Glavni » alibaba-info » Kako sprostiti notranji pomnilnik na Motoroli XT615

Kako sprostiti notranji pomnilnik na Motoroli XT615

AliExpress WW

Ena glavnih težav, ki jo najdemo, ko so naše pametne mobilne naprave že v uporabi že nekaj let, je pomanjkanje prostora za shranjevanje, ki nam omogoča namestitev novih aplikacij in drugih zanimivih vsebin.. Številne najpomembnejše aplikacije za mobilne naprave Android, kot so WhatsApp, Facebook ali Twitter, imajo dejansko težo 250 MB, čeprav jih dejansko potrebujemo še več, da jih lahko v celoti namestimo.

Upoštevati morate tudi, da vse vrste iger, video posnetkov, slik in varnostnih kopij zasedajo tudi svoj prostor, zato je takojšen zaključek, da je priročno, da imate vedno na voljo ves čas, kolikor je le mogoče. Resnica v tem smislu je taka Želeli smo pripraviti članek, ki vam ponuja vse razpoložljive informacije o tem, kako sprostite prostor na napravi Motorola XT615, kar je ena izmed vaj, ki nas najbolj zanima.

Če se vam je klasika že kdaj prikazala Sporočilo "Ni dovolj pomnilnika, izbrišite nekaj elementov ", morate vedeti, da je na Motoroli XT615 povsem enostavno sprostiti prostor, čeprav boste seveda morali poznati vse trike v zvezi s tem. Ko govorimo o Motoroli XT615, morate upoštevati, da lahko ustvarite prostor na enak način kot v kateri koli drugi mobilni napravi Android, čeprav je priročno, da se naučite zaznati najpreprostejše načine za to.

Kazalo ()

  Sprostitev prostora za shranjevanje na napravi Motorola XT615

  No, prva metoda, ki jo lahko priporočimo pri sprostitvi notranjega pomnilnika v napravi Motorola XT615, je povezana s tem, da lahko najprej zaznamo, katere aplikacije tehtajo na razpoložljivem prostoru v napravi. V tem smislu morate vedeti, da obstajajo nenadomestljive aplikacije, kot so e-pošta, nekatera družabna omrežja in novice, vendar je vedno mogoče odpraviti nekatere druge, ki jih boste zagotovo porabili manj. Kar morate storiti, je, da jih seveda izbrišete v Nastavitve, Aplikacije.

  Naslednja metoda za sprostitev prostora v napravi Motorola XT615 je čiščenje predpomnilnika istih aplikacij, za katere morate odpreti Nastavitve, Aplikacije, določeno aplikacijo, ki jo želite počistiti, in dati možnost Počisti predpomnilnik, kako lahko drugače pa je. Tudi fotografije v teh primerih zasedajo veliko prostora. Priročna stvar v vseh okoliščinah je pošljite jih na naš račun za Google Drive, da tam ne motijo, aplikacijo, ki jo lahko prenesete s te povezave in vam ponuja do 15 GB prostora za shranjevanje brezplačno.

  Poleg tega, kar smo že omenili, morate vedeti, da ima Motorola XT615 še eno alternativo pri ustvarjanju notranjega prostora. Zahvaljujoč funkcijam teh naprav lahko vključite režo MicroSD, ki podpira do 32 GB. In sicer, dosegli boste ogromno dodatnega prostora k izvirniku. Seveda je v tem primeru razlika v tem, da boste morali plačati za to kartico microSD, medtem ko zgornje metode, čeprav niso tako učinkovite, ne stanejo niti centa.

  Ali ste s temi triki uspeli sprostiti prostor v svoji napravi Motorola XT615?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar