Glavni » alibaba-info » Kako brezplačno odkleniti Huawei Y220

Kako brezplačno odkleniti Huawei Y220

AliExpress WW

Če ste redni spremljevalec vseh naših člankov, boste videli, da običajno pregledamo veliko glavnih vadnic za uporabnike mobilnih naprav Android in mnogi izmed njih so povezani neposredno s terminali, ki so med najbolj prodajanimi glavnimi podjetja. Ob tej posebni priložnosti nismo želeli nehati poudarjati vsega, kar je povezano z ekipo, kot je Huawei Y220. Natančneje, kako na najlažji možen način odkleniti Huawei Y220.

Resnica je, da ko boste Huawei Y220 izdali, boste lahko uporabljali svojo mobilno napravo s katerim koli podjetjem, ki vam je všeč, tudi če ni prvotno. Hkrati morate upoštevati, da morate za dostop do teh oken prenesti le vrsto programske opreme. Prvi, natančneje, je vnesite to povezavo, kjer boste našli vrsto datotek za odklepanje Huawei Y220 ali Huawei Y221, paket, katerega vsebino morate namestiti v pomnilnik microSD mobilnega telefona in ne v njegov notranji pomnilnik.

Po prenosu prejšnje vsebine se boste na mobilnem telefonu znašli z več datotekami, ki so v tej situaciji nujno potrebne. Med njimi lahko omenimo nekatere, kot so naslednje: Mobile Uncle Tools APK, KingRoot APK, Root Browser APK in Root Explorer. Če vaš mobilni telefon ni zakoreninjen, ga morate koreniti po začetnih navodilih KingRoot ali poiskati korak za korakom na tej povezavi, kjer smo že naučili, kako to enostavno narediti.

Kazalo ()

  Odklepanje mobilnega telefona Huawei Y220

  No, ko ste zakoreninili zadevno napravo, Huawei Y220, morate namestiti in zagnati program Mobile Uncle Tools in mu dati vsa korenska dovoljenja, ki jih zahteva. Nato moramo dati "Obnovi / kopiraj IMEI (MTK) " in nato Kopirajte IMEI na SDcard2 (MTK), da kopirate IMEI v pomnilnik MicroSD. Če ste opazili težavo ali če želite ponastaviti IMEI, morate klikniti možnost "Ponastavi SDCard2 IMEI ".

  Po končanem prejšnjem koraku je naslednji povezan z namestitvijo aplikacije "Root Explorer " kot kateri koli drug APK. Ko ga namestite, ga morate zagnati in pritisniti na korenski del računalnika. Nato morate dati "Mount as r / o " select "Mount R / O ". Nato se morate premakniti v mapo Podatki in v njej izbrati mapo nvram in nato kliknite "Izbriši ". Ko končate zgoraj, znova zaženite mobilni telefon. Pozneje morate znova odpreti Root Explorer in poiskati mapo Data in preveriti mapo nvram, ki bi jo morali znova ustvariti.

  Na tej točki moramo v Root Explorerju izbrati "Storage " in poiskati mapo, kamor so bile datoteke prenesene. Nato moramo kopirati mapo nvam in jo prilepiti v mapo Data, da zamenjamo staro. Naslednja stvar bo ponovni zagon naprave. V tem primeru moramo znova zagnati napravo in dodati kartico SIM druge telefonske družbe. Ko ga znova zaženemo, bomo videli, da je bil Huawei Y220 izdan za uporabo s katerim koli operaterjem.

  Ali ste s tem korakom lahko odklenili svoj Huawei Y220?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar