Glavni » alibaba-info » Kako namestiti, premakniti ali spremeniti datoteke in shrambo WhatsApp na kartico SD

Kako namestiti, premakniti ali spremeniti datoteke in shrambo WhatsApp na kartico SD

AliExpress WW

Nekaj, kar ljudem ne omogoča, da bi bili srečni, je malo pomnilnika, ki ga prinesejo nekatere naprave in da smo s časom prisiljeni izbrisati veliko datotek, da sprostimo prostor.

To je razlog, zakaj je nekaterim aplikacijam všeč WhatsApp, ki vedno porabi prostor v pomnilniku naprave, Ne glede na to, ali so poslane ali prejete datoteke, kot so podatkovne datoteke, glasovne opombe, slike in celo stanje posodobitev, med drugim shranjene v notranjem pomnilniku..

Potem bi bilo najbolje preseliti WhatsApp kot takega mikro SD kartico našega mobilnega telefona. Edina alternativa tej težavi, ki jo ponujajo razvijalci, je brisanje zgoraj omenjenih datotek, saj se vse, kar pošljemo ali prejmemo, shrani kot kopija v ustreznih mapah..

Kako premakniti / preskočiti / spremeniti WhatsApp v SD (sprostite prostor) √
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Spreminjanje našega WhatsAppa na kartico micro SD

  V tem primeru bi bila najprimernejša možnost, da omenjeno aplikacijo spremenimo v mikro SD, tako da lahko aplikacije namestimo neposredno na SD kartico naših naprav, da bi zmanjšali prostor za shranjevanje, ki ga bo porabil.

  Na ta način bi lahko optimizirajte vire in orodja naše naprave na veliko bolj učinkovit način, kar nam bo omogočilo dodaten prostor za namestitev drugih aplikacij ali nadaljnje shranjevanje fotografij, video posnetkov ali glasbe.

  Kako premakniti WhatsApp na notranji mikro SD v sistemu Android

  Mobilni telefoni s sistemom Android lahko v veliki meri svoje aplikacije premaknejo na kartico micro SD in v posebnem primeru aplikacije WhatsApp na mikro SD, nimajo večjih kompleksov, Vendar je v drugih predstavitvah drugače, ker obstajajo mobilni telefoni, ki tega ne dovolijo, ne da bi prej ukoreninili mobilni telefon.

  Tu se stvari zapletejo, ker ne dovoljujejo premikanja sistemskih datotek na pomnilniško kartico, vendar ne skrbite, tu vam bomo priskrbeli eno hitra rešitev te težave.

  Ampak hej, kot smo vam že dobro razložili, da bi lahko WhatsApp na kartico micro SD moramo nujno imeti upravitelja aplikacij, in v resnici jih je v trgovini Google Play veliko, ki se razlikujejo od privzetega Androida ali privzeto, zato takrat pride ta čudovita aplikacija, ki v teh temah deluje precej dobro.

  Premakni se na kartico SD

  V naši trgovini Google Play ga lahko najdemo tako, da v iskalni prostor vnesemo AppMgr III (App 2SD), ki je aplikacija, ki nam omogoča premikanje datotek na mikro SD kartico telefona, kot tudi aplikacije ali katero koli drugo datoteko, ki jo želimo premakniti.

  Vendar pa je ta aplikacija iz dostopna pot za vse in kasneje lahko podrobneje razložimo njegovo delovanje.

  Koraki za prenos aplikacije WhatsApp na našo mikro SD kartico

  1. Ko namestimo aplikacijo, odpremo orodje in vprašamo, katero shrambo želimo uporabiti, izberemo interno, v tem je nameščen WhatsApp in vse datoteke, ki ga spremljajo.
  2. nato poiščite mapo WhatsApp, ki je v notranjem pomnilniku.
  3. Izberite aplikacijo, nato jo izrežite in prilepite v mikro SD.
  4. Po vsem tem zapremo in znova zaženemo napravo, odpremo WhatsApp, kot običajno, in vse bi moralo biti v redu, zdaj boste imeli WhatsApp na mikro SD.

  Če mobilni telefon ne prepozna WhatsApp, je zelo verjetno, da boste morali ponastaviti na tovarniške nastavitve in znova namestiti WhatsApp., če pa ste previdni, lahko pred vsem tem naredite varnostno kopijo, tako ne boste izgubili nobene datoteke.

  Ker je v primeru pogovorov ali zgodovin, pa tudi slike, glasovne beležke in druge datoteke, Po tem postopku se jih lahko z lahkoto izgubi, pa tudi nekatere stike, razen če imamo varnostno kopijo, shranjeno v oblaku, jo lahko enostavno vrnemo nazaj.

  Kot se zavedate, ni težko narediti vseh teh sprememb in če vam uspe pravočasno slediti vsem korakom, ki smo jih predlagali do zdaj!! na kartici micro SD lahko imate WhatsApp in druge datoteke ali programe notranje strani vaše mobilne naprave.

  Pustite nam svoj komentar in nam povejte, kakšne izkušnje imate po namestitvi te aplikacije in upoštevanju vseh naših nasvetov? Ste dobili več prostora na mobilnem telefonu?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar