Glavni » amazon » Kako namestiti TWRP Recovery z Odinom v Android Za kaj je to? - Celoten vodnik

Kako namestiti TWRP Recovery z Odinom v Android Za kaj je to? - Celoten vodnik

AliExpress WW

Svet korenin je brez dvoma širok. Vendar morate začeti z osnovami, če boste v njih naredili prve korake, namestite TWRP Recovery. To je aplikacija, ki je bistvenega pomena, da lahko začnete preiskovati vse prednosti, ki vam jih ponuja možnost biti root.

Na srečo je na napravah Samsung precej preprosto in v veliki meri je zaslužen Odin, s katerim ne morete samo namestite TWRP Recovery enostavno, ampak tudi flash firmware itd..

Vemo, da je Odin programska oprema, ki jo je sam razvil in uporablja Samsung. S katero lahko v napravi Samsung Android prikažete sliko vdelane programske opreme za obnovitev po meri. Poleg tega se Odin uporablja tudi za odklepanje nekaterih naprav Android.

V tem članku vas želim natančno naučiti kako namestiti TWRP Recovery na naprave Samsung v nekaj minutah.

Kazalo ()

  Kaj potrebujete za prenos in namestitev TWRP Recovery?

  Obnovitev po meri ali obnovitev po meri je v Androidu zelo koristna. Zato se marsikdo sprašuje kako namestiti obnovitev na kateri koli Android. In pri namestitvi ne samo, da imate možnost hitrega in bistveno hitrejšega nameščanja različnih posodobitev naprav, ampak tudi ni treba čakati, da bo uradno izdan, saj lahko med namestitvijo različnih ROM-ov po meri druge zanimive stvari, ki jih lahko naredite, da kar najbolje izkoristite svojo mobilno napravo.

  Prva je programska oprema. Torej boste morali zanj prenesti Odina. Torej, če tega programa nimate v računalniku, ga prenesite. Zelo pomembno je, da baterija je napolnjena vsaj do 80%. Upoštevajte, da ta postopek porablja veliko baterije in ne želite, da se naprava sredi nje izklopi..

  Poleg tega je bistvenega pomena, da ga imate datoteko .img za obnovitev TWRP ki je združljiv z vašo napravo. Ne pozabite, da za noben mobilni telefon ne velja nobena datoteka.

  V "Možnosti razvijalca"Najdeno v nastavitvah boste našli dve možnosti, ki jih morate aktivirati: prva je " odpravljanje napak USB ", druga je " Odklepanje OEM ".

  Začetek namestitve TWRP Recovery z Odinom

  Najprej moramo vedeti, za kakšen namen želimo namestite TWRP Recovery na Andorid. Ker je njegova glavna naloga obnoviti mobilni telefon, v primeru kakršne koli težave.

  Da bi to dosegli, imate na voljo številna orodja, ki vam lahko pomagajo vrnitev na mobilni telefon ki je prenehal delovati bodisi zaradi neke vrste težave, ki je predstavljena, bodisi zaradi katerega koli drugega razloga.

  Način obnovitve za vsak mobilni telefon je lahko drugačen. No, navsezadnje je a proizvajalčevo notranje orodje mobilnega telefona za reševanje težav.

  Obstajajo pa možnosti, ki jih na splošno najdemo v večini: počistite predpomnilnik, izbrišite podatkovno particijo ali tovarniško obnovite ali namestite posodobitve iz ADB ali kartice SD.

  Torej, prva stvar, ki jo morate storiti, je zagnati OdinKo je Odin odprt, morate preprosto izklopiti mobilno napravo, da jo zaženete v načinu prenosa.

  Če želite to narediti, morate pritisniti in držati gumb zmanjšanje glasnosti + dom + moč za nekaj sekund. Takoj, ko se na zaslonu prikaže opozorilno sporočilo, ga morate sprejeti s pritiskom na gumb za glasnost.

  Zdaj, ko imate napravo v načinu za prenos ali prenos, kot želite to povedati, jo morate povezati z računalnikom z originalnim kablom USB.

  Ko to stori, se, če ga prepozna, prikaže sporočilo, ki pravi Dodano v Odin. Če imate težave in naprava ni prepoznana, morate namestiti gonilnike USB.

  Nato boste morali klikniti gumb z napisom "AP " in izberite datoteko za obnovitev TWRP kaj si prej naložil.

  Zdaj morate pritisniti, kjer piše Začni. To je malo nižje in počakajte, da se postopek konča. To lahko traja nekaj minut, zato boste tukaj morali biti zelo potrpežljivi. Ko končate, znova zaženite napravo in voila, boste imeli TWRP Recovery nameščen na vašem mobilnem telefonu.

  Od tega trenutka naprej lahko zaženite postopek ukoreninjenja vašega mobilnega telefona, kar vam bo omogočilo večji nadzor nad operacijskim sistemom Android.

  Poleg tega ta postopek bistveno pripomore k posodobitvi vašega mobilnega telefona. Tudi za odpravo neuporabnih aplikacij, ki zasedajo pomemben prostor na našem mobilnem telefonu, in za prilagoditev opreme.

  V tem smislu obstajajo aplikacije, ki zahtevajo, da je naprava Android zakoreninjena. Zato vam bo predhodno izvajanje tega postopka omogočilo dostop do njih.

  Alternativni postopek za namestitev obnovitve na kateri koli Android

  Android nam daje veliko svobode, da s svojim mobilnikom počnemo, kar želimo, za razliko od drugih operacijskih sistemov. Zato je vedno priporočljivo, da poskusite raziskati to temo, ugotovite čim več, če začenjate in nadaljujete v tem svetu, saj vam bo to pomagalo, da kar najbolje izkoristite svojo mobilno napravo, ne glede na to, ali ste nov ali obstajajo že dolgo časa.

  • Najprej morate namestiti uradno aplikacijo "Uradna aplikacija TWRP ”Ki jo lahko prenesete iz Trgovine Play po tej povezavi.
  • Ko ga namestite, ga boste morali zagnati in označiti prvi dve možnosti, treba je omeniti, da morate imeti napravo zakoreninjeno, da lahko uporabljate to aplikacijo in da lahko na kakršen koli način namestite obnovitev, morate mobilni telefon imeti root dostop.
  • Na naslednjem zaslonu morate pritisniti neposredno na "TWRP FLASH ".
  • Nato vas bo vprašal za korenska dovoljenja, očitno ga morate dovoliti s klikom na gumb na desni, na katerem piše "DOVOLI ".
  • Zdaj boste šli na "Izberite Naprava ”Če želite izbrati model naprave, ki jo imate. Upoštevajte, da mora biti točen model vašega mobilnega telefona in ne komercialno ime. Če želite poznati svoj model, si oglejte del Nastavitve, O telefonu in poiščite razdelek Model.
  • Počakajte, da se naloži obnovitev, ki ustreza vašemu telefonu.
  • Ko ga prenesete, preprosto pojdite na "Izberite datoteko, ki jo želite utripati"In izberite obnovitev, ki ste jo prenesli.
  • Nato morate dati gumb, ki se prikaže spodaj, kjer piše "Flash to Recovery "
  Kako namestiti obnovitev na Android
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Ko začnete postopek, lahko traja nekaj minut, zato bodite potrpežljivi in ​​počakajte. Takoj, ko konča, se prikaže sporočilo, da naprava že ima svoje obnovitev po meri ali obnovitev po meri.

  Tako enostavno je in veste kako namestiti obnovitev na kateri koli Android na preveč preprost način. Toda kot vedno, če imate kakršna koli vprašanja, jih pustite spodaj v oddelku za komentarje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar