Glavni » alibaba-info » Kako namestiti Xposed Framework na svoj Android Kaj je to in čemu služi?

Kako namestiti Xposed Framework na svoj Android Kaj je to in čemu služi?

AliExpress WW

Ste se kdaj vprašali kaj je Xposed Framework in čemu je namenjen? Vedeti morate, da je to eno glavnih vprašanj, ki ga naši bralci običajno omenjajo, in zato smo o tem želeli govoriti danes. Prvo, kar moramo v zvezi s tem omeniti, je, da je možnosti prilagajanja za Android skorajda neskončno, danes pa imamo novo poglavje o njem..

Kot smo že povedali, je ena od prednosti operacijskega sistema, ki so ga razvili ljudje v Googlu, ta, da ima številne možnosti prilagajanja, zato smo se danes želeli ustaviti pri Xposed Framework. Najprej moramo poudariti, da je ena od tipk za prilagajanje Androida povezana s namestite drug ROM, zato vas bomo naučili, katere vidike Xposed Framework morate vedeti, saj je to, da na kvadrat usmerite možnosti ROM-a.

Kazalo ()

  Kaj je Xposed Framework?

  Če želite vedeti, kaj je Xposed Framework in čemu služi, morate najprej upoštevati, da Xposed ni nič drugega kot Framework, možnost spreminjanja naših naprav kot še nikoli prej. Upoštevati morate, da boste lahko s pomočjo Xposed Framework svojo napravo popolnoma prilagodili, čeprav seveda uporabite Xposed Framework na mobilnem telefonu je treba imeti ali imeti root, ne manjša težava. To je seveda posledica ogromnih sprememb, ki jih povzroča.

  Nekatere stvari lahkos doseči z uporabo Xposed Framework povezani so z dodajanjem novih funkcij do tistega trenutka, ki v terminalu ni bilo objavljeno, za to pa imamo samo dostop do aplikacije Xposed Installer. Ko vstopimo vanj, imamo možnost najti ogromno vsebine in jo prenesti, da jo kar najbolje izkoristimo.

  Ena podrobnost, ki jo morate upoštevati pri Xposed Framework, je ta, da je treba za aktiviranje več modulov, ki jih lahko dodamo za spreminjanje načina delovanja naprave, znova zagnati. Poleg tega morate razmisliti na enak način kot Xposed Framework je veliko več kot ROM, čeprav ima seveda tudi module, posebej zasnovane za to, lahko aplikacijo enostavno namestite.

  Prednosti Xposed Framework

  Dodajte nove funkcije

  Največja prednost te aplikacije je, da omogoča svojim uporabnikom enostavno namestite čez vozlišča funkcije in programe, ki bodo dodali opremo, poleg izvajanja vseh teh postopkov pa bodo imeli na voljo prijazen in preprost uporabniški vmesnik.

  Lahko ga namestite brez obnovitvenega načina po meri

  V najnovejših različicah je ta program mogoče uporabljati in zagnati na digitalnem računalniku, ne da bi ga bilo treba predhodno prenesti skozi postopek obnovitve po meri ali pa ga namestite z zunanjimi programi.

  Nezaznavna aplikacija

  Ena največjih prednosti te aplikacije je, da jo sistem ponavadi prezre, ko je nameščena, saj je ta kot taka kot taka Okvir se se je ponovno prilagodil biti popolnoma invaziven ne. 

   Torej omejitve pisanje in varnost ki ima privzeti operacijski sistem, ga popolnoma prezrejo, ko se izvaja, aplikacijo lahko preprosto prenesete.

  Obilne referenčne informacije

  Ena od prednosti te aplikacije je v tem, da je dobro znana uporabnost na internetu. Zaradi tega je v člankih, ki jih objavljajo spletna mesta na internetu, veliko informacij, ki podrobno razlagajo vse možne situacije in različice, ki jim lahko sledi namestitev istega na pametni telefon 

  Brezplačna aplikacija

  Tako kot mnogi drugi programi, ki uporabnikom omogočajo dodajanje novih prenosljivih vsebin, je tudi ta popolnoma brezplačen razvijalci sprejemajo donacije na uradni spletni strani istega. 

  Kljub temu je treba omeniti, da je ta mobilna aplikacija na voljo samo prek svoje uradna spletna stran za operacijske sisteme Android v razdelku za prenos tega.

  Že poglobljeno poznate vse ustrezne podatke in prednosti, ki jih lahko dobite z namestitvijo te radovedne aplikacije, ki je na voljo za vse modele pametne telefone najnovejše generacije.

  Kar lahko uporabite za izvedbo v katerem koli trenutek koreninski postopek in tako dostopate do vseh funkcij in dodatnih možnosti, ki so privzeto blokirane v telefonski opremi, ali namestite nove. Če veste več, ga delite s komentarji.

  Kaj bi še radi vedeli o Xposed Framework?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar