Glavni » alibaba-info » Kako namestiti in igrati Pokémon Go, ko nam sporoči, da naša naprava ni združljiva z igro

Kako namestiti in igrati Pokémon Go, ko nam sporoči, da naša naprava ni združljiva z igro

AliExpress WW

Nikomur ni skrivnost velike revolucije, ki jo je povzročila igra Pokémon Go, zlasti pri nova tehnologija razširjene resničnosti ki je bila vključena v to igro. V tej igri je veliko igralcev lovilo Pokémona po ulicah, vendar je bilo nekaj tistih, ki so želeli igrati Pokémon Go.

Tako kot je ta igra povzročila precej razburjenja, je povzročila tudi določene težave na napravah, kjer je bila nameščena. Tako povzroča veliko razočaranja nad navijači igre niso mogli prenesti. Vse to za sporočilo, v katerem piše "Vaša naprava ni združljiva s Pokémon Go ".

To je pravzaprav zelo moteče, še posebej za ljubitelje te pustolovščine. Tako onemogoča uživajte v tej neverjetni izkušnji. Vsi mi kot otroci smo sanjali, da bi kdaj ujeli nekatera Pokémonska bitja in zdaj je to mogoče s to igro, vendar na žalost niso vse naprave resnično združljive.

Vendar ni razloga za skrb, če je vaša naprava ena oz dve različici manj kot je potrebno, obstajajo načini za prenos te igre, tudi če imate Windows Phone ali kitajski iPhone.

Kazalo ()

  Zakaj moja naprava ni podprta?

  Zdaj, preden nadaljujete z vadnico kako igrati pokemon go V napravi, ki ni podprta, morate vedeti, zakaj ni podprta. To sporočilo se dejansko lahko prikaže tudi, ko je vaša naprava združljiva, saj se napake med igro in napravo razlikujejo..

  Ugotovite, kdaj gre za napako Pokémon Go

  Milijoni uporabnikov, ki to igro že imajo na svojih mobilnih telefonih lahko povzroči zrušitve strežnika včasih. Zahvaljujoč temu je prenos in namestitev igre onemogočena. Te stvari lahko opazite, ko se prikaže siv zaslon ali ko se igra preprosto ne naloži.

  Tako lahko ločite med seboj težave s strežnikom (če je temu tako) ali če gre za težave z vašim mobilnim telefonom. Tudi igra ima že več napak, na primer, ko se zapre ali ji zmanjka signala GPS in ne deluje naprej.

  Če pa poskušate prenesti igro, vendar prejmete sporočilo, da vaša naprava ni združljiva s Pokémon Go, če gre za težavo z vašim mobilnim telefonom.

  Napaka združljivosti z mobilno napravo

  Ena najpogostejših težav, pri kateri se prikaže sporočilo, kadar naprava ni združljiva, je igra ima določene minimalne zahteve da mora vaša naprava izpolnjevati svoje zahteve za nemoteno delovanje.

  Če vaš mobilni telefon ne izpolnjuje teh zahtev, je običajno, da se prikaže sporočilo vaše naprave ni združljivo, v tem primeru ne gre več za napako v igri, ampak iz vaše naprave. Vseeno pa vas ni treba vznemirjati, saj obstajajo načini za namestitev in predvajanje Pokémon Go, tudi če vaša naprava ne izpolnjuje potrebnega..

  Ena od teh zahtev je, da jo mora imeti vaša naprava Android različice 4.4 ali novejše, kot tudi razpoložljiv prostor za shranjevanje, ki znaša 60 MB. Res je, da večina današnjih naprav izpolnjuje te zahteve, vendar lahko vedno najdemo naprave, ki imajo dolgoletno uporabo.

  Kako namestiti Pokémon Go na nepodprto napravo?

  Najboljša rešitev za mobilne naprave, ki niso združljive s Pokémon Go, je, da APK prenesete neposredno v napravo. edini način za igro na teh mobilnih telefonih, kadar Trgovina Play ne dovoljuje nalaganja na tradicionalen način.

  Prenesite igro neposredno v napravo, tako boste lahko imeli igro ko imate nižji Android kot zahteve. Če imate Huawei, vam ta rešitev lahko pomaga tudi pri reševanju težave, saj veliko aplikacij ni v trgovini..

  Kot boste videli, vam ni treba skrbeti, če naprava vrne sporočilo "Vaša naprava ni združljiva s Pokémon Go ", če poskušate namestiti igro, še vedno lahko poskusite na ta način in morda boste imeli srečo in lahko uživali v tej čudoviti igri.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar