Glavni » alibaba-info » Kako enostavno namestiti in posodobiti Android 7.0 Nougat na Samsung Galaxy A9 in S5

Kako enostavno namestiti in posodobiti Android 7.0 Nougat na Samsung Galaxy A9 in S5

AliExpress WW

¿Na svoj Samsung Galaxy A9 želite namestiti Android Nougat? Nato vam bom z dvema metodama pokazal, kako lahko uporabite najnovejšo različico Googlovega operacijskega sistema.

Kazalo ()

  Posodobite Samsung A9 na Nougat

  Prva metoda, ki vas vas želim naučiti, da posodobite svoj Samsung Galaxy A9 na Android Nougat, je pravzaprav precej preprosta, v mobilnem telefonu morate odpreti nastavitve. Ko boste tam, boste morali iti v razdelek, v katerem piše "O napravi", Po tem poglejte, kje piše "Posodobitev programske opreme".

  Zdaj, kar boste storili, je samo to, preverite, da ni čakajoče posodobitve, najboljši način je, da to storite na ta način, saj z uradnim posodabljanjem prek OTA prihranite kakršne koli nevšečnosti, to storite hitro in skoraj bi lahko rekli da je samodejno, vam ni treba niti napenjati.

  Posodobite Samsung Galaxy A9 na Android Nougat

  Druga možnost je prenos vdelane programske opreme Nougat za Samsung A9 in nato prenos Odina.

  Po tem boste morali aktivirati USB odpravljanje napak in odklepanje OEM, obe možnosti najdete v "Možnosti za razvijalce ". Če teh možnosti ne vidite, morate pojditi v Nastavitve> O napravi in ​​nato večkrat zapored pritisniti na številko zbirke, dokler se ne prikaže pojavno sporočilo, ki potrjuje, da "Razvojne možnosti ”So odklenjeni.

  Pomembno je, da v času flash to firmware, imate baterijo naprave na 70%, poleg tega pa še originalni kabel USB in ne pozabite, da boste namestili novo različico operacijskega sistema, zato bo odstranjeno vse, kar imate v telefonu, zato naredite varnostno kopijo.

  Kako posodobiti Samsung A9 na Nougat

  Izklopite telefon, pritisnite in držite tipko gumbi za zmanjšanje glasnosti + dom + vklop, Pojavilo se bo opozorilno sporočilo, preprosto sprejmite in povežite mobilni telefon z računalnikom.

  Ko se enkrat povežete, ostane le še odpiranje Odin, pritisnite gumb z napisom "AP " in nato poiščite datoteko vdelane programske opreme, ki ste jo prej prenesli, da končate, pritisnite, kjer piše Začni še malo navzdol in preostane le še počakati.

  Morda bo trajalo nekaj minut, zato morate biti medtem potrpežljivi; ko se konča, se mora znova zagnati, prvič, ko se zažene, bo trajalo dlje kot običajno, nato pa se bo začelo začeti normalno.

  The Samsung Galaxy S5 Neo Gre za dokaj staro napravo, ki je izšla avgusta 2015. Čeprav ni prestar, če bi govorili o tehnologiji in še posebej, če jo primerjamo s številom naprav, ki so bile izdane na trgu, očitno je ta altura že telefon, ki močno zaostaja za možnostmi na trgu.

  Upoštevajte, da Samsung ni ravno znan po tem, da preveč posodablja svoje naprave v smislu pošiljanja novih različic Androida. Toda kljub temu v Ovitek Samsung S5 Neo ki je prišel z Lollipopom, neverjetno pa je Samsung izdal posodobitev, pravzaprav dve pomembni posodobitvi za to napravo.

  Zato lahko posodobite Samsung Galaxy S5 Neo na Android 7.0 Nougat, način tega je pravzaprav povsem preprost, ne glede na način, ki ga izberete.

  V bistvu pojdite v Nastavitve> O napravi in ​​dokončajte posodobitev programske opreme, tako da boste dobili najnovejšo različico, ki je na voljo zanjo.

  Kako posodobiti Samsung S5 na Nougat

  Če iz nekega razloga ne morete posodobiti na zgoraj omenjeni način, morate to storiti ročno. Kako? Enostavno boste morali imeti Odpravljanje napak USB omogočeno, najdemo ga v možnostih za razvijalce.

  Po tem boste morali imeti mobilno baterijo 70% zaračunano Vsaj na ta način bi se izognili kakršnim koli težavam, povezanim z energijo. Po drugi strani pa je nujno, da imate varnostno kopijo podatkov in aplikacij, kar je pomembno.

  Prav tako boste morali prenesti različico Androida za model vaše naprave, bodisi SM G903W ali SM G903F, Nikomur ni isti, zato pred nadaljevanjem dobro preverite, katerega imate.

  Ko imate vdelano programsko opremo, morate le odpreti Odin in nato bliskati tisto, ki ste jo prenesli, sploh ni zapleteno in v nekaj minutah bo naprava delovala, Samsung Galaxy S5 Neo z Androidom 7.0 Nougat.

  Eden najbolj pričakovanih v smislu različica za android Nedvomno je 6.0 Marshmallow, ki prinaša ogromno zelo zanimivih novosti, ki bi znatno izboljšale uporabniško izkušnjo na splošno.

  Kot boste videli, to sploh ni zapleteno, ampak tudi če imate kakršne koli težave pri posodabljanju, ne oklevajte in mi pustite komentar spodaj. Ta postopek je zelo enostaven in hiter, preprosto priporočamo, da s te povezave naložite Samsung Kies v računalnik. Kot vedno imate kakršen koli dvom, mi lahko pustite komentar spodaj.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar