Glavni » amazon » Kako preprosto namestiti Google Earth

Kako preprosto namestiti Google Earth

AliExpress WW

Tehnologija je v našem načinu življenja spremenila marsikaj in tudi podjetja, kot je Google, so v veliki meri odgovorna za te spremembe. Tokrat bomo razložili kako enostavno namestiti Google Earth.

Google Earth je danes zelo priljubljena aplikacija, toda pred letom 2004 o njej nismo vedeli veliko program je razvila CIA. Vendar se je Googlu zdelo, da ima lahko ta satelitski sistem za kartiranje veliko več aplikacij, ki presegajo varnost, in se je leta 2004 odločil, da bo program kupil in naredil takšnega, kot ga poznamo danes..

Google Earth je nekaj podobnega virtualnemu očesu. Omogoča nam ogled posnetkov, posnetih s satelita, od koder koli na svetu. Te slike so danes v 3D in visoka ločljivost.

Orodja te aplikacije so številne, od pomoči pri pripravi potovanja do preprostega potovanja in ogledovanja novih krajev na svetu, ne da bi morali zapustiti dom. Ponuja tudi zanimive možnosti s poslovnega vidika.

Kazalo ()

  Kako na preprost način namestiti Google Earth

  V prvih letih življenja je imela Google Earth različico Pro, ki je stala 399 USD na leto. Vendar pa so se danes stvari spremenile in Google Earth je popolnoma brezplačen, tako da lahko vsi uživamo, ne da bi morali sploh kaj plačati.

  Za uživanje v programu Google Earth na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z operacijskim sistemom Android moramo storiti to vstopite v trgovino Google Play, tam bomo našli aplikacijo, če jo iščemo po imenu. Če vam je bolj udobno, lahko Google Earth prenesete s povezave, ki vam jo pustimo.

  Ko imate lokalizirano aplikacijo kliknite nanj in si oglejte koristne informacije o njem in njegovih tehničnih lastnostih, da preverite, ali vaš telefon ali tablični računalnik izpolnjuje zahteve za namestitev. V tem primeru pritisnite zeleni gumb, ki označuje "Namesti " in čez nekaj minut boste uživali v tej aplikaciji in potovali celo tako rekoč kjer koli na svetu.

  Če niste prepričani, ali želite prenesti to aplikacijo, lahko to storite dodajte ga na seznam želja (Možnost boste videli tik ob gumbu "Namesti "). Tako se lahko pozneje vrnete nanjo in se odločite, ali jo želite namestiti ali ne.

  Če imate napravo z operacijskim sistemom iOS, lahko Google Earth brezplačno prenesete iz trgovine App Store.

  Če želite uživati ​​v tej aplikaciji iz računalnika, pojdite na spletno mesto Google Earth. V njem boste našli gumb z napisom "Prenesi Google Earth ", kliknite nanj in sledite čarovniku za namestitev.

  Za delo ali brskanje

  Ta aplikacija ima veliko praktičnih aplikacij, lahko jo uporabljate za delo ali raziskovanje, lahko pa jo uporabite tudi za brskajte po krajih na svetu, kamor ste si vedno želeli potovati ali preprosto, da vidite, kako izgledajo kraji, ki jih pogosto obiskujete, od zgoraj.

  Odkrijte več zanimivosti o programu Google Earth.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar