Glavni » amazon » Kako namestiti Kodi na Smart TV: Vse znamke

Kako namestiti Kodi na Smart TV: Vse znamke

Če običajno preberete vse naše članke, potem boste popolnoma dobro vedeli, da pogosto govorimo o pametnih televizorjih ali Smart TV številnih vodilnih svetovnih podjetij, kot so LG, Samsung, Panasonic, Hisense, Sony ali Philips. Resnica v teh primerih je, da danes nismo želeli več razmišljati o opremi in njenih značilnostih, temveč si oglejte vse, kar je povezano z eno glavnih aplikacij, ki jo lahko izkoristimo za te televizije.

Ali se želite naučiti, kako namestiti Kodi na LG Smart TV ali Samsung Smart TV? Takrat morate vedeti, da govorimo o enem izmed glavnih programov, ki ga lahko upoštevamo pri razmišljanju o pametnih televizorjih. V tem posebnem članku boste vedeli, kako namestiti Kodi na pametni televizor LG WebOs, zato priporočamo, da preberete o njem in pridobite vse te informacije.

Prav zares, Če nameravate imeti Kodi na pametnem televizorju LG ali Samsung, morate vedeti, da boste v naslednjih vrsticah našli vse podatke neposredno povezan z možnostjo namestitve Kodija na vaš LG Smart TV z WebO, kar ni niti več niti manj kot novi sistem, ki se je pojavil v zadnjem času, zato vas bomo poskušali naučiti več o tem.

Kako namestiti Kodi na Smart TV: vse možnosti
Oglejte si ta video na YouTubu

Govorimo posebej o korakih ali postopkih, ki vam bodo jasno pokazali, kako namestiti Kodi na Smart TV, ob upoštevanju, da so nas o tem vprašali številni bralci in da jim želimo ponuditi odgovor, primeren za okoliščin. V vsakem primeru bi morali v vseh teh primerih upoštevati to naučili vas bomo, kako namestiti Kodi na pametni televizor, ne glede na to, kakšno je vaše proizvodno podjetje ali izvorni operacijski sistem. Takrat beri naprej.

Kazalo ()

  Kako namestiti Kodi na Smart TV

  Začnimo torej s prvim in to pomeni, da je postopek za tiste pametne televizorje, ki tovarniško prihajajo z operacijskim sistemom Android, zelo preprost. Samo pojdite v glavni meni in ga naložite iz trgovine ali aplikacije Store istega Smart TV-ja. Prava težava se pojavi pri modelih, ki nimajo nameščenega Kodija ali Androida. V teh primerih ga morate namestiti nekoliko dlje, kar vam bomo tudi pokazali.

  Kodi prenesite, če nimate trgovine Google Play ali Androida

   1. Prenesite Kodi XBian s te povezave
   2. Premaknite namestitveno mapo na USB
   3. Povežite USB s pametnim televizorjem
   4. Odprite namestitveni program in namestite Kodi na televizor. Postopek lahko traja dolgo, tudi 30 minut. Ob namestitvi boste videli, da obstaja več različic tega programa. Kodi XBian je različica, ki od uporabnikov zahteva najmanj virov. Kot pojasnilo morate vedeti, da mora biti prosti pomnilnik na pomnilniški napravi na koncu 2 GB.

  Nakup Android TV BOX

  No, lahko bi rekli, da je zgoraj navedeni hiter postopek namestitve Kodi na Smart TV brez Androida. Obstaja pa alternativa, ki jo verjetno zanima veliko. Neposredno morate opraviti s televizorjem Box, v katerega lahko vključite želeni vtičnik / dodatke. Prednost je v tem, da boste na ta način imeli dostop do ogromnega števila programov, ki jih sistem Android TV, ki je prednaložen na pametnih televizorjih, običajno ne sprejme. Seveda je Kodi eden izmed teh programov.

  In resnica je, da boste na ta način ne samo uživali določene kanale Kodi, ampak tudi v skoraj vseh primerih je ločljivost, ki nam jo Kodi ponuja prek televizorja Box, za večino vsebine 4K, za kar je izredno veljavna alternativa. Na enak način morate upoštevati, da nekateri Box TV prihajajo z nameščenimi aplikacijami, med njimi pa je tudi Kodi. Zato priporočamo, da se vedno posvetujete s prodajalcem, kateri so tisti, ki jih prinese iz tovarne.

  Kako namestiti Kodi na LG Smart TV

  webOs ali Samsung Smart TV

  No, nato vas bomo naučili, kako namestiti Kodi na LG Smart TV ali Samsung Smart TV, in najprej moramo povedati, da so zadevna korejska podjetja trenutno med glavnimi v tem segmentu. V zvezi s tem je treba najprej izpostaviti to Če veste, kako namestiti Kodi na pametni televizor LG WebOs, ga verjetno lahko izkoristite kot še nikoli, seveda, seveda.

  Če boste sledili naslednjim korakom, boste lahko na LG Smart TV namestili XBMC, ki se je včasih imenoval Kodi., čeprav se moramo hkrati zavedati, da gre za postopek, ki je popolnoma združljiv tudi s pametnim televizorjem Samsung:

  • Vklopite pametni televizor
  • Vstopite v trgovino z aplikacijami
  • Poiščite "Kodi "
  • Kliknite Namesti

  Ko končate te korake, boste lahko v Kodiju v samo nekaj sekundah začeli pretakati pesmi, filme in še veliko več s Kodi na LG Smart TV, zaradi česar je postopek zelo preprost. Zdaj verjetno mnogi se bodo spraševali, kaj se zgodi, ko tega operacijskega sistema nimamo vključena.

  Dejansko se zgodi, da je edini pogoj za zagon Kodija na pametni televiziji ta, da ima televizor Android, vendar bodo nekateri bralci želeli vedeti, kaj se zgodi, če nimajo operacijskega sistema. Če na pametni televiziji nimate trgovine Google Play Store, morate nadaljevati z naslednjimi koraki, In čeprav je nekoliko bolj zapleteno, boste zagotovo dosegli enake rezultate, seveda:

  • Prenesite Kodi s te povezave
  • Datoteko prenesite na televizor
  • Uporabite brskalnik datotek
  • Zaženite Kodi APK
  • Počakajte, da se namesti
  • Če je šlo vse v redu, boste imeli Kodi na pametnih televizorjih LG WebOs

  Nekatera sorodna vprašanja, ki jih poskušamo rešiti v tem koraku, so povezana z naslednjim: namestite kodi na lg webos smart tv, namestite kodi na samsung smart tv 2017, kodi smart tv samsung 2016, namestite kodi na usb, kodi xbian samsung smart tv, lahko namestite xbmc na samsung smart tv ali namestite kodi na samsung smart tv 2018 Če imate več vprašanj, nam o tem pustite komentar, da vam bomo lahko pomagali v zvezi s tem..

  Ali ste s tem korakom lahko namestili Kodi na Smart TV?

  Priporočena
  Pustite Komentar