdno, da se prepričate, da nihče ne dostopa do vaših podatkov.

Na podlagi naslednjih dveh korakov, ki vas jih bomo naučili, se vam zdi primerno, da se spomnite, da ima vsak pametni telefon dva načina tradicionalno skladiščenje. Prvi od njih se je nanašal na običajni disk, notranjo zmogljivost naprave, drugi pa neposredno na kartico microD, torej na zunanji pomnilnik.

Kazalo ()

  Očistite svoje mobilne telefone, da jih boste lahko prodali

  Formatirajte notranji pomnilnik

  • Odprite Nastavitve
  • Pojdi na General
  • Izberite Varnostno kopiranje in ponastavitev
  • Izberite Ponastavi na privzete vrednosti

  Formatirajte microSD

  • Pojdite v Nastavitve
  • Nato v Pomnilnik in shrambo
  • Kasneje na kartico SD
  • Odprite razdelek, da si ogledate več možnosti, in kliknite Oblika

  Nič drugega kot dva Korak za korakom da smo vas pravkar naučili, da ste v tej situaciji nujni, čeprav morate na enak način upoštevati tudi to, da če želite shraniti vse svoje podatke, morate narediti varnostno kopijo, kot je večkrat smo se tega naučili, kar lahko vidite v tem članku in naredite popolno varnostno kopijo ter nato ponastavite na tovarniške nastavitve mobilnega telefona, kar nekateri pokličejo trde ponastavitve, tako da je tovarniško.

  Zagotovo se vsi hvalimo, da smo izredno ljudje čisto in urejeno. Umijemo se zelo zavzeto in se vsak dan preoblečemo. Bolj ko nekaj uporabljamo, pogosteje ga moramo očistiti. In tako deluje z vsem ali skoraj z vsem. Obstaja predmet, ki ga skoraj ves dan nosimo s seboj in se ga nikoli ne spomnimo očistiti.

  Naš mobilni telefon! Dovolj je omeniti to nosimo povsod, podpiramo ga na najbolj nenavadnih mestih brez kakršnega koli pogleda in preprosto, ne opazimo ga, razen da ga uporabimo takrat, ko ga potrebujemo. V njem se nabirajo dlake, prah in koliko umazanije je, ne da bi to opazili.

  Vendar je nesporno, da ga moramo redno čistiti. V nasprotju s tem, kar se zdi, ta naloga ni tako preprosta. Začeti, prvi korak je vedeti, kateri element bi morali uporabiti za čiščenje.

  Priporočamo, da uporabite preprosto krpo in se ne zatekate le k kemikalijam škoduje napravi. Vprašanje čiščenja je obravnavano v navodilih za uporabo, čeprav mu očitno nihče ne posveča preveč pozornosti.

  Če bi, bi se naučili, da proizvajalci priporočajo, da ne uporabljate za čisti mobilni telefoni kakršne koli agresivne izdelke, ki bi jih lahko poškodovali, na primer čistilo za steklo ali alkohol. Ta abrazivna sredstva lahko poslabšajo tanko plast proti prstnim odtisom, ki jo v tovarni vgrajujejo številni mobilni telefoni..

  Tudi površina kovine se lahko poškoduje, zaradi česar je bolj hrapava ali jo preprosto obarvamo. V vseh primerih je treba uporabiti vlažno krpo, ki skrbno drgne celotno napravo in pazi, da voda ne pride v sklepe. Je v trg blaga iz mikrovlaken ki so najbolj kakovostne in jih niti ni treba zmočiti. V nasprotju s tem ima tovrstna tkanina omejeno trajanje, ker v svoji tkanini nabira mastne in škodljive delce. Prav tako vam pokažemo, kako očistiti zaslon tabličnega ali mobilnega telefona, ne da bi ga praskali ali poškodovali

  Ste poskusili stisnjen zrak?

  Največja težava pri čiščenju Mobilni telefoni so sklepi, kamor krpa ne more prodreti. Enako velja za računalniško tipkovnico. Ker zagotovo ne bomo imeli kompresorja doma, lahko le kupimo pločevinko stisnjenega zraka za malo denarja in nam pomaga pri dobrem čiščenju.

  Vseeno moramo biti previdni s stisnjenim zrakom, ker lahko njegova moč poškoduje membrano zvočnika ali zvočnik mikrofon naprave. Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, nanesite zrak posredno pod visokim kotom.

  Druga možnost je Cyber ​​Clean

  Mogoče tega izdelka ne poznate, vendar je priročno, da to storite kmalu, saj v zadevi, s katero se ukvarjamo, to je uspeh. Je kiti, posebej izdelan za čiščenje elektronskih naprav, zlasti na mestih, do katerih je zelo težko dostopati, na primer na polnilnem priključku ali mini priključku, saj se tam nabira največ prahu in umazanije..

  Cyber ​​Clean je revolucionarna čistilna zmes. Ko gre za čiščenje votlin in kjer imajo običajni čistilni proizvodi fizične omejitve

  Ta kit je izredno voljen in dovolj je, da ga položite na površino, ki jo je treba očistiti, in jo po nekaj sekundah odstranite, da se vleče s seboj nakopičena umazanija. Ker se lahko deformira, prodre v vogale naprave in tako popolnoma očisti.

  Upam, da so bili ti nasveti v pomoč doseči učinkovito čiščenje mobilnega telefona. Ne smemo pozabiti, da je priročno redno dobro čiščenje, zlasti v primeru, ko smo se odločili prodati svojo opremo, ker bo tako izgledala veliko bolje in bomo prodajo lažje izvedli, ker naprava bo videti kot novo..

  Nekateri druge povezane poizvedbe S tem, kar smo vas pravkar naučili, je povezano z naslednjim: kako izbrisati vse iz mobilnega telefona Android, kako izbrisati vse iz mobilnega telefona Android, izbrisati Android in znova namestiti, kako izbrisati vse iz mobilnega telefona Samsung , kako izbrisati vse iz mobilnega telefona LG, kako pustiti mobilni telefon Samsung tovarniško, kako izbrisati vse iz mojega ukradenega mobilnega telefona Android ali izbrisati porabo podatkov Androida. Če imate kakršna koli druga vprašanja ali pripombe glede tega, nas seveda obvestite.

  Ali svoj mobilnik običajno pogosto čistite? Katere vrste materialov uporabljate, da ne pride do poškodb?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar