Glavni » alibaba-info » Kako namestiti igro ISO na osebni računalnik s sistemom Windows 7, 8 in 10

Kako namestiti igro ISO na osebni računalnik s sistemom Windows 7, 8 in 10

AliExpress WW

Zapis ISO slike je postopek, ki ga lahko izvedemo na svojih računalnikih in zahvaljujoč temu lahko na teh napravah dostopamo do funkcij, ki bi bile sicer popolnoma nemogoče.

Kako namestiti igre ISO na računalnik z operacijskim sistemom Windows
Oglejte si ta video na YouTubu

Na primer, velikokrat, ko želimo uživati ​​v igri na svojem računalniku, moramo ravnati tako, čeprav je pomembno upoštevati, da obstajajo razlike glede postopka glede na različico našega operacijskega sistema Windows.

Najprej morate imeti v mislih to Od operacijskega sistema Windows 8 imajo vse različice tega operacijskega sistema vgrajeno funkcijo za namestitev slikovnih datotek ISO na navidezni pogon, nekaj, kar se prej ni zgodilo.

V operacijskem sistemu Windows 7 in prejšnjih različicah tega operacijskega sistema smo potrebovali program, ki so ga razvile tretje osebe za ustvarjanje navideznega diskovnega pogona, skozi katerega lahko namestite datoteke ISO.

Poleg tega vas ni treba skrbeti, kajti če boste še naprej brali, vas bomo naučili korak za korakom morate slediti, da namestite igro v formatu ISO v računalnik s sistemom Windows, imate Windows 7 ali starejše različice ali Windows 8 ali novejše različice.

Kazalo ()

  Namestite igre ISO v Windows 8 ali novejše različice

  Kot smo že omenili, vas bomo nato naučili postopka, ki se ga morate držati namestite igre ISO v računalnik z operacijskim sistemom Windows, če imate različico sistema Windows 8 ali nekatere, ki so sledile. Nadaljujte s temi koraki:

  • Najprej morate datoteko ISO namestiti iz File Explorerja. Kot vemo, nam File Explorer operacijskih sistemov Windows omogoča namestitev datoteke ISO v virtualni pogon
  • Ko končate prejšnji korak, morate v računalniku odpreti razdelek Moj računalnik
  • Znotraj tega bi morali videti vse pogone, ki so del diska, tako virtualne kot ne-virtualne
  • Poiščite tisto, ki ustreza igri v zadevnem formatu ISO
  • Odpreti morate sliko ISO in zagnati izvršilno datoteko, ki se lahko imenuje Setup.exe, Install.exe ali podobno
  • Ko končate, sledite navodilom, ki jih bo sistem navedel za namestitev igre

  Ne pozabite, ko končate, to nekatere igre zahtevajo, da je disk prisoten, da se lahko po namestitvi zažene, zato bi ga morali vedno imeti v računalniku.

  Namestite igre ISO v Windows 7 ali starejše različice

  Zdaj smo na začetku članka rekli, da v Windows 7 in starejših različicah nikakor ni tako preprosto tega operacijskega sistema, ker v teh primerih potrebujemo pomoč. Kakorkoli že, rešitev obstaja in pokazali vam bomo:

  • Najprej boste morali prenesti program za upravljanje navideznih diskov, ker Windows 7 nima orodja te vrste. Čeprav so nekateri programi v zvezi s tem plačljivi, obstajajo tudi brezplačni
  • Ko prenesete zadevni program, ga morate odpreti in slediti navodilom za namestitev v računalnik.
  • Ustvaril je svojo bližnjico in zažene program za upravljanje navideznega diska
  • Ko ste v tem koraku, morate namestiti sliko ISO na navidezni pogon. Za to morate poiskati seznam navideznih pogonov, ki so na voljo za namestitev ISO-ja ali tistega s CD-jem ali DVD-jem, in nadaljevati z namestitvijo
  • Ko je postopek namestitve slike končan, je naslednja stvar, da odprete zadevni pogon iz Raziskovalca
  • Podoba ISO bi se morala prikazati kot diskovni pogon, tako kot druge
  • Takrat z desno miškino tipko kliknite diskovni pogon in pojdite na Odpri, da si ogledate njegovo vsebino
  • V njej morate zagnati izvršilno datoteko, ki se lahko imenuje Setup.exe, Install.exe ali podobno
  • Ko končate, sledite navodilom, ki jih bo sistem navedel za namestitev igre

  Nasveti za iskanje ISO slik

  Vendar, Če ste eden tistih uporabnikov, ki niso preveč navajeni iskati ISO slik po spletu, vam želimo svetovati za katero verjamemo, da je lahko koristna, da vedno dobite želene rezultate:

  • Datoteke ISO, ki ne povzročajo težav, so tiste, ki so na voljo brezplačno, kar pomeni, da so brezplačne in brezplačne. Najboljše je, da vedno poskušate ciljati na to vrsto vsebine
  • Datoteke ISO, ki so na voljo kot opuščena programska oprema, kot že ime pove, lahko zaščitijo njihovi avtorji, poleg tega pa so v mnogih primerih že dolgo zapuščene, zato se jim poskušajte izogniti
  • Datoteke ISO, ki napovedujejo, da so del komercialnih izdelkov na internetu, so tiste, ki vas silijo k previdnosti, saj njihov proizvajalec ali razvijalec v vsakem primeru z dobrimi očmi ne bo videl, da ga uporabljate, in bi vas lahko obsodil

  Ali ste s tem korakom lahko namestili igre ISO v računalnik s sistemom Windows?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar