Glavni » alibaba-info » Kako odkleniti svoj Samsung Galaxy s kodo IMEI s Samsung S Unlock

Kako odkleniti svoj Samsung Galaxy s kodo IMEI s Samsung S Unlock

AliExpress WW

Včasih, ko kupujemo mobilni telefon z že aktivno linijo pri določenem ponudniku in hkrati iz različnih razlogov, želimo spremeniti ponudnika, vendar tega mobilnega Konfiguriran je samo za tega operaterja, in sicer takrat, ko želimo spremeniti IMEI, ne da bi želeli pokvariti telefon.

Obstaja tudi situacija, ki se zgodi pri napravah mobilni telefoni, ki so kupljeni v določeni državi za uporabo v drugi državi, vendar ni konfiguriran za to državo in tam se težave začnejo, zato želimo spremeniti začetno konfiguracijo v mobilno.

Odklepanje Samsung Galaxy pravzaprav ni tako zapleteno, kot se zdi, orodje, ki ga bomo uporabili za to To je aplikacija, ki jo lahko dobite celo v Trgovini Play, Imenuje se Galaxy S Unlock, poleg te aplikacije morate biti očitno tudi root uporabnik in po tem v nekaj korakih, ki jih bomo komentirali spodaj, boste lahko Samsung Galaxy odklenili, bodisi Galaxy S ali Galaxy IBS na primer.

Kazalo ()

  Upoštevati

  Ta postopek, tudi koreninjenje naprave, je, da je naše jamstvo, če ga še imate, popolnoma razveljavljeno, poleg Galaxy S Unlock kar naredi, je spremeniti vse sistemske datoteke, da lahko osvobodi napravo.

  ALIje, da očitno ni mogoče ohraniti garancije. Poleg vsega tega morate imeti postopek povezave WiFi za dokončanje postopka ali pa je celo podatkovna povezava 3G ali 4G enaka.

  Naslednji terminali so združljivi s to metodo za odklepanje: Galaxy S, S2, Galaxy R, ACE, Mini in Galaxy Note.

  kako videti IMEI Samsung Galaxy

  No, dovolj toliko govora in pojdimo k akciji, očitno smo začeli uporabljati svoj mobilni telefon, če pa jo želite sprostiti, bomo domnevali, da vsaj vi že veste, kako jo ukoreniniti, zato bomo šli neposredno v prenos in namestitev Galaxy S Unlock in nato sprejeli uporabniška dovoljenja.

  Aplikacija naredi varnostno kopijo mape EFS. Ali ne veste, čemu služi? V nekaj besedah ​​je v tej mapi pomembni podatki našega mobilnega telefona, podatki, ki so edinstveni, na primer IMEI, če želite vedeti, kako preveriti svoj IMEI, saj veliko uporabnikov želi spremeniti IMEI mobilnega telefona, morate le pokličite s svojega mobilnega telefona * # 06 # zdaj pa zato tako pomembno je, da je ta mapa varnostno kopirana, vračanje nazaj je prava zmeda.

  Koraki za odklepanje Samsung Galaxy

  Če želite videti, da je postopek izdaje na splošno 99% varen, vendar morate občasno povzročiti kakšno težavo in ta mapa EFS se izbriše ali poškoduje. Če imate kopijo, jo lahko poškodujete ali izbrišete, ni pomembno., ker obnovite kopijo in voila, imate napravo kot pred začetkom postopka, tako preprosto.

  No, zdaj nadaljujemo in v drugem delu se prikaže plakat z dvema možnostma. Če imate različico Androida 2.2, boste morali označiti drugo možnost, Če imate nižjega, boste očitno morali označiti prvega.

  Zdaj boste počakali, ker naprava opravil bo več postopkov in se celo sam znova zagnal, ne bojte se, ker lahko ta postopek traja od ene minute do petih minut, zato bodite potrpežljivi.

  Ko popolnoma zaženem napravo, znova odprete aplikacijo, vendar v tem primeru izberete možnost številka tri. Pojavi se znak, ki pravi "odklenjeno, znova zaženite telefon"in zdaj boste pritisnili OK za ponovni zagon in voila, zdaj smo končno popolnoma sprostili pametni telefon.

  Kaj naredimo zdaj?

  In zdaj bi morali to storiti vstavite kartico SIM podjetja, ki očitno ni tista, ki ste jo imeli, Da bi lahko učinkovito preverili, ali je bila izdaja uspešno in voila, bi bilo to vse, da odklenete družino Samsung Galaxy S.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar