Glavni » alibaba-info » Kako enostavno namestiti in konfigurirati tiskalnik v Chromebooku

Kako enostavno namestiti in konfigurirati tiskalnik v Chromebooku

AliExpress WW

Če ste eden tistih, ki medtem ko ste brskanje po internetu s svojim novim Chromebook, Če iščete pametni računalnik, je čas za Chromebook in želite nekaj natisniti, vendar tega ne veste, ker v tem računalniku niste namestili tiskalnika, potem je ta članek namenjen vam.

Seveda je najprej treba povedati to to je vadnica zelo zahtevano, saj nam mnogi pravijo, da čeprav Chrome OS zazna tiskalnik, tiskanja ne morejo nadaljevati. To pa zato, ker moramo namestiti zunanjo napravo.

Da, na žalost bi to lahko rekli Chrome OS ima težave s tiskalniki in ravno iz tega razloga vam spodaj želimo pokazati, kako lahko svojega namestite v Chromebook. Čas je, da prenesete in namestite Chrome OS

Kazalo ()

  Registrirajte tiskalnik v Chromebooku

  Najprej morate torej imeti v mislih, da boste morali imeti računalnik z operacijskim sistemom Windows ali Mac OS X, iz katerega boste morali tiskalnik namestiti v Storitev Google Tiskanje v oblaku.

  To ni manjša podrobnost, saj jo lahko s tem uporabite v katerem koli brskalniku Chrome in ko govorimo o tem okolju, se na enak način sklicujemo na Googlov operacijski sistem Chrome OS.

  V redu, ko naložite Google Tiskanje v oblaku v sistem Windows ali Mac OS X, morate vklopiti tiskalnik in jo priključite na to napravo, kamor morate naložiti in namestiti tudi brskalnik Google Chrome.

  Naredeno zgoraj, moraš pisatir chrome: // naprave v zgornji vrstici iste. Tam boste videli vse naprave, registrirane v Google Cloud Print, poleg tistih, ki so na voljo za registracijo, na primer ta tiskalnik.

  Videli boste, da se gumb prikaže Dodajte tiskalnike Na katero morate očitno klikniti in ko to storite, boste preusmerjeni neposredno na stran, kjer boste videli tiste, ki so registrirani v vašem operacijskem sistemu, in dodali tisto, ki vas zanima.

  Dodajte tiskalnik v Chromebook

  Ko je tiskalnik konfiguriran v Google Tiskanje v oblaku zdaj ste pripravljeni za uporabo v Chromebooku. Če želite natisniti stran, morate pritisniti Ctrl + P.

  Tam v destinaciji morate odpreti gumb Spremeni, kjer boste videli seznam s tiskalniki, izbiro možnosti Google Tiskanje v oblaku s seznama, ki bo odprl možnost uporabe zadevnega tiskalnika. Za tiskanje iz Chromebooka in učenje pravilne uporabe iCloud ni potrebno nič drugega.

  Seveda ne pozabite v teh primerih, da uporabite svoj tiskalnik prek Google Cloud Print Tiskalnik mora biti povezan s prvim računalnikom z operacijskim sistemom Windows ali Mac in še vedno mora imeti nameščen brskalnik Chrome.

  Ali ste s tem korakom lahko namestili tiskalnik v Chromebook?

  Kako tiskati iz Chromebooka?

  Da bi natisnite katero koli digitalno datoteko V tem konkretnem računalniškem modelu bomo morali do konca slediti naslednjim korakom.

  • Najprej je treba vklopiti tiskarsko opremo in nanjo položiti liste papirja..
  • Po tem poiščite spletno stran ali datoteko, ki jo želite imeti v fizični obliki.
  • Pritisnite Tipke Control + P zaporedoma ali, če uporabljate Google Chrome, pritisnite ikono s tremi vrsticami v zgornjem desnem kotu.
  • Na zaslonu se samodejno prikaže okno z predogled datoteke za tiskanje skupaj z menijem, ki vsebuje privzete nastavitve za tiskanje.
  • V njem moramo izberite shranjeni tiskalnik v spominu na opremo ali katero drugo.
  • Nato morate podati razdelek "Več konfiguracij ".
  • Preverite in izberite vse možnosti, ki so potrebne za tiskanje dokumenta v najboljši možni kakovosti, kot so pisava, robovi, barva, lestvica itd..
  • Ko končate s tem, kliknite, kje piše sprejeti.
  • Po tem pritisnite gumb v glavnem meniju, da natisnete, da samodejno zaženete ta postopek.
  • Po nekaj minutah bo tiskanje datoteke končano.

  Če pa ta metoda ne bo delovala, bomo morali preverite in znova konfigurirajte tiskalnik uporaba z računalnikom drugič.

  Že veliko bolje veste, kaj korake, ki jih morate slediti, da lahko tiskate katero koli vrsto dokumenta ali digitalne datoteke, medtem ko uporabljate model prenosnika Chromebook, če pa to veste na drug način, ga delite v razdelku za komentarje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar