Glavni » alibaba-info » Kako namestiti WhatsApp na kartico SD

Kako namestiti WhatsApp na kartico SD

AliExpress WW

Ena glavnih značilnosti, ki ločuje mobilne naprave Android od tistih, ki jih je razvil Apple, to je iPhone, je ta, da je le prva med njimi tovarniško mogoče razširiti zmogljivost notranjega pomnilnika s kartico microSD. Resnica je namreč, da po zaslugi najnovejših različic Androida na kartico SD ne moremo več dodajati vsebine, ampak vanj celo namestite nekaj glavnih aplikacij, ki jih običajno uporabljamo vsak dan.

Kako namestiti WhatsApp na kartico SD
Oglejte si ta video na YouTubu

Resnica je, da moramo na tej točki reči, da je ena od aplikacij, ki porabi največ prostora v notranjem pomnilniku naprave, WhatsApp, in čeprav bi to vadnico lahko uporabili za številne druge, želimo še posebej poudariti, kaj zgodi, ko smo ga poskušali namestiti na microSD. V primeru, da že dolgo trpite zaradi uporabe WhatsApp in prostor, ki ga zaseda pri pošiljanju fotografij, glasovnih beležk, sporočil in drugih, bo ta korak za korakom verjetno koristen za vas.

Pravzaprav moramo reči, da je naslednja vadnica, ki vam jo bomo prinesli, še posebej priporočljiva za vse uporabnike, ki iz različnih razlogov ne želijo odstraniti WhatsApp iz Androida, ko ustvarjajo prostor, kar je po drugi strani povsem razumljivo ob upoštevanju, da je WhatsApp ena najpogosteje uporabljenih aplikacij na vseh vrstah mobilnih naprav. Amen, Poudariti moramo, da bomo po zaslugi tega koraka lahko pošiljali in prejemali sporočila kjer koli smo.

Kazalo ()

  Kako shraniti WhatsApp na kartico SD

  V mnogih od teh primerov se zgodi, da ima večina mobilnih naprav, za katere bi lahko menili, da so omejene, premajhen notranji pomnilnik, ki ga v veliki meri zaseda tudi sam operacijski sistem, ki skoraj ne pušča prostora za aplikacije. Dejansko računalniki z zelo omejenim notranjim pomnilnikom, kot je V primeru Samsung J2 Prime, če omenimo enega najbolje prodajanih terminalov v teh časih, je prenos aplikacij na microSD izjemno privlačna možnost.

  No, treba je povedati, da če ste eden izmed mnogih uporabnikov, ki so se takrat odločili za nakup kartice microSD, in četudi jo imate nameščeno v svoji mobilni napravi, boste videli, da ko boste namestili novo vas naprava ne vpraša, ali jo nameravate namestiti v microSD ali v pomnilnik terminala, ampak jo privzeto pošlje neposredno drugi od teh možnosti. Torej, si moramo potruditi, da sami spremenimo lokacijo glavnega selca na svetu.

  Resnica je, da kot pravimo, lahko na nek način neposredno prenesete aplikacijo, kot je WhatsApp - ali katero koli drugo, ki vas resnično zanima - na kartico microSD, čeprav morate za to pravilno in hkrati slediti korakom čas, razmislite o SD kartici z vsaj 4 GB prostora za shranjevanje, tako da boste lahko aplikacije brez težav prebrali. Vse kar morate storiti je, da sledite korakom, ki smo jih navedli na tej povezavi, da dobimo iskane rezultate.

  Ali ste s tem korakom lahko namestili na kartico microSD?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar