Glavni » alibaba-info » Kako brati in odgovarjati na sporočilo WhatsApp ali nanj odgovarjati z zaklenjenega zaslona

Kako brati in odgovarjati na sporočilo WhatsApp ali nanj odgovarjati z zaklenjenega zaslona

AliExpress WW

Če govorimo o spletnih sporočilih, je WhatsApp na vrhu vseh: kljub konkurenci s Telegramom in polemikam glede novih pravilnikov o zasebnosti; vaše občinstvo je tako močno, da nič ne odvzame prvega mesta. Zato je običajno, da imamo vse pogovore na tak način: bodisi osebni bodisi službeni.

Nekateri uporabniki so se prav tako odločili, da bodo v aplikaciji ustvarili različne račune, da bodo lahko spremljali vse svoje zadeve in da jim predal ni porušen s sporočili. Če pa to za vas ni donosno, je ta platforma zadolžena za ustvarjanje ukrepe, ki izboljšujejo odziv; pospešite svoj čas; in vam omogočajo, da se bolje organizirate in se odzivate samo na tiste, ki vas zanimajo. Ampak... ¿Kako? ¡Tukaj vam povemo!

Kazalo ()

  ¿Kakšne so možnosti hitrega odziva v aplikaciji WhatsApp?

  So del konfiguracije in upravljanja aplikacije, ki to omogočajo preberite ali odgovorite na sporočila, ne da bi morali dostopati do spletnega mesta. Uporabljajo se lahko sinhronizirano z drugimi orodji, kot so Googlov pomočnik, možnosti za dostopnost, ki jih vključuje mobilni telefon, ali lastna orodja aplikacije:

  • Aplikacij vam ni treba zapustiti, ali opustite katero koli dejavnost, na katero želite odgovoriti.
  • Med uporabo teh potez se ne pojavljajte "v spletu za branje in odgovarjanje na sporočila "; torej je a zelo diskretna spremenljivka ko nimate časa odgovoriti na vse klepete, ki ste jih začeli.
  • Do njega lahko dostopate na več načinov: iz vrstice stanja, plavajoča okna za uporabo aplikacije med opravljanjem drugih dejavnosti na mobilnem telefonu; in tudi če je zaslon obešen.

  ¡Tako kot berete! Ne glede na to, ali je zaslon vašega mobilnega telefona zaklenjen, boste imeli priložnost enostavno prebrati in odgovoriti na sporočilo. Tako se boste izognili sitnim korakom za odklepanje telefona, namestitvi zatiča, vzorca ali gesla: Preprosto in zaradi neaktivnosti vašega pametnega telefona, imeli boste možnost komuniciranja s komer koli, ki ga izberete.

  ¿Kako brati in odgovarjati na sporočilo WhatsApp z zaklenjenega zaslona?

  Ko prejmemo besedilo z izključenim telefonom, se bo verjetno sproščal zvok, barvno LED-obvestilo in celo konfigurirali boste moč na zaslonu, ki vam prikaže okno s sporočilom; v vseh primerih lahko vsebino preberete s samo povlecite obvestilo navzdol. Kljub temu vas bo ta priložnost prosila, da odklenete mobilni telefon, če želite s hitrim odzivom odgovoriti na sporočilo.

  Pojavna okna ustvarjajo večje priložnosti, saj omogočajo opazovanje in odzivanje z blokiranega mobilnega telefona. Če jih želite uporabljati, jih morate aktivirati, zato boste morali izvesti nekaj korakov, če jih želite uporabiti.

  1. V sistemih Android 7, 8 in 9

  Če ima vaš pametni telefon eno od teh različic Androida, je konfiguracija zelo preprosta in se izvaja prek same aplikacije. Pojdite v WhatsApp> Meni> Nastavitve> Obvestila> Pojavno obvestilo> Samo, ko je zaslon izklopljen. Ko je vaš mobilni telefon zaklenjen, se bodo prikazala ta okna in dokler ostane vklopljeno, sprememb ne bo na način prejemanja obvestil.

  2. Na Androidu 10 in 11

  V teh primerih je bila prejšnja možnost odpravljena zaradi novih konfiguracij Androida; ki kljub temu, da še naprej prikazuje vsebino na zaklenjenem zaslonu, ne sprejema pojavna okna so omogočena... ¿Kako se to reši? Na žalost trenutno ni neodvisnih aplikacij, ki bi lahko upravljale zaklenjeni zaslon, saj ima sistem to dejanje blokirano.

  Zato aplikacije, kot so Floatify, Notific ali Notifly, upravljajo obvestila šele po vklopu zaslona. Kljub temu in zahvaljujoč tehnologiji sedanjih telefonov, kot je Galaxy Note9, omogoča odklepanje obraza, ki ne zasluži zapletenih dejanj, samo dvignite ga, da bo videl vaš obraz.

  Vse, kar morate storiti, je, da to možnost aktivirate z vnosom mobilnih nastavitev; tako vsakič, ko prejmete obvestilo, da se želite odzvati: Dvignete mobilni telefon; povlečete okno za klepet WhatsApp, da se prikažejo hitre možnosti; Y. odgovorite iz besedilnega polja da se vam prikaže. Nato boste odgovorili, ne da bi bili vidni ostalim stikom.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar